200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140722

Istoria Galactică - Andrew Bartzis şi Lance White - Ep.09


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.



Procesul de Ascensiune şi Oraşele-Visare

LW: Bine aţi revenit. Aceasta este partea a 9-a din Istoria Galactică a noastră. Eu sînt Lance White cu Andrew Bartzis. Acum vom vorbi despre Procesul de Ascensiune şi unul dintre lucrurile despre care vorbeam este importanţa Oraşelor-Visare.
AB: Corect.
LW: Şi asta e diferit de Oraşele-de-Aer create de Lemuria. Un oraş-visare, ok, cum...
AB: Anticele Oraşe-de-Aer ale Lemuriei vor deveni Oraşele-Visare ale noastre pentru că un oraş-de-aer este un grup de simţiri care au pus energia lor împreună - şi-au demanifestat corpul, au pus energia laolaltă şi au realizat un transportor funcţional - un vehicol de energie motor de realitate. Şi poate fi ancorat în spaţiul dintre moleculele de aer de la Polul Nord, aşa că pot fi într-o cantitate enormă din acestea acolo. Oraşele-Visare, în special, sînt locuri care au fost create de Străbuni într-un loc precis al Simţirii Terrei care spune "Aceast linaj ADN - toţi aceşti membri pot visa în acest tărîm sau în acest tărîm". Oraşele-de-Aer vor exista - tehnic - în toate tărîmurile-visare. Cînd eşti pregătit să te ridici la cel mai înalt nivel, să te întîlneşti cu cel mai înalt nivel al străbunilor din acea linie.
LW: Deci ar putea fi un proces multi-dimensional.
AB: Totul este multi-dimensional. Nimic nu este o singură dimensiune.
LW: Da - deci ai putea fi într-a 9-a şi într-a 5-a şi...
AB: Începutul este despre conectarea cu străbunii tăi - fizic cu fraţii şi surorile din stele...
LW: Ok, bun!
AB: Şi apoi în Timpul-visare, versiunile familiei-de-suflete ale lor. Cei pe care îi recunoşti din toate celelalte vieţi în timp.
LW: Deci cînd oamenii sînt preocupaţi,... există o mare mişcare pentru dezvăluire, Procesul de Ascensiune este dezvăluirea supremă pentru că, în fapt, te muţi din nou cu familia ta - familia ta de suflet de la origine... care este... toţi galacticii diferiţi...
AB: Corect. Şi atunci te întîlneşti cu cei care sînt în Terra Cavă (Interioară) care sînt "vecinii de alături".
LW: Ah, corect aşa...
AB: Şi avem nevoie să ne întîlnim cu vecinii cît mai repede!
LW: Ah, da... acuma există dedesubt şi fiinţe de plasmă?
AB: Oh da!
LW: Ok. Deci probabil sînt nenumărate simţiri...
AB: Sînt atît de numeroşi că nici n-am început încă să putem înţelege.
LW: Şi sînt deasemenea independenţi de a noastă...
AB: Sînt multe reflectări în interiorul Terrei Interioare. Sînt dinozauri acolo pentru că nu au murit ci doar au devenit un spirit străbun pentru alte animale. Ok?
LW: Hmm.
AB: Totul este refolosit şi reciclat.
LW: Deci orice specie care este "dispărută" - este acolo. Nimic nu moare cu adevărat - totul trăieşte şi este infinit...
AB: (Dă din cap) doar se mută într-o altă dimensiune.
LW: Şi deci moartea este în acelaşi fel.
AB: Corect.
LW: Este doar o tranziţie dintr-o dimensiune în alta. Sau... de la limitarea de dimensiuni la nelimitat - doar dacă nu ai fost reciclat prin grila Archonică de Încarnare.
AB: Şi atunci nu ajungi la toate bunătăţile ci doar eşti pus la loc înăuntru.
LW: Şi pe deasupra ai toate amintirile şterse!
AB: Pentru că acestea sînt regulile din această lume a noastră.
LW: Acestea sînt regulile lumii noastre - care "se presupune că" era de liberă voinţă şi în prezent este...
AB: A fost proiectată să fie liberă voinţă 100% şi fără nici o amintire; asta a fost intenţia.
LW: Şi acum este mai degrabă...
amîndoi: În totalitate fără liberă voinţă.
LW: Şi foarte puţine amintiri, dacă e vreuna şi se închid. Şi astfel jocul suprem pentru cei care se joacă de-a Dumnezeu, sau "vrei să fi victorios", ar fi esclavizarea în totalitate a speciilor - permanent - fără necesitatea de a cheltui o mare cantitate de energie pentru aceasta, adică doar să-i menţii.
AB: Corect... pentru că pot simplu să o ia de la noi.
LW: Corect... şi aşa... ei folosesc energia noastră. Ei iau energie şi de la Sursă?
AB: Nu.
LW: Deci noi sîntem sursa lor.
AB: Noi sîntem sursa lor - în adins. Cînd au decis să meargă pe Ascensiunea Serviciu-pentru-Sine - aceştia sînt cele 15 fiinţe multi-dimensionale - cînd au decis să facă asta, ei erau o mică Mafia. Şi acea mică Mafia a căzut de acord că marea dată este acum... mult, mult, mult în viitor. Noi sîntem foarte, foarte aici. Şi au zis: lucrăm împreună pentru primii 12 milioane de ani şi după asta, e jocul fiecăruia.
LW: Ok...
AB: Zis şi făcut. S-au înţeles să lucreze împreună pentru tot acel timp - să pregătească asta.
LW: Asta de acum.
AB: Care este acum.
LW: Dar dacă au lucrat să o pregătească, probabil că erau destul de siguri că vor cîştiga.
AB: Nu. Majoritatea ştiau că vor pierde, dar au atît de multe piese-părţi ale lor înşişi care au mult prea mult ego să fie în dominare şi control. Nici măcar nu percep că au pierdut deja. Deci, în esenţă, mintea colectivă căreia i s-a dat liberă voinţă suverană ca să fie specia dominantă, a pierdut controlul ei suveran asupra acelor entităţi suverane.
LW: În plus avem elementele escroci şi apoi mai avem pe fiecare dintre cele 15 fiinţe care au cărţi pe mînecă...
AB: Şi atunci bagi "introduşii" în ei.
LW: Ah, corect. Deci, ar cam fi jocul oricui.
AB: Exact.
LW: Ai spus şi că există un Consiliu al celor Doisprezece care supraveghează...
AB: Corect: Consiliul celor Doisprezece Fiinţe Energetice. Ei sînt cei care ocupă Curtea Spirituală de Echitate pentru a se asigura că familiile-de-suflete pot rezolva problemele.
LW: Ok... Şi de cînd Terra a fost scoasă din procesul...
AB: Blocată.
LW: Blocată...?
AB: Blocată - prin tehnologie.
LW: Atunci sistemul a fost preluat şi corupt. Aşa... şi ai spus, cîţiva din aceşti membri ai Consiliului celor 12 au fost pervertiţi...
AB: Au fost "introduşi".
LW: Deci în prezent, care este stadiul Consiliului celor Doisprezece?
AB: Nu pot să-ţi spun precis numărul celor care sînt în stadiu de "introduşi", nu ar fi corect să fac asta, pentru că nimeni... sînt oameni care ştiu şi sînt oameni care nu ar trebui să ştie!
LW: (Amîndoi rîd) Ok. Te-am înţeles. Dar este în proces de..., echitatea este re-balansată...
AB: Da. Un anumit număr dintre ei au fost înlocuiţi, precum şi acoliţii lor, toţi de pe linia lor.
LW: Şi pare o mişcare de şah bună să nu-i lase pe cei cu care se joacă să ştie, adică ai fost introdus, dar simplu, eşti acolo şi eşti acelaşi controlator pe care l-au cunoscut mereu.
AB: Nu există nici o diferenţă pentru că deţii toate contractele.
LW: Deţii contractele şi, bine înţeles..., da... şi preiei toată informaţia şi amintirile şi toate celelalte, mobilul şi aşa mai departe. Au telefoane celulare?
AB: Da.
LW: Ok. Deci au şi ceva fizicalitate de vreun fel? Sau ar putea avea?
AB: Consiliul principal al celor 12 nu au corpuri... cu toate astea pot folosi un "Sistem Caracatiţă" să intre în entităţi multiple pentru a manifesta controlul asupra sistemului. Sînt ca păpuşarii. Fac păpuşărie cu oamenii.



LW: Ah. Deci ei nu caută neapărat procesul de Ascensiune (Andrew dă din cap a nu). Corect. Ei doar... acea parte a fost coruptă şi ea.
AB: Corect.
LW: Ok, deci cine supraveghează Consiliul celor Doisprezece?
AB: Nimeni.
LW: Nimeni?!
AB: Nimeni, decît Prim Creatorul cu termenul său limită - au avut liberă voinţă să facă asta (orice) pînă la termenul limită.
LW: Şi data limită este... cînd?
AB: A trecut deja: 20-22 martie, schimbarea management-ului. Am avut Time Out, schimbarea management-ului, şi acum după 21, înapoi în joc.
LW: Ok... deci va fi cumva "jos mănuşile"?
AB: Va fi luptă cu ei înşişi intern şi extern - pe măsură ce oamenii ies în faţă şi încep să le spună adevărul lor.
LW: Ah – şi asta va fi un proces interesant... şi cu siguranţă va ajunge la ştiri... deci ştirile vor deveni...
AB: Un joc multidimensional de Dă-La-Cap. Iese ăsta - poc! Iese ăstălalt - poc! Ies 15 deodată - "Ooo, pe care-l iau primul?"


LW: (amîndoi rîd) Sună cumva vesel! Deci vom vedea, în scurt timp, în timpul vieţii mele, desigur, colapsul controlului mass-media?
AB: Corect.
LW: Controlul efectuat de Biserică?
AB: Cu Biserica va fi spectacular.
LW: Oh da..!
AB: Deţin multe cărţi - gîndeşte-te ca la un joc de Poker. Trebuie să arăţi.. Oop ai o molie prietenoasă care zboară pe aici...
LW: Salut, salut (către molie).
AB: E o molie multi-dimensională.
LW: Corect! Ne binecuvîntează... ne vindecă...
AB: Gîndeşte-te ca la un joc de Texas HoldEm Poker. Şi toată lumea trebuie să arate mîna pe care o are.
AB: Deci avem o mie de oameni la masă - primul care arată mîna arată T şi J. Destul de bine. Şi ceilalţi 999 trebuie să-şi arate cărţile şi să fie mai buni.
LW: O Doamne! Şi odată ce prima piesă de domino cade, va fi ca V de la Vendetta (răzbunare)...
AB: Corect.
LW: Şi ce va face să cadă acea primă piesă de domino?
AB: Mai întîi visele. Visele la nivelul copiilor, la nivelul adulţilor şi apoi la nivelul cetăţenilor în vîrstă. Fiecare are nevoie să se deştepte în mod diferit. Ok? O persoană în vîrstă şi un copil... mare diferenţă între cei doi. În plus, erele şi vibraţiile în care au crescut. Deci primele unde sosesc şi copii şi cei în vîrstă deodată se privesc ochi în ochi. Adulţii încearcă să privească în două direcţii în loc de una. Este un timp pentru separarea generaţiilor, pentru că mass-media ne-a transformat într-o generaţie amalgamată. Deci asta ar fi una din primele separări de densitate. Deci vor fi bătrîni care vor realiza că sînt copii - un spirit tînăr - şi se vor reverti la vîrsta adecvată. Vor fi copii care vor realiza că sînt mult mai bătrîni şi vor îmbătrîni foarte repede. Şi apoi vor fi adulţii din mijloc care vor determina dacă vor să fie noii Bătrîni sau dacă vor să treacă prin procesul de ieşire. Deci alegerea lor va fi a preda sau a învăţa.
LW: Şi noi toţi vom fi Serviciu-pentru-Toţi sau Serviciu-pentru-Alţii.
AB: Ei... Serviciu-pentru-Sine va prinde un înţeles nou în totalitate. Să te vindeci pe tine este vindecarea întregului.
LW: Corect. Dar elementul întreg de Serviciu-de-Sine numai, a fost partea care va deveni...
AB: Corect – partea egoistă a ei şi consumismul şi monetarismul nu vor mai avea sens.
LW: Deci asta înseamnă şi colapsul Wall Street şi al sistemului bancar, într-un fel - o transformare?
AB: Ei bine... "colaps"... dacă ne uităm la colaps din p.d.v. lingvistic, este una din părţile cu truc căci eu ca tranzlator al Registrelor Akashice sînt nevoit să repet într-o limbă care a fost destinată să te limiteze conştient, menită să limiteze prin intonaţie. Cînd spunem - pentru că este un cuvînt alarmant - "colapsul sistemului financiar", "Co-Lapse" (cădere împreună-N.T.) este pentru mine ca o informaţie care ascunde în spate frică. Este frică.
LW: Corect - este frică...
