200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150109

Cobra - Evoluţii ale Reţelei Agartha - 8 ianuarie 2015


În vest, Reţeaua Agartha a fost integrată cu Mişcarea de Rezistenţă acum mai bine de o decadă. În est, s-a păstrat ca entitate separată pînă acum, din motive de securitate.

Reţeaua Estică (asiatică) Agarthană a fost creată acum 25000 de ani cînd mulţi nemuritori (xian) au părăsit suprafaţa planetei:
Xian Taoism

şi au creat un regat subteran al Luminii în Raiul-Grotto:
Raiul Grotto

Am făcut această fotografie într-una din aceste peşteri, de curînd, în Asia:



Reţeaua Agarthană Estică este sursa alchemiei Taoismului şi învăţăturile imortalităţii:
Reuşitele imortalităţii

Pînă mai acum cîteva secole multe mănăstiri taoiste au avut acces la Reţeaua Agartha din subteran printr-un tunel sau peşteră de lîngă sau sub mănăstire.

Un anumit grup Dragon încă este gardianul acestor intrări şi portaluri.

Reţeaua Agarthană Estică este o cultură subterană foarte distinctă despre care nu s-a scris prea mult:
Bilocarea deasupra Deşertului Gobi

În ocazii ei iau contact cu populaţia de la suprafaţă, precum puteţi citi în această carte foarte interesantă:
Contactul cu Agartha (ofertă pentru cititorii lui Cobra)

Anul trecut în noiembrie, pe măsură ce ne apropiam de activarea Portalului IS:IS din decembrie, un proces de integrare foarte important a fost iniţiat între Mişcarea de Rezistenţă şi Reţeaua Agartha Estică. Multe protocoluri au fost interschimbate şi iniţiat un proces de curăţare profundă, deoarece stratul cel mai de sus de pînă la 30 de metri (100 picioare) de sub suprafaţă din Asia a fost într-o anumită măsură şi întrucîtva încă mai este un loc de ascunzătoare pentru indivizii în legătură cu Cabala şi sindicatele lor criminale, precum şi tunelurile subterane nu prea adînci de sub Napoli din Italia care încă sînt ascunzători pentru Mafia.

În timpul şi după activarea Portalului IS:IS, un nivel înalt de conectare s-a realizat între Mişcarea de Rezistenţă, Reţeaua Estică Agartha şi Reţeaua Agartha din Anzi. Nimic mai mult nu se poate elibera ca informaţie în acest punct despre această conexiune.

La activarea Portalului IS:IS, o zeiţă cosmică pe nume Dou Mu a părăsit sistemul stelar matern, s-a teleportat în Reţeaua Agartha Estică şi a sosit la suprafaţa planetei. Acum trăieşte în corpul său de lumină fizic într-un punct de vortex foarte puternic de la suprafaţă undeva în Asia şi canalizează zeiţe cosmice ale arhetipurilor Nut (cer), Maat (justiţie) şi Hathor (iubire) pentru planetă, cu membrii unui anumit grup Dragon ca gardieni ai săi:
Zeiţa Tou Mou

Aceasta este o evoluţie foarte semnificativă căci a iniţializat faza de Penetrare pentru eliberarea planetară şi începerea dezintegrării Vălului. Aceasta este pentru prima oară în multe milenii cînd o entitate cosmică extraterestră a Luminii trăieşte pe suprafaţa acestei planete.

Dou Mu este zeiţa care a activat vortexul Halaf/Hassuna-Samara acum 7000 de ani. Acum ea a revenit pe planetă pentru a vindeca acel vortex, căci militanţii Statului Islamic încearcă să distrugă femininul în acea zonă:
Lumea Orientului Mijlociu

Prezenţa lui Dou Mu are deja efecte pozitive, căci după activarea Portalului IS:IS, oficiali de înalt nivel din guvern încep să refuze să folosească numele isis pentru Statul Islamic:
Acum Pentagonul îi spune lui Isis - Daesh




Taiwan este unul din principalele locuri cu prezenţă Dragon puternică şi o conexiune adîncă cu Reţeaua Agartha Estică.

Prima conferinţă despre Penetrare va avea loc, de aceea, în Taiwan, pe 24 şi 25 ianuarie (2015). Eşti mai mult decît binevenit să ni te alături:
Taiwan

Penetrarea este aproape!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu