200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140909

Benjamin Fulford - 8 septembrie 2014 - Aniversarea 9-11 vine fără arestări, dar cu ceva morţi premature


Săptămîna aceasta marchează a 13-a aniversare de la atacul terorist nazionist, din 11 septembrie 2001 şi lovitura de stat aferentă din Statele Unite. "Preşedintele în exerciţiu" al SUA, Barack Obama îşi arată adevărata faţă prin faptul că repetă fără greşeli minciunile de discreditare nazioniste, inclusiv pe cele despre acel eveniment de ucidere în masă.

Însuşi Obama a admis, săptămîna trecută, ca a fost un actor. Într-un interviu al NBC, cînd a fost întrebat de ce a trecut imediat pe cursul golfului după ce a făcut afirmaţia despre presupusa moarte a jurnalistului american James Foley, a spus "Parte a acestei munci este şi teatrul din ea... o parte a ei este, ştii, ce mai faci... nu ceva de genul ăsta... asta îmi vine oricînd de o formă naturală."
Obama la întîlnire cu presa

Oricum, există o facţiune care e clar că merge după scriitorii scenariului nazionist al lui Obama care să sperăm că îl va forţa pe Obama să citească dintr-un text diferit. Recenta prăbuşire suspectă a avionlui lui Richard "vaccinează-i pe toţi sub 5 ani" Rockefeller şi ameninţarea de moarte cu cauzarea rănirii plănuitorului 9-11, ex-FBI-stul şef, Louis Freeh, au fost urmate şi de alte morţi suspecte. De data aceasta victima a fost Larry Glazer, al cărui avion a avut rezerva de oxigen tăiată, o formă comună de sabotaj. Familia lui Glazer sînt co-proprietari cu George Bush Senior ai Zapata Oil şi au lucrat cu Bush de mulţi ani.

De asemenea, actriţa Joan Rivers a murit datorită unor complicaţii într-o "chirurgie la gît", la scurt timp după ce a făcut apel ca toţi cei din Gaza să fie măturaţi, în ceea ce a fost văzut de mulţi fie ca un atac asupra nazioniştilor sau o moarte înscenată.
Joan Rivers

Mulţi alţii vor muri înainte ca asta să se termine, spun surse CIA.

De aceea nazioniştii înspăimîntaţi strigă continuu şi ameninţă cu noi atacuri teroriste. Ultimul e de pe site-ul conectat la Mossad, Debka, care ameninţă atacuri murdare cu bombe în Orientul Mijlociu şi un oraş european cu ocazia aniversării 9-11. Oricum, oamenii deştepţi ai Mossad-ului ştiu că marele spectacol e în toi şi că orice încercare de a da vina asupra ISIS despre orice nou atac sau, Al Qaeuda sau orice alt front nu va îndepărta inevitabila răsplată care s-ar abate asupra Israel-ului.

Între timp, atacul nazionist asupra Ukrainei merge rău, spune o sursă din Guvernul Rus. "Ukraina e falimentată, armata de pe frontul estic dezertează datorită lipsei hranei, muniţiei şi oricărui gen de plată. Guvernul lor central, de altfel, începe să colapseze din cauza lipsei de fonduri" spune sursa. Tot ce îi mai rămîne de făcut preşedintelui rus, Vladimir Putin, este să aştepte pentru că iarna se apropie şi nu vor avea gaz, a mai adăugat. Germania, care şi ea are nevoie de gazul Rusiei să treacă iarna, este anxioasă în aşteptarea sedimentării crizei din Ukraina, a adăugat aceasta.

Putin, pe partea sa, are nevoie să se asigure că oamenii prieteni lui preiau controlul asupra Mării Azov dintre Rusia şi Ukraina pentru a asigura controlul depozitelor gigantice de gaz de acolo care sînt cauza reală pentru această criză. De aceea încă sînt raportate lupte de-a lungul litoralului acelei mări în ciuda unui acord de încetare a focului.

Cei 67 de lideri adunaţi la summit-ul NATO ţinut săptămîna trecută, nu au fost capabili să vină cu nici o soluţie reală pe lîngă pionul sacrificat (gambit) din Ukraina, potrivit surse din MI5. Cea mai bună ofertă cu care au venit sponsorii lor fabricanţii de armament a fost să folosească un nou război rece contrafăcut cu Rusia ca o scuză pentru a construi depozite secrete de armament peste tot prin lume pentru o "forţă de acţiune rapidă". Ei toţi au spus în public că nu vor trimite arme regimului nazionist din Ukraina.

Guvernele din SUA şi Europa, însă, nu îşi pot permite să treacă la o cheltuială "lejeră" pe cumpărarea de armament în aceste zile pentru că economiile lor sînt în implozie. FMI, mai demult apex-ul puterii financiare mondiale, este falit. Comisia Rezervei Federale, Banca Centrală Europeană şi Banca Japoniei sînt şi ele în panică pentru că zîna fiat-ului care împrăştie praf de monezi nu mai produce rezultatele magice la care au sperat.

De fapt, UE a pus rate de dobînzi negative la conturile bancare să încerce să forţeze companiile să cheltuiască.

Problema este că întregul lor model de afacere bazat pe a lăsa totul pieţei libere nu funcţionează pentru că un sistem bazat numai pe lăcomie crează concentrare de bunăstare, nu prosperitate. Întreprinderile UE vor colapsa, doar dacă liderii lor nu vin cu ceva vise şi planuri pentru viitorul tuturor oamenilor. Scoţia şi Anglia se pare că vor fi primele piese de domino care vor cădea la unison.

Statele Unite, pe partea lor, rămîn cea mai slabă şansă de a marca punct şi acum se bazează în întregime pe China să evite falimentul. De aceea consilierul de securitate naţională al SUA, Susan Rice, se află acum în China într-o misiune de cerşit pentru Obama şi mînuitorii săi, ca să se asigure că guvernul corporatist SUA poate supravieţui dincolo de acest septembrie 30 al finalului anului fiscal. Chinezii nu vor lăsa SUA să intre în faliment, dar vor folosi pîrghia financiară pentru a forţa multe concesii, spun surse ale Guvernului Chinez. În particular, ei vor cere SUA să smucească lanţul Guvernului Japonez sclav şi să-l forţeze să înceteze să provoace China, au spus. În plus, ei cer SUA să devină total transparentă privitor la Parteneriatul Trans Pacific (TPP) al celor 12 naţiuni pe care încearcă să-l negocieze. Ei vor cere SUA, de asemenea, să abolească proviziile acestui tratat care ar permite unei curţi secrete corporative să aibă putere peste guverne, au spus aceste surse.

Actorul prezidenţial Obama a fost deja de acord să vînă în China în noiembrie la kowtow (îngenunchere-N.T.) la maeştrii săi asiatici, au adăugat acestea.

Economia japoneză, între timp, este în coadă de peşte, reducîndu-se cu o rată anuală de 7.1% în ultimul trimestu mulţumită prădării deghizate a cabalei în "Abenomie". Ceea ce înseamnă cu adevărat "Abenomie" (Abe+economie) este că guvernul sclav japonez a înmînat controlul tuturor companiilor listate către fonduri controlate de cabală. Cabala cere acum părţi din salariu, concedieri în masă şi furtul fondurilor de pensii pentru a stoarce şi mai multe profituri din aceste corporaţii. În plus ei cer o parte din taxele coporaţiilor şi creşterea în taxele de consum şi personale pentru a stoarce chiar mai mult de la poprul japonez asediat. Colapsul rezultant din economia japoneză dovedeşte că nu poţi stoarce sînge din piatră.

Există o revoltă anti-cabală care musteşte în Japonia datorită excesului cabalei. Partidul Revoluţionar Japonez şi Partidul Independenţei Japoniei vor face mişcarea lor cînd momentul va fi adeccvat, spun surse din partid. Mişcarea va implica arestarea oamenilor implicaţi în furtul fraudulent al ultimelor alegeri pentru Abe. Agenţii nazionişti din Japonia precum Gerald Curtis, Michael Green şi Richard Armitage vor fi şi ei avuţi în vedere, au spus.

De asemenea, colapsul economiei de stat sclav a Japoniei înseamnă că cabaliştii vor fi nevoiţi să încerce să cerşească şi mai mult în China. Asta înseamnă că chiar şi aripa dreaptă de IQ scăzut care a contat pe SUA să îi ajute într-o luptă cu China s-au trezit şi realizează că vor fi nevoiţi să vorbească cu India şi Rusia dacă vor să păstreze balansul cu China.

Pentru această finalitate, Prim-ministrul indian Harendra Modi a fost invitat în Japonia pentru o vizită lungă de o săptămînă care s-a terminat pe 6 septembrie. Oricum, media corporatistă sclavă din Japonia a devenit foarte tăcută în prezentarea vizitei după ce s-a dovedit că Modi nu a fost interesat să se alăture planurilor lui Abe de a alege lupta cu China.

Putin este aşteptat să viziteze Japonia în toamna aceasta, dar nici Rusia nu se va alătura Japoniei împotriva Chinei, spun surse guvernamentale.

În schimb, chinezii şi ruşii îi împing pe japonezi să se alăture alianţei BRICS şi surse din Guvernul Japonez spun că este o susţinere crescîndă care cheamă la exact aceasta.

Acesta ar fi celălalt motiv pentru care Obama se va grăbi către China, în noiembrie, să încerce să păstreze intactă aparenţa SUA de "ne îndreptăm către Asia". "Vă rugăm nu ne lăsaţi pe dinafara petrecerii", va fi mesajul său principal. "Atunci arestaţi-i pe criminalii care controlează Israel-ul şi ţara voastră" este cum ar trebui să sune răspunsul BRICS.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu