200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150821

Cobra - Secretul imortaltăţii - 20 August 2015


Secretul imortalităţii fizice este unul din cele mai adînc oculte secrete ale Forţelor Luminii care nu a fost niciodată dezvăluit nimănui care nu a atins o anumită frecvenţă vibraţională, o anumită puritate interioară şi un anume grad de dedicare către Lumină.

Voi dezvălui populaţiei de la suprafaţă atît cît este înţelept să dezvălui.
Imortalitatea fizică este atinsă printr-un anume proces de conversie, care este realizat de combinaţia corectă a trei factori:

1. Inversarea procesului în mitocondrii:
http://www.breatharian.com/ascension.html

2. Invesarea procesului de entropie în corpurile energetice. Aceasta poate fi atinsă prin uniunea sacră dintre polarităţile feminine şi masculine cu alchemia internă şi externă.

3. Ingerarea regulată de elixir al vieţii pentru a sprijini procesul. Din cele două verisuni disponibile, versiunea minerală este mai eficace şi mai puternică decît versiunea din ierburi.



Archonii şi restul din Cabală n-au înţeles niciodată acest proces în întreaga sa totalitate, dar continuă să caute imortalitatea. Ei au doar o înţelegere fragmentată a procesului pe care l-au furat de la lojile masonice Memphis-Misraim. Ei eşuează în a înţelege că pentru a atinge imortalitatea fizică ai nevoie să reduci entropia în personalitatea ta pînă la punctul în care bunătatea din tine deţine pondere majoră asupra răului din tine.

Imortalitatea fizică este manifestarea finală a prezenţei Zeiţei în corpul fizic şi asta nu poate niciodată să fie atinsă prin mentalitatea de război pe care o posedă Cabala.

Cei doisprezece străbuni ai Frăţiei Stelei, localizaţi într-o anumită locaţie subterană nedezvăluită din Himalaya, menţin aceleaşi corpuri fizice de 26000 de ani.

Frăţia Stelei a transmis secrete de imortalitate Dragonilor Albaştri prin Xi Wang-mu, zeiţa imortalităţii, acum mii de ani:
http://www.suppressedhistories.net/goddess/xiwangmu.html
http://www.pantheon.org/articles/x/xi_wang-mu.html

Bazat pe învăţăturile ei, membri avansaţi ai Albaştrilor, au fost capabili să trăiască în aceleaşi corpuri pentru sute de ani.

Frăţia Stelei a transmis învăţături de imortalitate către Vest prin membrul lor şi alchimist, Nicolas Flamel.

Mulţi membri ai Frăţiei Stelei din Vest au fost foarte influenţi din "Priori de Sion" şi din cercurile Roşi-Cruciaţilor. Unul din ei, Rene d´Anjou, este singura persoană cheie care a schimbat cursul istoriei umane în mai bine mai mult decît oricine altcineva în ultimii mii de ani. El este cel care a aprins lumina Renaissance:
http://www.ancient-origins.net/history-famous-people/rene-anjou-littlefinger-pre-renaissance-game-thrones-003036
http://quintessentialpublications.com/twyman/?page_id=44

Emblema sa, Crucea de Lorraine, este simbolul ocult al triangulării Luminii şi întunericului, principiul împuternicirii Luminii care absoarbe întunericul şi prin procesul de transmutaţie alchimică, îl dizolvă.

Regiunea Lorraine este un vortex foarte important al Zeiţei care împreună cu vortexurile Untersberg şi Veneţia, ţin Lumina pentru Europa. Chimera a încercat să suprime vortexul Zeiţei prin construirea unui sistem complex subteran de camere de distorsiune a timp-spaţiului, acum deja curăţate de Forţele Luminiii, care era conectat cu Long Island:
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/fakesecondcoming/fakesecondcoming11.htm

Forţele Luminii, în special Frăţia Stelei şi unii Dragoni Albaştri avansaţi, au sprijinit vortexul Zeiţei din Lorraine prin inspirarea centrelor de sticlari Art Nouveau din Nance, un oraş în centrul Lorraine. Multe piese de artă din sticlă din acea perioadă au încastrate coduri de Lumină care activează prezenţa Zeiţei. Daum, un creator mare de artă în sticlă de înaltă calitate din perioada Art Nouveau, a semnat piesele sale cu Crucea de Lorraine:



Un mesaj al Crucii de Lorraine este că în orice familie de Archoni sau de Nobilime Neagră sînt fiinţe încarnate ale Luminii care, în secret sau deschis, lucrează pentru Lumină şi împotriva planurilor Cabalei.

Un exemplu este Francesco Colonna, membru al faimoasei familii Archonice Colonna, care a fost ghidat de Frăţia Stelei să trezească oamenii cu mesaje codate prin cartea sa intrigantă, Hypnerotomachia Poliphili:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hypnerotomachia_Poliphili

Această carte, împreună cu altă carte: Cartea Emblemei de Achile Bocchi, revelează unele aspecte ale secretului imortalităţii.

Unele din familiile Nobilimii Albe, în special Este şi Medici, au fost contactate în trecut de către Frăţia Stelei şi sînt încă păstrători ai anumitor mistere ale Zeiţei care sînt transmise din generaţie în generaţie în familie. De aceea aş ruga membrii acestor două familii, sau alte familii ale Nobilimii Albe care sînt păstrători ai linajelor Zeiţei, să mă contacteze la cobraresistance@gmail.com.

Zeiţa doreşte pace şi pace va fi.





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu