200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150714

Cobra - Operaţii sublunare - 14 Iulie 2015


Rezistenţa defineşte spaţiul sublunar ca spaţiul de sub orbita Lunii şi deasupra orbitei celor mai de jos sateliţi realizaţi de oameni.

Forţele Luminii au început operaţiile sublunare astăzi, ca următorul pas logic către completarea MOSS.

Spaţiul sublunar a fost întotdeauna o regiune de activitate intensă a Chimera deoarece este ultima linie de apărare înainte de suprafaţa planetară.

Sînt mulţi sateliţi făcuţi de om care orbitează Terra şi unii dintre ei sînt dubluri ale staţiilor de implantare cu bombe de plasmă strangelet ale Chimera:
Obiecte în spaţiu

Cel mai important de menţionat este propunerea Laboratorului Orbital operat de Om:
Manned_Orbiting_Laboratory



Acest proiect a fost oficial oprit în 1969, dar în realitate a trecut adînc în secretism ca proiect negru şi încă este şi acum cea mai importantă staţie de implantare a Chimera.

Al doilea grup al staţiilor de implanturi ale Chimera sînt unii din sateliţii geostaţionari şi geosicroni:
geostationary-satellites

Şi al treilea grup sînt unii sateliţi din Orbita Aproape Terrestră (Near Earth Orbit -NEO) în special grupul de sateliţi Keyhole (KH):
Satellites-Spy

Spaţiul sublunar este monitorizat constant de către Chimera, infiltrată în armata SUA, căutînd orice semn de contact extraterestru:
capturing-space
United_States_Space_Surveillance_Network



Şi în armata Chineză, de asemenea, prin infiltratul Henry Kissinger:
huodezu

Operaţiile sublunare vor elimina prezenţa Chimera, staţiile lor de implantare şi toate bombele de plasmă strangelet şi toplet din spaţiul sublunar. Toate părţile sateliţilor făcuţi de om, relaţionaţi direct cu operaţiunile Chimera (precum camerele de plasmă ionică, unele camere de spionaj de înaltă definiţie etc.) vor deveni în curînd nefuncţionale.

Este o "coincidenţă" foarte interesantă că operaţiunile din spaţiul sublunar au început în aceeaşi zi în care proba spaţială New Horizons a NASA a realizat cea mai mare apropiere de Pluto şi luna sa Charon:
new-horizons-is-making-its-closest-approach-to-pluto

Acum 15 ani, Charon a fost principalul depozit de arme exotice al Chimera-Draco-Illuminati şi programul spaţial secret. Toate acestea au fost curăţate de Forţele Luminii cîţiva ani mai tîrziu. Acum, Charon este principalul portal între Sistemul Solar şi Galaxia M87 din Fecioară. Acum, Charon este unul din cele mai frumoase şi pozitive locuri din întregul Sistem Solar şi va avea un rol foarte important în eliberarea planetei noastre ca fiind una din cele mai importante staţii releu pentru flash-ul Evenimentului.

Te poţi conecta cu energia lui Charon prin această imagine:



Penetrarea este aproape!





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu