200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150210

Cobra - Actualizare situaţie Sistem Solar - 9 februarie 2015


Faza de Penetrare înseamnă că Forţele Luminii nu mai sînt centrate numai pe opoziţia contra Chimera şi Cabala ci adună energie pentru penetrarea finală în schimb. În timpul fazei de penetrare, Vălul este dizolvat încet şi Carantina se elimină încet. Sînt operaţiuni în desfăşurare pentru a aranja scurgerile Dezvăluirii (the Disclosure) în mass-media de la TV prin surse de nivel înalt în India şi Rusia. Aceste scurgeri sînt aşteptate să apară cînd gupul Chimera va pierde suficient din puterea aspura armatei în ţările mai sus menţionate.

Sistemul nostru Solar s-a aflat sub control al imperiului Chimera din Orion-Andromeda şi acoliţii lor Reptilieni-Draco pentru ultimii 26000 de ani, care au pus planeta Terra efectiv în stadiu de Carantină şi au izolat-o de Rasele Pozitive E.T.

Foţele Luminii au fost forţate să semneze un trata de ne-intervenire care stipulează că nu for interfera cu suprafaţa Planetei Terra direct şi în schimb Chimera nu va interfera cu suprafaţa direct. Cu toate că acest tratat a fost destul de vătămător pentru evoluţia umanităţii în ultimii 26000 de ani, a prevenit ca umanitatea să fie "recoltată" de Chimera şi acoliţii lor Draco-Reptilieni în mod direct. Acesta este motivul pentru care agenţii Mişcării de Rezistenţă nu contactează fiinţele umane la suprafaţa planetei. Acest tratat este de asemenea motivul pentru care Reptilienii nu au mîncat în cantităţi masive umani, la micul dejun, în mod vizibil, la suprafaţa planetei, după 1996 cînd prezenţa lor în subteranul planetei a fost enormă, cu 500 de milioane de entităţi prezente. Acest tratat este şi motivul pentru care bombele strangelet nu au fost detonate în multe ocazii. De îndată ce ameninţarea Chimera este terminată Forţele Luminii vor interveni la suprafaţa acestei planete în mod direct.

Încercările indirecte de a străpunge prin Carantină au început în secolul 19 cînd pleiadeenii au inspirat societatea secretă NYMZA (Sonora Aero Club) să construiască nave aeriene:
Charles_Dellschau
Tesla a avut conexiuni cu NYMZA şi a încercat să construiască o navă spaţială pentru a călători pe Marte. Încercarea sa a eşuat şi după aceasta JP Morgan l-a oprit financiar pe Tesla.

Marconi a fost un student al lui Tesla şi după ce a văzut cît de urît l-a tratat Cabala pe Tesla el şi alţi cîţiva oameni (inclusiv faimos alchemist Fulcanelli) s-au mutat în America de Sud unde au construit un oraş subteran secret în Anzi în 1937:
Articol

Tesla, Marconi şi Fulcanelli sînt toţi membri ai Frăţiei Stelei.

A doua încercare pleiadeană de a străpunge Carantina a început în secolul 22 cu societăţile Thule şi Vril în Germania. Curînd, mai multe rase ostile au preluat controlul asupra programului spaţial german, care a culminat cu construirea în secret a unei baze germane pe Lună în timpul războiului mondial al 2-lea şi baza nazistă de pe Lună a fost preluată de reptilieni la scurt timp după sfîrşirea războiului şi tot personalul şters.

O încercare mai directă de a străpunge Carantina a fost făcută pe 20 februarie 1954 cînd preşedintele Eisenhower s-a întîlnit cu reprezentanţi ai pleiadeenilor şi ai Comandamentului Ashtar la baza aeriană Edwards:
Studiu

Presionaţi de Armata Negativă, Eisenhower a fost forţat să respingă acordul cu E.T.-ii pozitivi şi mai tîrziu să semneze un tratat cu negativii Zeta (Reticuli) şi rasa Draco, în schimb.

Pleiadeenii, oricum, au reuşit să negocieze o permisie din partea Militarilor Negativi să construiască o bază secretă sub insula Bora Bora în Polinezia Franceză, cu condiţia ca existenţa lor să rămînă necunoscută populaţiei de la suprafaţă.

James Francis MacIntyre, episcopul Los Angeles, a fost prezent la întîlnirea din Edwards AFB şi a informat maşinaţiile Iezuiţilor. Există fotografii şi filme ale navelor pleiadeene, care au fost făcute la acea întîlnire, în biblioteca Vatican-ului. Iezuiţii au fost constat ţinuţi la curent de către Militarii Negativi despre tehnologiile pe care militarii le-au primit de la Zeta şi Draco. Un program spaţial secret al Iezuiţilor a fost pornit în 1956 pentru a construi bazele de pe Lună şi Marte. Programul nu a fost reuşit şi, ironic, a fost condamnat Marconi.




Adevăratul program spaţial secret a început în 1960 cînd grupului Chimera i s-a dat permisiunea de către Militarii Negativi din USA, NATO şi ţările europene, URSS şi China să constuiască baze secrete în cooperare pe Lună şi pe Marte în anumite zone restricţionate. De asemenea, un tratat secret a fost semnat între Cabală şi complexul Draco-Reptilieni-Zeta care au dat Cabalei sprijinul tehnic în construirea bazelor de pe Lună şi Marte în timp ce acelor rase negative li s-a dat permisiunea să construiască baze subterane pe Terra împreună cu Militarii Negativi.

Baza în colaborare USA-URSS Mars a fost construită în 1964 şi apoi extinsă în următoarele decade, cînd au fost adăugate alte baze pe Lună şi Marte acestui program. Principala bază lunară a fost construită în partea opusă şi a fost numită cu numele de cod LOC - Lunar Operations Command.

