200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150117

Cobra - Actualizare situaţie planetară - 16 ianuarie 2015


Curăţarea grupului Chimera continuă. Este un progres semnificativ, dar toate informaţiile referitoare la aceasta rămîn secrete de moment. Oricum, iată cum puteţi participa la rezolvarea situaţiei Chimera:
dont-be-afraid-of-strangelet-bombs

Tunelurile lui Set, fistule plasmatice de dezgust, sînt sparte spre a fi deschise de către Lumină, infecţia scurgîndu-se afară, fiind transformată de către Lumină şi fiind absorbită în Unie. Acesta este motivul ocult pentru nebunia care are loc pe această planetă chiar acum.

Odată cu iniţializarea fazei Penetrării după deschiderea Portalului IS:IS din decembrie, Alianţa Estică grăbeşte planurile sale de a construi o structură financiară alternativă la sistemul petrodolarului care a fost principalul suport vital pentru grupul Chimera ca să menţină starea de carantină a planetei Terra, folosind militarii negativi ca principala lor unealtă de operare:
cbr-swift-alternative-system
china-extends-forwards-swaps-trading-to-three-more-currencies
abcnews Business
cosmicconvergence.org

Această structură alternativă nouă include sistemele de navigaţie GPS care nu sînt sub controlul militarilor negativi:
Russias_Glonass_to_Provide_Brazil_With_Alternative_to_GPS

Întreaga structură alternativă e necesar să fie operativă într-un grad mai mare la momentul Evenimentului şi va fi principalul instrument prin care Restarea Financiară va avea loc.

De la începutul anului, conflictul între Alianţa Estică şi Iezuiţi - Illuminazi financieri - complexul militar industrial escaladează, Europa fiind terenul de bătălie al acestui război de proximitate datorită poziţiei geopolitice în mijlocul principalelor centre de operaţii ale ambelor, Alianţa şi Cabala, şi pentru că este locaţia multor vortexuri importante în grila energetică planetară care deţine o cheie semnificativă a controlului corpului energetic al planetei.

Atacurile de steag fals din Paris au fost inginerizate de Cabala de Iezuiţi/Illuminazi cu Parisul fiind un vortex Isis important şi un avertizment şi o ameninţare către Franţa căci a fost vorba despre a lua o decizie de a se alătura Alianţei:
france-to-make-a-choice-between-nato-and-russia

În loc să vă implicaţi mai mult decît necesar în drama acelui steag fals aş sugera tuturor să fiţi mai conştienţi de aceasta:
satellite-images-reveal-devastation-boko-haram-massacre-nigeria

Mult mai multă conştienţă este necesară în comunitatea alternativă despre situaţia din Nigeria.

În situaţia europeană, Alianţa Estică contraatacă. Mai întîi, într-o întoarcere la 180º, Elveţia şi-a "destupat" propria monedă de la tărîmul-minune al Euro şi s-a alăturat Alianţei în pregătirea pentru tranziţie într-un sistem financiar acoperit de aur după Resetare:
swiss-national-bank-scraps-minimum-exchange-rate-euro
market-chaos-swiss-franc-surges-30-13-minutes-gold-rises-sharply



În al doilea rînd, Rusia a tăiat rezerva de gaz către Ukraina controlată de Illuminazi către Europa în mijlocul unei ierni friguroase, forţînd cu eficacitate tările europene să aleagă taberele:
russia-cuts-ukraine-gas-supply-6-european-countries

Cabala trimite deja reprezentanţii lor în Bulgaria pentru a insista:
itar-tass.com world

Între timp, Alianţa construieşte rapid noua infrastructură financiară pentru a fi gata cînd Evenimentul se produce:
russia-china-rating-agency
itar-tass.com economy

Semnele în cer continuă, Zeiţa revine. American Kabuki a găsit această fotografie minunată a figurii Zeiţei în coada de plasmă a cometei Lovejoy din galeria site-ului Space weather:



Acum cometa Lovejoy trece aproape de Pleiade, îmbinînd energia Bucuriei cu energia cosmică a iubirii din Pleiade. Cei senzitivi la energii ar putea să trăiască experienţa unei creşteri în Iubire în relaţiile lor ca rezultat al acestui flux de energie:



Penetrarea este aproape!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu