200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20160220

Cobra - Actualizare Importantă a Situaţiei - 18 Februarie 2016


Curăţarea grupului Chimera continuă. Forţele Luminii au realizat penetrări importante în ultima vreme şi vor fi capabili să elimine toate bombele strangelet foarte curînd. Ce va rămîne sînt bombele de plasmă toplet, dar Forţele Luminii se aşteaptă ca mecanismul pentru dezamorsarea lor să fie similar cu cel pentru eliminarea bombelor Strangelet şi speră ca în curînd să termine cu problema strangelet/toplet o dată pentru totdeauna.

Datorită acestui progres semnificativ pe planul de plasmă, energiile din planurile joase astrale se imbunătăţesc destul de mult şi unele zîne şi îngeri deja se întorc la suprafaţa planetei în locuri izolate din natură, departe de umani. Acestor fiinţe subtile nu le place energia dură a majorităţii umanilor, dar primesc un contact iubitor şi eşti invitat să mergi în natură şi să cauţi conexiunea iubitoare cu energia lor.

Întunecaţii au fost destul de fermi în acţiunile lor din ultima vreme şi de aceea Rezistenţa a întreprins ceva acţiuni pe planul fizic.

Mai întîi, au pus pachete de informaţii pentru Dezvăluire, programe spaţiale secrete şi probe de criminalistică împotriva Cabalei, în computerele unor agenţii de presă majore din jurul lumii şi în computerele unor indivizi în particular din jurul lumii. Dacă Cabala depăşeşte o anumită linie, aceste pachete de informaţii vor fi activate de la distanţă de către Rezistenţă şi vor apărea simultan în ferestre pe nenumărate ecrane ale computerelor din întreaga lume. Această acţiune este şi pentru a asigura orice încercare de a răsuci sau opri procesul Dezvăluirii. DOAR Dezvăluirea întreagă, completă şi 100% va fi permisă, iar Dezvăluirea limitată NU este o opţiune.

În al doilea rînd, anumiţi agenţi armaţi ai Rezistenţei sînt acum la suprafaţă şi vor interfera în multe cazuri cînd civili inocenţi sînt atacaţi, prevenind violenţa şi abuzul.

În al treilea rînd, agenţii Rezistenţei sînt infiltraţi în personalul de securitate al jucătorilor majori ai Cabalei, pe lîngă toţi candidaţii la preşedinţie şi mulţi politicieni cheie din lumea întreagă care pot influenţa situaţia planetară.

Procesul de Dezvăluire suavă continuă.

Poate unii dintre voi îşi amintesc de Baza Lunară Mersenius despre care am vorbit anul trecut:
http://2012portal.blogspot.com/2015/09/solar-system-situation-update.html

Chiar această bază lunară a fost găsită pe Google Moon de curînd şi coordonatele sale exacte sînt aici:
http://www.ewao.com/a/19793/



Media principală speculează că uriaşa structură ciudată din jurul Stelei KIC8462852 ar putea fi construită de o civilizaţiea extraterestră:
http://finance.yahoo.com/news/bizarre-looking-star-just-got-210900508.html

NASA se pregăteşte pentru Dezvăluirea programelor secrete spaţiale prin eliberarea de afişe cu turism spaţial, invitîndu-ne la un tur ale unor locuri precum Jupiter sau Enceladus:
http://gizmodo.com/were-entering-a-golden-age-of-space-tourism-propaganda-1758075093



În acelaşi timp, minieritul asteroizilor ajunge în media principală:
http://www.space.com/31829-luxembourg-investing-asteroid-mining.html

Alianţa Estică continuă cu acţiunile lor de a descreşte importanţa petro-dolarului:
http://sputniknews.com/business/20160204/1034241083/emerging-economies-petrodollar-trading.html
http://sputniknews.com/business/20160208/1034420845/russia-china-iran-currencies.html

Şi un pas mai aproape de introducerea standardului în aur:
http://politicalvelcraft.org/2016/02/01/shanghai-shock-april-2016-yuan-based-gold-standard/

În Elveţia, "venitul bazic necondiţionat" ar putea deveni realitate dacă oamenii votează pentru el:
https://www.rt.com/news/330828-switzerland-minimum-payment-vote/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3422775/Swiss-government-proposes-paying-1-700-month-work-not-bid-end-poverty-insists-people-want-job.html

Petiţia pentru Dezvăluirea programelor spaţiale este încă un foarte important act de exprimare a liberei voinţe colective a noastre şi sperăm să ajungem la 25000 de semnături în curînd. Poţi răspîndi vorba şi semna petiţia aici dacă te simţi ghidat:
https://www.change.org/p/vladimir-putin-disclose-all-the-secret-space-programs-and-release-all-the-hidden-technology

Video-uri pentru YouTube au fost create pentru a face răspîndirea acesteia mult mai uşoară. Mai întîi acest excelent video în Engleză:
https://www.youtube.com/watch?v=iEkGwAlbxYQ

Şi acesta în Engleză şi Franceză:
https://www.youtube.com/watch?v=uFrC-XJulYk
https://www.youtube.com/watch?v=Zm3eFa05Ys4

După cum este de aşteptat, Cabala a făcut-o şi încă interferează cu semnarea acestei petiţii:
http://www.starshipearththebigpicture.com/2016/02/04/urgent-suspicious-activity-interference-with-the-ssp-disclosure-petition/

Dovada acestei interferenţe va servi ca probă împotriva Cabalei în negocierile de predare cînd Cabala încearcă să sucească procesul Dezvăluirii. Manipularea liberei voinţe este o crimă în Legea Galactică şi de aceea Cabalei nu i se va permite să reuşească cu planurile lor pentru Dezvăluirea Limitată.

Victoria Luminii !




Sursa