Întregul program spaţial secret a fost numit Solar Warden şi cei mai de vîrf soldaţi au fost acceptaţi în acest program şi spălaţi pe creier cu idea că ei apără Terra de alieni negativi. Unii diplomaţi ai N.U. au ştiut de existenţa Solar Warden şi au crezut cu naivitate că este un program global de apărare împotriva ameninţării alienigene. În realitate, scopul acestui program spaţial secret a fost să construiască infrastructură în cooperare Umano-Draco peste tot în Sistemul Solar pentru invazia Archonică care a avut loc în 1996:
Cîţi trăgători de alarmă sînt necesari ca să fie expus programul spaţial secret?

Din partea umană, programul a fost condus de cei patru nesfinţi: Bush Sr, Henry Kissinger, Donald RUmsfeld şi Dick Cheney. Cei patru nesfinţi sînt de fapt Draco care au luat o încarnare umană acum 26000 de ani şi sînt cei 4 mai vizibil hibrizi Draco-Umani.



Dick Cheney a fost liderul Corporaţiei Mars şi a susţinut că este proprietarul datoriei planetare pe care Terra o datorează Corporaţiei Mars şi civilizaţiei de ruptură, care a muls forţa de muncă umană prin sistemul bancar central al Rothschild:
Ex congresmani mituiţi - programul spaţial secret al lui Cheney

Foţele Luminii s-au infiltrat în programul spaţial Solar Warden în multe feluri. Eisenhower, încolţit de Cabală şi forţat să facă echipă cu alienii negativi, a fosrmat cîteva celule secrete în interiorul programului Solar Warden care lucrau pentru Lumină.

De asemenea, Organizaţia (predecesoarea Mişcării de Rezistenţă) a avut echipe secrete infiltrate în programul Solar Warden. Organizaţia a cooperat şi cu Andromedanii pozitivi care erau foarte la curent cu situaţia din Sistemul Solar.
Forţele Luminii au construit propria lor bază lunară în craterul Tycho şi eu am vizitat acea bază în 1983. Era o structură cupolă enormă cu o poscină minunată în interior de unde s putea vedea Terra. Mulţi ani mai tîrziu am avut un moment suprarealist cînd m-am aflat într-o piscină similară pe Terra, acoperit cu o cupolă de sticlă şi priveam cum răsărea Luna. A avut loc atunci un şoc şi o confuzie în creierul meu să văd Luna cum răsare prin structura de sticlă a cupolei în loc să văd lumina Terrei în loc!

După invazia Archonilor din 1996 Sistemul Solar a fost umplut cu entităţi Draconiene şi Reptiliene. Principala lor bază militară a fost în Charon (pe luna lui Pluto) cu multe fortăreţe în principala centură de asteroizi. În acea perioadă de timp muţi oameni cheie au fost duşi în bazele militare subterane şi au for programaţi mental pe bază de traumă, împotriva Confederaţiei Galactice şi împotriva Comandamentului Ashtar. Acesta este motivul pentru care mulţi oameni sînt acum puternic împotriva Comandamentului Ashtar.

În timpul ofensivei masive de eliberare dintre 1999 şi 2004, Forţele Luminii ale Mişcării de Rezistenţă, Pleaideenii, Sirienii, Flota Andromedană şi Comandamentul Ashtar au curăţat marea majoritate a prezenţei Draco-Reptiliene din Sistemul Solar.



După 2004, rămăşitele forţelor Draco-Reptiliene au lucrat îndeaproape cu cei patru nesfinţi pentru a apăra planeta Terra de Flota de Eliberare a Forţelor Galactice ale Luminii şi au manipulat supersoldaţii din programul Solar Warden împotriva Luminii. Între 2004 şi 2012, Forţele Luminii au curăţat complet Sistemul Solar de prezenţa Draco-Reptiliană cu excepţia celor care lucrau direct cu grupul Chimera. În acea perioadă de timp, Solar Warden a operat în principal în două locaţii.

Operaţiunile subterane lunare şi operaţiunile din orbita Terra cu vehicolele sublunare X-22A, SR-33A şi TR3-B au fost dirijate de Peterson AFB din Colorado care se întîmplă să fie şi şeful NORAD (reţeaua de radar pentru detecţie OZN)) şi Comandamentul Forţelor Aeriene şi Spaţiale:
Baza spaţială UTAH
Baza forţelor aeriene Peterson

Operaţiunile din Sistemul SOlar au fost dirijate din baza subterană din Kings Peak din Utah unde a fost mutat majoritatea personalului din Area 51 şi S4 cînd aceste două locaţii au devenit cunoscute pe larg publicului.

În 2012, Forţele Luminii au închis Solar Warden şi de atunci Gabala este pedepsită să stea la suprafaţa planetei şi să nu se poată sprijini puternic pe promisiunile (goale) ale Chimera că îi vor salva şi scoate de pe planetă în momentul arestărilor în masă. Ei se simt acum abandonaţi şi îngrijoraţi:
Ce ştiu atît de mulţi super-bogaţi de pregătesc locuri îndepărtate

De la începutul anului trecut, Forţele Luminii tratează cu grupul Chimera direct. De la finalul lui Ianurie din acest an, pe măsură ce bombele strangelt şi toplet au fost curăţate, au început operaţiunile de curăţare a Sistemului Solar de ultimele vestigii ale întunericului. Această operaţiune are numele de cod MOSS (Multidimensional Operations Solar System). Această operaţie este încă în desfăşurare. Realizări importante au avut loc în ultimele cîteva zile. După finalizarea cu succes a MOSS şi în apropierea momentului Evenimentului, Dezvăluirea şi Primul Contact vor avea loc şi asta va termina stadiul de Carantină pentru Planeta Terra.





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu