200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151028

Interviu cu Cobra de Rob Potter - 27 Octombrie 2015


Rob – Salut doamnelor şi domnilor. Bine aţi venit la o altă ediţie specială a emisiunii Victoria Luminii, interviul lunar cu Cobra care are loc astăzi 21 Octombrie 2015. Lumea trece prin aceste descărcări enorme de informaţii şi lucrurile ies la lumină şi ca de obicei este minunat să vorbesc cu bunul meu prieten, emisarul luminii, Cobra. Bine ai venit la emisiune, Cobra. Cum îţi merge?
COBRA – Mulţumesc pentru invitaţie. Este o perioadă foarte intensă şi foarte interesantă acum.

Rob – Da, lucrurile se mişcă destul de mult. Doamne, de unde să încep? Cred că aş dori să încep cu unele din postările tale pe care le-ai publicat. Ai vorbit despre faptul că mafia Kazacă a ajuns în media principală, ceea ce original a fost spus de numitul Pleaidean, Hatton printr-o femeie numită Dharma în ceea ce s-au numit Jurnalele Phoenix. Cu mulţi ani în urmă ea a expus adevărul despre invazia Kazacă Archonică. Ai putea să vorbeşti un pic cu privire la asta şi ce înseamnă faptul că Veterans Today au ajuns cu informaţia în media oficială?
Întrebarea este ce înseamnă pentru populaţie informaţia cu privire la Mafia Kazacă acum că a ajuns în media oficială? Ce crezi că va avea loc acum cu privire la conştientizarea populaţiei umane de la suprafaţă acum că Veterans Today vorbeşte despre ISIS care a fost creat de Statele Unite şi Israel?
COBRA – Eu nu aş numi asta ISIS. Simplu m-aş referi la acea entitate ca Statul Islamic, asta e numărul 1, numărul 2, conştienţa de fundal a situaţiei a fost permament aici, acum doar atinge masa critică. Ce înseamnă asta este că mulţi oameni care sînt în poziţie de putere care nu erau la curent cu trecutul acum devin conştienţi de trecut şi desigur asta dă mai mult sprijin Alianţei Estice din lumea întreagă pentru operaţiunile lor.

Rob – Unii oameni spun şi mi s-a confirmat astăzi, am vorbit cu un tip din armată, a spus că portavionul US a părăsit golful în acest moment pentru un fel de "stat deoparte". Unii oameni spun că Obama lucrează cumva în secret cu Putin pe aceste linii. Ai ceva comentarii pe linia asta?
COBRA – Eu aş spune-o diferit, aş spune că militarii pozitivi din SUA sînt în contact cu comandamentul înalt rus şi desigur precum şti militarii pozitivi ai SUA au fost întotdeauna împotriva Cabalei şi întotdeauna s-au opus la ce s-a petrecut, deci această alianţă nu este nouă. Această alianţă există de ceva timp şi această alianţă nu este încă publică dar anumite acţiuni pe care le poţi vedea chiar acum şi mai multe se vor putea vedea în viitor vor fi capabile să confirme această alianţă.

Rob – Da. Ok. Mulţumesc foarte mult. Apreciez asta. Părea cumva că băieţii buni lucrează împreună în spatele scenei. Alt lucru interesant pe care l-ai informat recent a fost că Yuan-ul chinez este recrutat în coşul SDR de valute. Asta e o schimbare majoră în pregătirea pentru Re-valorizare şi resetarea valutară globală (GCR) sub Eveniment, ai fi de acord?
COBRA – Da, exact, pentru că planul a fost mereu re-setarea să includă Yuan-ul chinez şi poate chiar şi alte valute, deci acesta este un pas în direcţia corectă. Unii oameni cred că a fost un pas către globalizarea guvernului planetar al Cabalei. Asta nu este adevărat. Există multă propagandă bazată pe frică cu privire la situaţie, dar în realitate Iezuiţii sînt în spatele acestui plan şi de-a lungul anilor Alianţa Estică a infiltrat Forţele Luminii. Iezuiţii nu mai sînt atît de puternici. Ei nu vor fi capabili să mai facă nimic cînd va avea loc Evenimentul.

Rob – Astea sînt chiar veşti bune. Se pare că chiar dacă există suficientă dezinformare cu privire la aceste forţe întunecate lucrează în concert. Şi am o întrebare aici cu privire la cînd ai vorbit despre marea uitare şi Invazia Archonică, ai menţionat că mulţi dintre reptilieni s-au încarnat în corpuri umane.
Cumva aş dori să ştiu dacă tu şti sau dacă rezistenţa ştie, cînd aceşti reptilieni au venit aici în corpuri umane, ei sînt conştienţi de cine sînt sau şi ei doar au acele programe de nano-boţi şi sînt ca nişte umani normali dar care rulează o agendă alienigenă ostilă?
Întrebarea mea este, ei sînt conştienţi ca Lucrătorii Luminii? Noi sîntem conştienţi că sîntem parte dintr-un efort pozitiv spiritual şi că nu sîntem o cartelă care poartă nişte numere. Unii dintre noi au avut ceva experienţe fizice şi ne-fizice, dar mulţi dintre noi nu au avut contextul pe care tu îl ai.
Mă întreb cu aceste grupuri diferite de reptilieni ostili care se încarnează în sistemul nostru şi se găsesc în poziţii de putere. Ei lucrează conştient cu influenţa satanică sau cum funcţionează asta pentru ei?
COBRA – Ei a trebuit să vină pe această planetă în valuri, multe mii de ani în urmă. Prima intrare a fost în corpuri reptiliene, de obicei, şi aş include camerele de salt din bazele subterane peste tot pe planetă şi mai tîrziu după ce au murit s-au încarnat din nou în corp uman. Ei sînt încă reptilieni dar s-au încarnat în corp uman şi au avut multe încarnări în corp uman după aceea. EI au uitat, desigur, ca oricine altcineva. Ei nu ştiu conştient că sînt reptilieni. Ei sînt doar folosiţi ca păpuşi de către Archoni şi de obicei aceşti reptilieni tind să graviteze în jurul celor mai violente profesii. De obicei lucrează ca mercenari pentru că asta este natura lor. Ei vor să ucidă, ei vor să tortureze deci ei gravitează către acest gen de profesii şi multe din aceste entităţi sînt acum implicate în criza din Siria ca mercenari.

Rob – OK. Asta este foarte interesant. Şi ar fi vreun grup diferit care este cumva atras de coridoarele puterii? Aceştia ar fi Draco sau...
COBRA – Exact. Mulţi Draco au venit cu aceeaşi istorie acum multe mii de ani în corpurile lor Draco prin camerele de salt din bazele subterane şi incarnările lor ulterioare au avut formă de corp uman şi astăzi ei sînt Cabala, Illuminati, ei sînt Draco în corpuri umane. Şi vîrful lor ştiu că sînt Draco şi este parte din, aş spune, "mîndria" lor. Ei se văd pe ei înşişi ca o rasă superioară. Este unul din aşa numitele lor secrete. Ei de fapt nu sînt umani. Cred că Hillary Clinton tocmai a spus de curînd că nu este umană.

Rob – Da, sinceva tocmai mi-a trimis o pstare şi ea a spus că a fost creată într-un garaj în Palo Alto, cînd cineva a întrebat "de ce nu transpiri". Nu cred că a fost în Palo Alto, mai degrabă în Camp David în baza subterană de clonare. Ştiu că multe din toate astea sînt deplasate pentru multă lume. Chiar pare ca invazia lipitorilor de corpuri dar experienţa mea personală m-a dus la această cale... Am avut ceva experienţe şi trebuie să spun, cea mai mare parte din ceea ce spui are mult sens pe aceste linii şi apreciez asta. Oamenii se cam miră de nivelul de conştienţă al oamenilor care rulează aceste agende. La momentul Evenimentului acesto fiinţe li se va da şansa să se întoarcă către Lumină?
COBRA – Da, da.

Rob – Foarte bine. Deci se pare că... am vrut să sar la Corey Goode şi intreviul cu Terra ca un fagure de miere. Tocmai am vorbit puţin în particular înainte. Am dorit să întreb pe tine cîteva întrebări mai întîi. Să ne întoarcem la Veterans Today. Gordon Duff a spus că cred că Putin lucrează cu Blonzii Înalţi. Din înţelegerea mea Blonzii Înalţi sînt un fel de forţă negativă ostilă care priveşte umanitatea de sus. Ei au lucrat cu guvernul.
Există un domn pe nume Charles White, dacă vrei să studiezi. A fost gardă de securitate şi a comis cîteva infracţiuni minore şi au pus o rază pe el, un blond înalt şi i-a despicat gîtul şi aproape a sîngerat de tot şi a murit. Faptul că s-a recuperat şi a revenit la muncă după aceasta şi au avut respect pentru el.
Aceşti blonzi albi poartă un stilou în buzunar care te poate impietri şi te poate ucide prin provocarea celulor mamă să sîngereze. Eu i-am văzut cumva ostili mereu şi pentru mine, un grup care spune că sînt de Lumină că ne întoarcem în Lumină sună ciudat. Ai clarificat puţin precum am înţeles că există multă dezinformare cu privire la blonzii înalţi şi nordici. Ai putea să clarifici cu cine lucrează Putin şi diferenţele dintre blonzii înalţi, nordici etc.
COBRA – OK. Putin lucrează cu Pleiadeenii sau aş spune Pleiadeeni dau instrucţiuni lui Putin. Albii Înalţi este un termen ubrelă care este folosit diferit de diferite grupuri. Unii din militarii negativi fac confuzia dintre albii înalţi şi blonzi şi de fapt ei cred, cînd spun albii înalţi, ei se gîndesc la Pleiadeeni. Şi sînt unii oameni care au descris albii înalţi exact ca pe grupul pe care l-ai descris tu. Deci este multă confuzie aici. În realitate Puţtin lucrează cu Pleiadeenii şi nu cu rase negative care ar putea fi numiţi albii înalţi. Şi de asemenea acel grup pe care l-ai descris a trecut prin nişte schimbări destul de dramatice recent şi ei acum sînt dedicaţi Luminii, de asemenea.

Rob – Asta sună destul de bine. Sînt cumva curios. Nu ştiu, gîndind din termeni militari tereştrii, grupul spune, începătorul iese în faţă şi spune că noi sîntem ai Luminii, Această decizie este conştientă sau o transformare energetică a sufletului unui grup întreg de oameni?
COBRA – Dacă cineva lucrează pentru Lumină este ambele, o decizie conştientă, care este apoi manifestată, în aciuni conştiente pozitive şi de asemenea un eveniment spiritual, o transformare spirituală, o realitate spirituală. Este o combinaţie de amîndouă.

Rob – OK. Simt că populaţia pământului merită o mică pauză şi o mică transformare spirituală, de asemenea. Unii din indivizii ăştia care au lucrat împotriva noastră şi sînt ostili, deodată sînt de partea echipei băieţilor cuni? Cred că e ego-ul meu, şi de ce nu sîntem eliberaţi în primul rînd? Au făcut lucruri rele şi am fost manipulaţi. Ceva comentarii pe baza aceste opinii umane?
COBRA – Da, din păcate Terra este ultima pentru a fi eliberată pentru că este fortăreaţa grupului Chimera pentru Archoni, pentru cele mai negative forţe rămase la acest moment. Deci suprafaţa planetei, oamenii de la suprafaţa planetei sînt ultimii care vor fi eliberaţi şi alte rase care nu au fost implicate direct cu situaţia planetară au primit această graţie deja, deci sîntem cumva în acea situaţie nefericită aici pe Terra.

Rob – Cred că e deja înţeles asta. Ţi-am trimis acel articol în care cineva a acut întrebări şi am văzut că l-ai postat. A fost interesant dar cred că au găsit o stea, cred că o numest WTF001 ceea ce înseamnă că sînt ceva anomalii care au loc şi văd că există o shiţă artistică a unei structuri gigantice umane ca un inel în jurul aceleu planete. Ai vreo idee directă sau confirmare de la Rezistenţă despre natura acestei planete şi dacă acea imagine e în vreun fel corectă?
COBRA – Da, este corectă. De fapt aş dori să spun că sînt destul de multe stele ca aceasta şi că a existat multă cenzură înainte ca descoperiri ca aceasta şi daptul că această descoperire a permis să fie făcută publică este un semn că Forţele Luminii sînt acum mai puternice şi acum sînt în spatele dezvoluirilor suave şi ne-suave. Deci vor fi mereu mai multe anunţuri care vor creşte gradat intensitatea către dezvăluirea reală şi ce reprezintă această stea este o civilizaţie care este destul de avansată şi a creat aşa numita dionosferă.

Ar fi trebuit să întreb cum se scrie asta sau ce este în retrospectivă. O dionosferă este o construcţie în jurul unei stele care culege energia stelei şi acţionează ca un portal inter-dimensional. Este ceva ce civilizaţiile extrem de avansate pot face. Aceasta nu este singura stea de acest gen în galaxia noastră. Sînt destul de multe stele ca aceasta. Multe din aceste stele au fost descoperite. Dac cum am mai spus înainte toate aceastea au fost suprimate şi cenzorate. Acum că această informaţie iese la lumină, este un mare pas către dezvăluirea în sine.

Rob – Deci este o construcţie în jurul unei stele şi nu o planetă.
COBRA – Nu este o planetă naturală, este o grilă artificială, ai putea s-o numeşti.

Rob – Deci construcţia este în jurul unei stele sau a unei planete?
COBRA – Este în jurul unei stele.

Rob – Poţi să ne dai o idee de dimensiunile acesteia?
COBRA – Este enormă, este cu adevărat enormă.

Rob – Vorbeşti despre milioane de mile?
COBRA – As spune că există multe obiecte mai mici care crează obiecte mai mari. Aş spune că cel puţin sute şi mii de mile, dacă nu milioane de mile în diametru. E un lucru enorm.

Rob – Uau. Asta este o super cultură care evident are o durată de viaţă foarte lungă şi trebuie că are o cultură foarte stabilă pentru a crea o chestie din asta. Şi în termeni umani terrani, ai putea să ne dai o idee despre timpul necesar pentru o super cultură care foloseşte tehnologie avansată să creeze aşa ceva?
COBRA – Vezi, cînd cultura începe să înţeleagă principiile bazice spirituale ale Luminii, dezvoltarea unei asemenea culturi este accelerată dramatic şi lucruri ca acesta, ca o construcţie care este milioane de mile în diamteru nu sînt nimic extraordinar pentru ei pentru ei înţeleg legile creaţiei. Ei înţeleg legile naturii şi ei urmează Lumina. Deci cînd cineva este, cînd o civilizaţie este eliberată de întuneric şi eliberată de toate limitările care se ridică din anomalia primară, lucruri uriaşe sînt posibile şi acesta este doar un exemplu.

Rob – Ok. Mulţumesc, grozav. o să trecem la cîteva din întrebările obişnuite de la cei care te urmăresc. Am cîteva din ale mele pe care le voi inserta aici, dar unele bazice acum. Ştiu că poate ai răspuns la unle din ele dar oamenii, urmăritorii noştrii de încredere fac întrebări repetate. Unii oameni întreabă aceleaşi întrebări permanent. Aş dori să-i rog dacă nu e prea deplasat. Cineva a dorit să ştie dacă ai putea să vorbeşti despre codurile numerice sacre implicate în Eveniment. Există ceva implicat în geometria sacră şi matematică la momentul evenimentului?
COBRA – Geometria sacră este de fapt foarte conectată cu trecerea ciclurilor cosmice, deci da, Evenimentul este un moment de intersecţie al anumitor cicluri cosmice, deci cînd combinaţia corectă de energii care este relaţionată cu aceşti fractali cosmici apare, Evenimentul va avea loc.

Rob – OK. Mulţumesc. Nu oerice este inginerie HAARP sau Cabala dar seceta din California este un aspect al manipulări guvernului în asta?
COBRA – Din păcate da.

Rob – OK. Cineva a dorit să ştie, şi desigur asta merge înapoi la materialul lui Corey Goode şi asta se bazează pe informaţia sa. Sper că tu vei avea un interviu cu el cît de curînd. Cred că Corey este since cu informaţia sa. Potrivit lui Corey unul din lucrurile sale, grupul de Pleaideeni nu este cum spun ei că sînt ci doar pozează drept Pleiadeeni. Ei sînt de fapt o civilizaţie antică bazată pe Terra care se ascunde în interior? Ai avut vreo experienţă personală cînd ai fost în Pleiade?
COBRA – Am avut contact fizic cu Pleiadeeni. Pot să spun 100% că aceia sînt Pleiadeeni adevăraţi şi reali din acel sistem stelar şi nu civilizaţie de ruptură Agarthană din subteran. Poţi să sesizezi diferenţa între cele două de la distanţă. E foarte simplu. Pleiadeeni sînt Pleiadeeni şi Agarthanii sînt Agarthani.

Rob – Aş fi de acord cu asta şi Dr. Bell de fapt a fost pe planeta Lyra, prieteni, deci a fost în Pleiade. De asemenea în conversaţia mea cu Corey Goode, el a menţionat faptul că Valiant Thor vine din civilizaţia Terrei interioare şi cum am spun în interviul cu Michael Salla.
Am chicotit puţin cu Corey. Cred că Corey este sincer. Cred că este ceea ce i s-a spus şi el doar informează cu sinceritate şi onestie ceea ce ştie şi ceea ce Programul Spaţial Secret ştie.
Cobra, ai fi de acord că interacţiunea cu grupurile Programului Spaţial Secret , toate 5 sau 6, toate vin cumva sub umbrela Archoni/Draco/Reptilieni care cînd Pleiadeeni sau oricine avea de-a face cu oricare din aceste grupuri, ei erau foarte, aş spune, circumspecte şi foarte cu buzele lipite şi foarte conştiincioşi privind securitatea cu privire la interacţiunile lor cu oricare din aceşti indivizi ai SSP prin decursul istoriei. Ai fi de acord?
COBRA – Într-o anumită măsură da. Majoritatea grupurilor SSP pe care le-ai menţionat şi Corey le-a menţionat au lucrat de fapt su umbrela reţelei Illuminati. Cam aşa as spune. Grupul pe care Corey l-a numit ca Galactic U.N. oricum, acel grup este de fapt cel care a fost cel mai deschis la contactul Pleiadean pentru că unii din personalul diplomatic al UN au fost în contact cu Pleiadeenii.
Din perspectiva mea şi din perspectiva surselor mele acesta a fost cel mai pozitiv grup din tot SSP-ul. Programul corporativ şi programul spaţial Solar Warden au fost două laturi ale aceleiaşi monede care au fost de fapt create de Complexul Militar Industrial cu cei 4 nesfinţi la vîrf. Deci acele grupuri au servit un cal troian pentru invazia Draco care a avut loc în 1996. Ei pregăteau bazele militare adînc subterane pentru invazia Draco. Ei pregăteau infrastructura în interiorul centurii de asteroizi pentru invazia Draco.
Ei pregăteau depozitele militare pe Charon satelitul lui Pluto. Ei pregăteau anumite lucruri pe sateliţii lui Saturn din 1990. Dar aş spune că pe lîngă structurile de comandă de la vîrf, structurile de comandă ale Illuminati, super soldaţii şi alt personal din acele programe spaţiale militare şi corporatiste, erau oameni pozitivi în cele mai multe cazuri. EI credeau că apără planeta. Ei nu au înţeles întreag agendă şi invazia Draco şi invazia Archonică din 1996 au fost principalul obiectiv al Solar Warden şi programul spaţial corporatist din 1996. De fapt scindarea dintre Solar Warden şi programul spaţial corporatist a avut loc după 1996. Înainte de acel timp erau de fapt unul şi acelaşi.

Rob – OK. Deci separarea a avut loc şi evident Pleiadeenii şi viaţa superluminică din dimensiunile mai înalte probabil au observat asta şi au ştiut că mulţi din contemporanii lui Corey au fost menţinuţi în întunecric, compartimentalizaţi şi au ajuns la ei şi i-au contactat şi ai spune că e posibil. AI fi de acord sau şti dacă Solar Warden în cea mai mare parte a fost convertit şi acum lucrează cu Forţele Luminii?
COBRA – Cîteva lucruri aici. În primul rînd a fost foarte greu pentru Pleiadeeni şi orice alte rase pozitive să ia contact cu oamenii din aceste programe spaţiale pentru că este un fapt, toţi indivizii din aceste programe spaţiale erau puternic monitorizaţi şi controlaţi. Deci nu s-a făcut prea mult contact. Au existat ceva negocieri la nivelul cel mai de vîrf, dar acele negocieri nu au fost reuşite. Şi după aceea, aş spune în 1999, cînd Mişcarea de Rezistenţă a venit pe această planetă, Mişcarea de Rezistenţă avea o forţă destul de puternică în interiorul Sistemului Solar, în special centura de asteroizi şi au început operaţiunile de curăţenie în casă.
Ei au curăţat toate structurile Illuminati de prin Sistemul Solar. În anul 2012, majoritatea acestora erau curăţate. Aşa numitul program Solar Warden după cum îl cunoaştem a încetat să existe în 2012 şi orice a mai rămas de partea întunecată au fost doar mici facţiuni şi fracturi conectate direct la grupul Chimera. Tot restul de personal şi infrastructura de oameni au trecut de partea Forţelor Luminii şi SSP care este acum îninteriorul Sistemului Solar lucrează în majoritate pentru Lumină. Este o alianţă pozitivă.

Rob – Asta e bine. Asta confrimă cumva ce a spus Corey. Şi dacă urmărim înapoi că Corey a petrecut 20 de ani afară în spaţiu şi nu exista nici o şansă de contact cu Terra ei erau permanent sub monitorizare puternică deci asta are sens. Va o poveste greu de înghiţit pentru oameni cînd populaţia terrană va începe să înţeleagă ce se petrece, cu privire la natura noastră spirituală, la corpul luminos, cum aceste tehnologii sînt posibile şi bătălia permanentă care are loc de atîta timp. Mulţumesc foate mult pentru informaţii, Cobra. (Cu plăcere.) Avem alte întrebări de la oameni. Cineva se întreabă de după Eveniment. "Libera voinţă va fi în poziţie?" cineva spune că nu doreşte să fie aici ci doreşte să treacă într-o lumină mai înaltă, sp se întoarcă la aspectul de suflet. Vor fi ei capabili să facă asta sau vor fi obligaţi să treacă prin procesul normal de Ascensiune şi conştienţă? Cum funcţionează asta pentru sufletul normal?
COBRA – OK. După Eveniment multe opţiuni se vor deschide, dar se vor deschide gradat, deci la un anumit punct după Eveniment, va fi posibil să părăseşti planeta şi va fi posibil să mergi în alte locaţii şi să creşti spiritual va fi mult accelerat pentru că Vălul va fi eliminat.

Rob – OK. Poţi vorbi puţin mai mult, aş dori să trec la... Am citit în postările tale, ai menţionat implanturile de cîmp de plasmă că nu sînt atît de puternice acum. Încă au ceva activitate. Dacă poţi clarifica ce înseamnă asta. Ştiu că încă este conectat la bombele toplet sau strangelet. Poţi vorbi puţin despre influenţa implanturilor şi cum s-au schimbat de curînd?
COBRA – OK. E simplu un aspect al implanturilor a fost curăţat. Dar miezul miezului implantului, nu ami sînt găuri negre, acum sînt singularităţi rotante ceea ce înseamnă că nu mai sînt atît de puternice dar încă Vălul, Reţeaua, Tehnologia, Plasma încă sînt acolo. Vălul este încă acolo deci asta este nevoie să dispară înainte ca Evenimentul să aibă loc.

Rob – Cobra, întrebarea mea de continuare la această informaţie este: multă lume a întrebat cu privire la eliminarea implanturilor. Se pare că fiecare vorbeşte despre asta şi vinde. Nu există nici o cale de a se elimina implanturile. E nevoie să se facă cu o tehnologie mai înaltă pentru a se elimina, e corect?
COBRA – Da, este corect. De fapt substanţa pe care oamenii o folosesc poate fi benefică într-un anumit grad dar oamenii fac reclamă ca eliminare de implanturi, poate fi vindecător de implant sau îmbunătăţirea situaţiei implanturilor. Oamenii nu sînt în poziţie să scoată implanturile.

Rob – Ok Bun. Din înţelegerea mea în camerele pe care Dr.Bell şi cu mine le-am creat la instruirea Pleiadeenilor, aşa cum înţeleg eu folosind bobine Tesla, cristale, lasere şi piramide, am creat un fel de mică zonă tampon care a micşorat influenţa, după cum am înţeles, navele lor veneau în clădire şi interacţionau şi din experienţa mea am fost luar afară din corp de fapt în multe ocazii în aceste sisteme şi îmi amintesc că am privit Terra cum se duce sub mine, şi am văzut umbra unei laturi a Terra, şi lumina pe cealaltă. Niciodată nu am avut această imagine, dar mereu aveam o serie de conversaţii. Pentru mine, simt că aceste sisteme şi aceste tehnologii pozitive de punct zero pot ameliora efectele implanturilor, e corect?
COBRA – Da, dar presupun că experienţa ta a fost înainte de 1996 (da, da absolut). Da, pentru că implanturile de acum nu mai sînt aceleaşi implanturi ca cele de dinainte de 1996. Ele au fost drastic îmbunătăţite. Este o tehnologie mult mai avansată. De aceea durează atît de mult. (Ok.) Înainte de 1996 am avut tehnologie la suprafaţă care putea să le elimine aproape complet. Ceea ce avem acum este diferit pentru că sînt legate la bombele strangelet şi cîmpurile scalare. E puţin diferit acum.

Rob – Da, auzim că totul a trecut prin colizionator şi chestii acolo. E posibil să facem o vizită acolo jos şi cînd nimeni nu se uită să aruncăm o cheie în toată chestia aia şi să facem să explodeze? (rîde). Care e povestea? Se pare că pentru Forţele Luminii e simplu să intre acolo. Ştiu că pot opri centralele de energie nucleară prin tehnologie hiperdimensională avansată şi să facă maşinăria fizică să se strice. Au făcut asta la Arroyo Seco acum mulţi ani. Pot să facă asta şi cu colizionatorul de la Cern, să se asigure că îl strică în vreo 5 sau 6 locuri ca să nu ma funcţioneze nimic.
COBRA – Funcţionează pînă la un anumit grad, dar e departe de a fi periculos. Nu este atît de periculos precum lumea se teme.

Rob – Grozav. Acum vorbim de tehnologie. Cineva a întrebat dacă va exista tehnolgie avansată din afara lumii sau aterizări publice înainte de Eveniment şi bănuiesc că asta duce la întrebarea cu Keshe. Sînt foarte emoţionat, toată lumea întreabă, mă întreabă pe mine să comentez. Le spun că mă rog şi sper să fie reală şi să funcţioneze. Vom aştepta să vedem.

Întrebarea este evidentă, unii oameni au primit acestea acum. Aş dori ca un Lucrător al Luminii să vină înapoi la noi, să facă acea ofertă, dacp cineva doreşte să ne întoarcem la Cobra şi eu cu sfatul tău, poate poţi face un video dacă ai vreun dispozitiv de tehnologie al lui Keshe care funcţionează. Ce gîndeşti despre dispozitivul Keshe? Ai primit vreo confirmare despre el să-l vezi dacă e real sau nu?
COBRA – Am auzit că cerceta anumite lucruri. Nu am primit confirmare că a reuşit să finalizeze dispozitivul. Deci voi fi convins cînd, oamenii încep să aducă informaţii pozitive, da, că au un dispozitiv al lor, sau pe amîndouă şi îl au acasă şi funcţionează. Cînd asta se întîmplă va fi o explozie. Va fi o reacţie în lant de pozitiv. Va fi o reacţie în lanţ de Lumină. Cînd asta se întîmplă, atunci desigur putem să îi oferim dl.Keshe distribuţie dramatică şi capabilitate de producţie dar pînă atunci vom aştepta şi vom vedea.

Rob – Corect, exact. Deci au fost eliberate. Oamenii le-au primit. Sînt foarte emoţionat. Sigur voi cumpăra un dispozitiv, sînt 700 de euro. Dacă se dovedeşte că cineva are unul real sînt cu totul cu el. Voi trece prin cîteva întrebări de la oameni. Care sînt cîteva din lucrurile pe care fiinţe de pe alte planete pozitive ale Luminii le fac pentru plăcere care nu se fac aici? Ce fac Forţele Luminii pentru recreaţie?
COBRA – Ei se bucură de plimbări în natură, au petreceri, crează artă, ascultă muzică, bazi lucruri similare cu cele de aici.

Rob – Ok. Foarte bine. Şi iară alta pe care am întrebat-o de multe ori şi continui să o primesc şi îi rog pe oameni să-şi gpsească propria cale. SÎnt o mulţime de oameni buni peste tot care doresc să se alăture Mişcării de Rezostenţă. Nu este o fişă scrisă care trebuie îndeplinită. Ai putea da oamenilor sugestii, ştii, ei vor foarte mult să lucreze cu RM. Ce fel de acţiuni şi lucruri pot oamenii să facă pentru a fi luaţi în seamă de RM şi să devină parte a contactului la primele valuri?
COBRA – Ok. În primul rînd RM nu ia contact cu populaţia de la suprafaţă în aceste moment. Nu e posibil. În al doilea rînd RM va contacta anumite persoane la momentul Evenimentului, şi li se vor da anumite linii de ghidare despre cum pot sprijini în procesul Evenimentului şi în al treilea, nu căutăm simpatizanţi, căutăm lideri, deci fiecare persoană are nevoie să meargă la interior şi să găsească propria ghidare interioară despre ce să facă. Nu sînt aici să spun fiecăruia ce să facă. Eu doar eliberez informaţie pentru a face să fie mai uşor să fi informat şi apoi tu eşti cel care are nevoie să facă un salt şi să decidă ce să facă. Oamenii întreabă mereu ce ar trebui să facă. Cum pot să ajut? Nu sînt aici să îţi spun cum să ajuţi. Tu eşti cel care are nevoie să meargă la interior, să găsească propriile talente, să găsească inspiraţia, să găsească puterea interioară şi să găsească impulsul pentru a face ceva.

Rob – Foarte bine, aceasta e şi răspunsul meu. Spun acelaşi lucru. Cineva a întrebat o întrebare despre Pocalul de Moldavită. Ei vor să ştie dacă vreunele din faţete sînt activate deja?
COBRA – Da, sînt.

Rob – Poţi să elaborezi despre asta ceva mai mult? Care este efectul faţetelor Pocalului de Moldavită care sînt activate. Care este influenţa lor?
COBRA – De fapt acest Pocal de Moldavită acţionează ca o lentilă de enrgie pentru Soarele Central Galactic şi faţetele care sînt active transmit acea Lumină, acea energie la acea persoană stelară în particular de la suprafaţa planetei care îşi continuă în mod activ misiunea sa, deci acele faţete sînt active în proporţia în care acel Lucrător al Luminii în particular sau Luptător al Luminii este conştient şi activ în misiunea sa.

Rob – Ok. Mulţumesc. Pocalul de Moldavită este diferit de pietrele Cintamani, corect? (Da.) Ai spus că o planetă a fost distrusă în Sistemul Sirius. Ai putea vorbi despre această distrugere? A fost o invazie? A fost ceva negativ? Ce s-a întîmplat? A fost o întîmplare naturală?
COBRA – Nu a fost o invazie. A fost un experiment care nu a mers bine. Sirius a dorit să densifice planeta din eteric în planul fizic. Ei au dorit să creeze o planetă fizică a bucuriei dar din cauza Anomaliei de Plasmă acel proces de materializare sau specificare nu a mers bine şi tot a explodat.

Rob – Ok. Deci a fost un experiment ştiinţific neaşteptat cu o întreagă planetă. Era populată la acel timp?
COBRA – Nu. Era doar o masă de materie. De fapt nu a fost un experiment ştiinţific, a fost dorinţa lor să creeze o planetă fizică a bucuriei şi acest proces nu a reuşit, de fapt.

Rob – OK, deci nu era o planetă în bătălie sau aşa. Mulţumesc pentru clarificare. Aproximativ acum cît timp a avut asta loc?
COBRA – A fost acum cîteva milioane de ani.

Rob – OK. Am avut o întrebare aici în una din experienţele mele timpurii de vizionare ca tînăr, în una din experienţele mele de ieşire din corp OBE, am văzut toate acele culor şi la un anumit punct în experienţa mea am recunoscut ceea ce ei numesc Crucea Roşie sau crucea Roşicruciată şi nu am ştiut exact ce era. A fost cîţiva ani mai tîrziu cînd am observat simbolul metafizic pe care l-am recunoscut din experienţa planului interior. Poţi vorbi despre, cred că este un simbol universal. Cum am fost eu capabil să accesez această viziune a acestui simbol înainte să am conştienţa despre existenţa sa?
COBRA – Pentru că probabil într-o viaţă trecută ai fost parte din reţeaua Roşicruciaţilor.

Rob – OK. Mulţumesc. Cineva vrea să ştie care este adevărata semnificaţie a Crucei Celte?
COBRA – Crucea Celtă este un simbol atlantean foarte vechi care de fapt reprezintă Mama Terra, Gaia.

Rob – OK. Mulţumesc foarte mult. Iată alta, spune că se pare că există o mare cantitate de reptilieni care trăiesc printre noi în special în negoţul industriei de muzică şi spectacole. Sînt hibrizi sau reptilieni încarnaţi?
COBRA – OK. Majoritatea reptilienilor nu sînt în industria muzicală şi spectacol. Ei sînt mercenari precum am mai spus. Cei care sînt în industria de spectacol sînt majoritatea Draco.

Rob – OK. Deci aceştia doar urmează liniile lor aici. Să vedem altă întrebare, ce ne putem aştepta să se întîmple cu aceşti reptilieni sau Draco la Eveniment?
COBRA – Li se vor da oportunităţi şi alegeri să treacă în Lumină şi cei care vor refuza să facă asta cel mai probabil făr termina în Soarele Central Galactic.

Rob – OK. Există Archoni care au devenit pozitivi şi s-au întors către Lumină la nivel de Archon?
COBRA – Oh, DA.

Rob – Oh adevărat? Deci unii dintre cei mai grei complotişti din forţele negative de fapt s-au întors către Lumină. S-au întors către Lumină sau simplu se bucură de vindecarea lor pe vreo navă-mamă?
COBRA – Cînd au fost capturaţi şi transportaţi pe nava-mamă şi la alte locaţii, de pildă în baza stelară Ganymede, unii din ei au realizat alegerile lor greşite din trecut şi acum fac orice pot să le remedieze.

Rob – Uau, asta e chiar tare. Există achitare, prieteni şi poţi primi iertarea chiar la cel mai înalt nivel al negativităţii. Tot ce pot spune este Dumnezeu e măreţ în iertarea sa către creaţia asa. Acesta este alt lucru pe care oamenii vor să-l ştie şi cred că se vorbeşte despre pincipalităţi şi puteri nu cele cu care ne luptăm pe chestiuni de linaj de sînge şi cu principalităţi şi puteri în acea agendă ostilă alienigenă de implanturi.
Cînd forţa obscură are un plan şi ei vor să lucreze printr-un membru de nivel de jos al Cabalei sau Draco sau reptilian, oamenii se întreabă, cum sînt aceste planuri coordonate? Există vreun mastre de Inteligenţă Artificială care alimentează implanturile în grupuri multiple de oameni către un final şi nimeni dintre ei nu ştie ce se petrece, ei doar se mişcă către scop ca un stup inconştient conform unei agende? Ei vor să ştie cum funcţionează fiinţele ne-fizice cînd primesc instrucţiuni şi cum merge treaba asta?
COBRA – Grupul master Chimera, un grup mic şi grupul master Archon sînt cei care coordonează planurile şi ei oferă planul iniţial în computerul central, ceea ce apoi oferă soluţii posibile. Deci este o interacţiune între fiinţe şi Inteligenţa Artificială. (A.I.), o reţea de computere care este numită Vălul. Dar această reţea de computere şi această A.I. este întotdeauna subiectivă la decizia reală şi supremă a entităţilor Archoni şi Chimera. Ei sînt cei care iau deciziile şi de fapt implementarea acestor decizii sînt realizate prin programe de computer sofisticate care crează modele de comportament ale maselor, al trend-ului, ale celor mai probabile cursuri de acţiune pentru acele fiinţe.

Rob – Mulţumesc foarte mult pentru asta. Confirmă sentimentele mele. Am vorbit cu Alfred Lambremont Webber şi el crede că e un fel de czborg ca un Borg sau un gen de computer ca sky-net sau chiar o Matrice în care oamenii nu sînt în control. Cred cu tărie cum tocmai ai spus că acea tehnologie de plasmă a Vălului este de fapt condusă de o conştienţă individuală care o controlează. Apreciez că ai confirmat aceasta. Pe această linie, dacă ai pute să ne spui cine.
Avem Archoni, Iezuiţi, acem clubul celor 300, acum Regina, avem Cabala, Illuminati, Bancherii, Reptilieni, Draco şi Chimera. Ai putea cumva să ne porţi pe piramida puterii de cum să vedem aceste grupuri. Cred că este inlfuenţa umană bazică şi totul merge în sus de aici. La vîrf ai spus că sînt Archonii mari care lucrează Vălul şi toţi sînt Archoni Draco sau Reptilieni şi unii din ei sînt din Orion sau Andromeda, corect?
COBRA – Archonii nu sînt nici Draco nici Reptilieni, ei sînt majoritatea Andromedani negativi. Andromeda este o galaxie mare. O foarte mică fracţiune a civilizaţiei de acolo a trecut de partea negativă şi ei sînt originea Archonilor şi de asemenea grupul Chimera a venit bazic din Andromeda. Ei au trecut prin portalul Orion. Există ceva hibrizi Andromeda/Orion, dar Draco au fost întotdeauna subordonaţi acestora. Ei nu sînt vîrful piramidei puterii. Reptilienii sînt chiar mai jos.

Rob – OK. Mulţumesc pentru asta. Cineva doreşte să ştie, de fapt Rique vrea să ştie cu privire la Oraşul Londra, Rothschild-ii din US şi Israel, ei lucrează cumva împreună. Nu există un mare lider sau şef. Ar fo posibil să spui că Israel controlează Vatican-ul şi că Vatican-ul controlează Israeliţii sau Iezuiţii sau Banca SUA. Toţi sînt o amestecătură nu-i aşa?
COBRA – Aş spune că Nobilimea Neagră, Archonii care îi controlează pe Iezuiţi şi pe Cavalerii de Malta şi aceştia controlează pe Rothschild şi aceştia apoi au ramuri în Israel, de fapt reţeaua Kazacă care este in Israel, US, UK, TUrcia, Quatar, Arabia Saudită. Şi sînt diferite facţiuni, care schimbă alianţe care se schimbă şi Archonii care sînt la vîrf şi controlează tot.

Rob – Am avut căteva întrebări despre vîrf şi despre bază. Am vrut să întreb una bazică aici. Au fost eliminate vreunele din bombele strangelt sau tomplet? A fost vreuna din ele dezamorsată?
COBRA – Oh, da, multe, multe, multe au fost eliminate.

Rob – Oh. Uau. Ok. Cînd vor fi eliminate toate, asta va activa imediat Evenimentul?
COBRA – Da.

Rob – Foarte bine, deci asta e cumva punctul final de cotitură cînd acea misiune a fost îndeplinită Evenimentul poate avea loc.
COBRA – Potrivit informaţiilor mele, acesta este ultimul lucru care este nevoie să fie făcut.

Rob – Corect, nimic altceva nu există care ar putea apărea între timp.
COBRA – Întotdeauna este posibil pentru că eu nu sînt Dumnezeu şi nu văd totul, dar potrivit cu informaţiile mele, şi înţelegerea mea este că acesta este ultimul lucru care este nevoie să fie eliminat.

Rob – Ok. Voi trece la transcrierea lui Billy Meyer. Am trecut prin toate transcrierile sale cuvînt cu cuvînt. El spune, Semjase vorbeşte lui Billy "Sînt multe rase în universuri care aşteaptă să te distrugă. Aceste fiinţe sînt la fel de barbare şi crude ca tine. Ei au distrus deja multe lumi sau au răpit oameni în sclavie. Acum ei vor lumea ta. Noi putem să te protejăm doar atît timp cît menţi sus propria galaxie. Dacă treci dincolo va trebui să te pregăteşti pentru ce te aşteaptă aici. Va trebui să fi pregătit să lupţi sau altfel să fi gata să mori."
Mă întreb care este comentariul tău. Aceasta este informaţie foarte veche evident, Billy Meyer, probabil cam prin 70. Ai putea să vobeşti puţin, era situaţia de atunci, existau multe fiinţe negative în galaxie?
COBRA – În acel moment erau multe rase negative în galaxie. Nu atît de multe cum se portretizează. Erau destul de multe rase diferite care nu erau ale Luminii.

Rob – Unii oameni spun că religia Islamică este o religie Satanică. Cred că este dezinformare. Din ce şti, Catolici sau Creştini sau Hindu de secole s-au bazat pe prejudiciile seculare sau cam aşa. Dar Archangelul Gabriel se spune că a dictat Koran-ul unuia pe care nu l-au numit maestru ascensionat ci profetul Mohammad. Aceasta a fost o experienţă de contact pozitiv adevărat în acel timp? Eşti de acord?
COBRA – Da.

Rob – OK, Mulţumesc. Poţi vorbi despre mitul şi înţelegerea noastră a, primim toate aceste istorii şi chestii. Ai putea să vorbeşti despre Archangelul Mihail? Ai putea să-l numeşti congruent co Logos ai Galaxiei?
COBRA – Nu.

Rob – Nu este? Cine este Archangelul Mihail?
COBRA – Archangelul Mihail este unul dintre arhangheli, de fapt. Sînt mulţi arhangheli care sînt îngeri care au ajuns la un nivel foarte înalt de evoluţie spirituală şi el a fost chiar un Luptător Galactic. El a pregătit o barieră colectivă în jurul forţelor negative pentru a opri contaminarea galaxiei.

Rob – OK. Ai putea vorbi despre Logos ai Galaxiei? Am avut o conversaţie cu Corey Goode şi înţelegerea mea este că cel pe care-l cunoaştem drept Hristos este de fapt o încarnare a Logos ai Galaxiei. El a părut să concorde de-a lungul acestor linii şi David Wilcock se pare că a spus acelaşi lucru. Ai putea vorbi despre Logos ai Galaxiei? Ai putea confirma sau poţi vorbi despre fiinţa Hristos?
COBRA – Nu pot să confirm asta. Logos ai Galaxiei nu este fiinţa pe care unii oameni o numesc Hristos. Există un anumit nivel de conştienţă, care este numită conştienţa lui Hristos care este o reflexie a Iubirii Cosmice care este manufacturată de Logos Galactici, dar Logos Galactic în sine nu este Hristos.

Rob – Logos-ul Galactic, cărţile Urantia, indică că fiinţa care este Logos Galactic cu responsabilitatea creaţiei Galaxiei a trebuit să se încarneze în diferite aspecte pentru propria sa evoluţie prin diferite dimensiuni şi una din ele a fost în planul fizic şi desigur, celelalte 6 sau 7 planuri cosmice care există.
COBRA – Bazic fiecare suflet care s-a născut prin Soarele Central galactic este un fragment din Logos Galactic şi avem, aş spune, milioane din aceste suflete încarnate acum pe planeta Terra.

Rob – OK. Aş dori să te întreb ceva mai multe cu privire la, ai putea să vorbeşti puţin despre Jehovah Chorstosul şi ce înseamnă pentru şi cine a fost şi ce misiune a fost şi lucrurile sale cosmice cu privire la întoarcerea conştienţei Hristosului pe această planetă.
COBRA – De fapt a venit prin Sistemul Stelar Sirius şi scopul acelei fiinţe a fost să ancoreze energia iubirii necondiţionate şi energia graţiei divine la suprafaţa planetei în cuturile din acel timp. Deci a fost o foarte importantă energie care era deschisă în acel timp. Şi această energie este energia care va transforma de fapt, planeta.

Rob – OK. Mulţumesc foarte mult. Nu avem suficient timp să intrăm în asta. Va trebui să atingem acest subiect în alt interviu. Vreau să ajung la întrebările oamenilor. Care este cauza hipersensibilităţii EMF?
COBRA – Este simplu o supraîncărcare. Pentru că există atît de multă poluare electrică şi magnetică chiar acum. Din ce în ce mai multă lume ajunge să fie supraîncărcată la un anumit punct. Nu este supra sensibilitate. Este simplu prea multă poluare din aceasta în jur.

Rob – OK. EExistă vreo posiblitate ca dispozitive de EMP (electro magnetic pulse) să fie folosite pentru a opri dispozitive electronice din orice oraş mare de pe planetă sau asta se află sub control acum?
COBRA – Există o posibilitate tehncă dar în realitate Forţele Luminii vor opri asta.

Rob – Da, sînt de acor. A existat o întrebare de continuare că ar putea cauza război nuclear dar ştim cu toţii că Forţele Luminii nu vor permite ca asta să se întîmple. Există planuri particulare care sînt diferite de planul general al Evenimentului pentru a disipa tensiunea din Korea de Nord?
COBRA – Situaţia în Korea de Nord nu este bună. În prezent acesta este unul din cele mai distorsionate locuri de pe planetă. Există ceva planuri în desfăşurare dar nu voi vorbi despre ele. Există o anumită alianţă, pot spune cîte ceva. Există o anumită alianţă. Există anumite forţe dragon care lucrează la această situaţie dar este o problemă dură şi nu mă aştept ca asta să se schimbe înainte de Eveniment.

Rob – OK. Există vreo tehnică particulară pentru a învinge Vălul? Ai vorbit despre cum îţi dă o minte ceţoasă şi a lipsă de concentrare şi multă lume simte asta în special cînd încep să lucreze la proiecte ale Luminii. Ei par că îşi pierd voinţa şi concentrarea. Ştiu că cere timp. Ei se întreabă dacp ai vreo sugestie de zi cu zi sau vreun gen de practică dacă cineva simte că Vălul de dă reacţii. Şi le face mintea ceţoasă. Ce ai sugera? Există vreun tip specific de practică să le ajute să se concentreze şi să termine intenţia lor iniţială pentru Lumină?
COBRA – Un lucru pe care îl pot face este să petreacă timp în natură pentru că Vălul nu este atît de puternic departe de populaţia umană. Vălul tinde să se concentreze unde este majoritatea populaţiei. Deci în oraşele mari concentraţia tehnologiei de cîmp este cea mai intensă. Dacă petreci ceva timp în natură asta te va ajuta destul de mult. De asemenea energia apei lichide, apa curgătoare este foarte bună pentru a elimina unele din interferenţele Vălului, apoi poţi avea diferite tehnologii mai avansate. Raza violet care difuzează plasma negativă şid esigur ai meditările, propria ta conexiune cu propriul sine superior şi invocarea Luminii.

Rob – Ai menţionat într-una din postările tale despre Alianţa care vrea ca Forţele Luminii să ajungă împreună şi să creeze ceva şi precum şti eu am încercat să creez un grup financiar acum cîţiva ani despre care am vorbit. Am avut ceva oameni la bord dar nu existau finanţele pentru a-l crea. Primind ceva mai multă experienţă în unele din aceste conferinţe, eu nu aş face-o în Shasta (muntele) dar mă gîndeam poate să facem ceva în Los Angeles cu o concentrare ceva mai selectivă decît "circul new age" de acolo, nu că diferitelee expoziţii au mai multă concentrare. Există verun loc pe care l-ai recomanda? Adică dacă e nevoie să ne unim probabil putem face oferte şi să încercăm să vedem dacă putem aduce ceva oameni care se concentrează pe eliberarea planetei. Ar fi asta o idee bună?
COBRA – Da, dacă oamenii de la nivelele de vîrf, lideri ai mişcării de eliberare, dacă doresc să coopereze, asta e o idee bună.

Rob – OK. Mulţumesc. Care este scutul sau bariera Universului nostru?
COBRA – Este de fapt curbatura continuum-ului spaţiu-timp.

Rob – Ok. Cineva a întrebat ce este în afara universului nostru? Eviden alte universuri şi este posibil să călătorim în afara universului, corect?
COBRA – Universul este parte a multi-versului şi este foarte uşor să fie conectate acestea pentru că ele împărtăşesc acelaşi cîmp unificat de spaţiu-timp.

Rob – Da, Ok. M-am gîndit că asta e cumva bazic. Am întrebat pentru că acea persoană a întrebat de mai multe ori. Alţi oameni întreabă. Poţi să ne dai istoria turnului Babel din Biblie?
COBRA – Este de fapt o legendă foarte veche care descrie un anumit eveniment care a avut loc în Atlantis cu căderea Atlantis-ului, pierderea Atlantis-ului, fragmentarea Atlantis pentru că oamenii au mers din Atlantis în 12 direcţii legendare pentru a păstra cunoaşterea şi fiecare din aceste 12 preotese au mers în diferite direcţii, au generat propriile lor lăstare care desigur apoi au schimbat limba din cea originară atlanteană.

Rob – Da, şi atunci, precum înţeleg, unele din ele încearcă aceea ce a fost preluată de către forţele ostile, încercau să preia ceva din această tehnologie pentru a se reconecta cu raiurile superioare şi Terra a fost forţată să fie în Carantină deci a fost cumva nepermis, este acea parte din asta de asemenea ce înţelegi tu?
COBRA – Nu exact.

Rob – Da, acea informaţie este cumva ce am înţeles eu. Luis cumva mi-a confirmat ceva din asta şi a spus că ei au distrus undele sin civilizaţiile lor şi tehnologiile pentru că nu vroiau ca băieţii răi să ajungă la ele, cumva cam ca o armată în retragere într-un anumit sens. Vorbind despre limbaje, ce se va întîmpla în viitor cu libile pămîntului. Crezi că... VOm învăţa un dialect solar universal sau un dialect galactic pe Terra sau vom deveni toţi telepatici? Vreau să spun asta peste timp. Ce se va întîmpla cu limbajele noastre de comunicare în viitor?
COBRA – De fapt amîndoua. Oamenii vor începe să devină telepaţi după ceva timp. Ei vor începe să înveţe ceva limbaje universale şi desigur ei vor menţine propria lor limbă nativă de asemenea într-o anumită măsură deci va exista o anumită perioadă de tranziţie cînd vei vedea toate astea manifestate.

Rob – Apreciez cu adevărat această informaţie. Avem ceva mai multe întrebări pe care aş dori să le întreb dacă nu te suprei. Găsesc că sînt înteresante. Dacă ai putea vorbi despre asta, am avut această hibridizare care a avut loc cu Gri-ii şi ET-ii în general, dar majoritatea Grii şi răpirile. Ce se întîmplă cu răpirile acestor ET Gri? Ei sînt răpiţi şi influenţaţi? Care este agenda adevărată din această hibridizare? Ce face Rezistenţa cu privire la asta? Dă-ne cumva o vedere generală despre ce se întîmplă cu toate aceste hibridizări şi aceşti copii jumate Gri, jumate umani.
COBRA – Ok asta este aproape pe terminate. Asta se petrecea acum multe decade dar acum asta nu mai este o problemă.

Rob – Ce se întîmplă cu copiii de aici?
COBRA – Unii din ei trăiesc la suprafaţă. Unii din ei au fost salvaţi de Forţele Luminii şi au fost transportaţi în anumite locuri din Galaxie unde se pot vindeca.

Rob – În regulă. Mulţumesc foarte mult Cobra şi aş dori să mulţumesc tuturor celor care au fost parte din asta ca de obicei. Dar, Cobra si eu vom face un interviu împreună cu Corey Goode dacă toate vor merge bine. Corey şi Cobra îşi pot adresa întrebări unul celuilalt. Asta încă se află pe masă, prieteni. Aştept să aud de la Corey şi să primesc confirmarea finală a datei interviului. Voi ajunge la el din nou cu interviul meu dacă putem să facem asta să se întîmple cît de curînd posibil. Mulţumesc foarte mult, Cobra.
COBRA – Mulţumesc şi Victoria Luminii.




Sursa

2 comentarii:

  1. Tin sa multumesc celui care a facut acest efort (spun eu) imens , de a traduce acest interviu si toate celalalte care au fost traduse.Va multumesc domnule ,Dumnezeu sa va dea sanatate si putere sa mai treaduceti cateva interviuri pana la declansarea ,,Evenimentului.Stiu ca nu de multumiri aveti nevoie, ci de timp si ceva bani.Fiti binecuvantat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Neculai - Mulţumesc foarte mult pentru apreciere. Aceste mulţumiri îşi au valoarea lor foarte mare pentru că încarcă energetic şi dau un sens şi o semnificaţie efortului făcut pentru a şti că există suflete care apreciază şi sînt interesate. Cînd aceste mulţumiri sînt sincere şi din suflet, valoarea este inestimabilă.

      Situaţia cu - timpul şi banii - este foarte delicată pentru că în Matricea în care bîjbîim fără ieşire sînt două noţiuni invers proporţionale. Cu cît mai mult timp e necesar pentru traduceri, cu atît mai puţin timp rămîne pentru a te dedica şi consuma energie pentru "smulgerea" unor bani de la Cabală. Menţinerea balansului între cele două devine uneori foarte dificil şi un sprijin din partea cititorilor ar rezolva foarte repede această încurcătură şi ar aşeza lucrurile în locul lor.

      Aş putea spune că în Matrice, stratul de control al banilor este cel care dă fizicalitate timpului.
      http://prepareforchange.net/2014/08/04/time-dimension/

      Încă o dată mulţumesc pentru apreciere.

      Ștergere