AB: Dar... cînd priveşti la un colaps, sînt alte căi să îl foloseşti. Ai putea spune "Colapsarea unei linii de timp" ceea ce i-ar permite să revină la normal. Sînt foarte multe informaţii în spatele sistemului de piaţă de mărfuri. Chiar şi aşa este complet structurat, întotdeauna a existat o simţire în "sus-jos" şi ei folosesc aceste modele predictive, bazate pe scanarea ADN-ului nostru şi sateliţii eterici care sînt sus acolo şi care pot să-ţi dea un model de calcul despre cum toate Simţirile dintr-un anumit sector al unei ţări sau un judeţ sînt la un moment şi apoi ei se pot uita la toate astea şi să creeze un grafic cu toate schimbările de conştienţă care au loc în fiecare zi cît timp Soarele ne înconjoară zi de zi. Şi pot face un model predictiv de cît de multă simţire este în creştere sau ascensiune.
LW: Şi apoi fac ajustările potrivite. (La nivelul nostru de conştienţă).
AB: Corect.
LW: Şi o mare parte din asta este Reţeaua de Inteligenţă Artificială?
AB: Da. Funcţionează cu sateliţii eterici şi apoi Reţeaua de Inteligenţă Artificială crează celule care interpretează datele la nivel uman sau la nivel interacţional psihic uman.
LW: Şi pot fi măsluite, aşa-i?
AB: Corect. Oh da.
LW: Inteligenţa Artificială... nu neapărat e capabilă să recunoască ironia sau umorul...
AB: Rulează programe să te pună într-o realitate contrafăcută. Care conduce la întrebarea pe care o întrebi: Cum putem şti dacă nu intrăm într-o realitate a falsei lumini?
LW: Corect. În timpul Procesului de Ascensiune, cum putem şti?
AB: Te duci la Polul Nord şi comunici cu Entitatea Terrei. Şi îţi aliniezi cetăţenia ca Cetăţean Galactic pe Terra.
LW: Deci acolo e Moş Crăciun! De fapt există Moş Crăciun (rîde). Deci ne aliniem noi înşine cu Simţirea Terra pe care unii oameni iubesc să o numească Gaia-Sophia.
AB: Corect. Va avea un sentiment foarte Matern şi Patern în acelaşi timp şi te vei întîlni în Timpul-Visare cu oricine doreşti. Şi vei avea viziuni despre asta. Acuma, vor fi mulţi în scenariul religios care vor avea momente dificile de adaptare la asta, dar asta este vindecarea lor. Şi vor fi alţii care nu vor să se conecteze cu Simţirea Terra pentru că a fost o altă Simţire planetară înainte de cea a Terrei - aceştia sînt suflete refugiate. Suflete refugiate care sînt aici şi care nu vor dori să accepte adopţia spirituală - vor avea ocazii să termine ceea ce aveau nevoie şi apoi să plece printr-o poartă stelară locală de la suprafaţă, aşa că conştienţa lor pleacă şi merge direct la conştienţa planetei la care se duc - şi astfel cele două planete formează o Curte de Echitate şi permit celor două familii-de-suflete să inter-acţioneze pentru ca cea care doreşte să iasă din această realitate şi merge la cealaltă să o poată face fără finalizarea contractelor.
LW: Vor exista şi cei care nu vor dori nici o parte din nici un proces de Ascensiune către Lumină?
AB: Vor fi şi aceia - pentru că şi Lumina i-a capturat aici. Lumina nu a uşurat lucrurile. A făcut multe greşeli - au devenit zeloşi. Au fost alţii care nu au devenit zeloşi şi au încercat să păstreze balansul.
LW: Şi ce se va întîmpla cu aceşti oameni - doar o continuare?
AB: Vor primi lecţii noi. Pentru că în timp ce creşteam, toate acele fiinţe care au venit aici să ne ajute, au crescut şi ele. Şi vor fi părţi ale acelor societăţi care cresc care vor lăsa în urmă alte părţi de sine.
LW: Deci, unele din cărţile care vor fi puse pe masă la un anumit moment vor fi...
AB: Quinta royală!
LW: Corect!
AB: Cineva va avea quintă royală.
LW: Şi asta va expune pe regali, Vaticanul, Mafia, guvernul...
AB: Regele, Regina şi Juvetele.
LW: Guvernele obscure - toate astea!
AB: Şi aşii.
LW: Dar vom ajunge să vedem aceste cărţi pe măsură ce sînt dezvăluite şi, cred, într-un fel, că e un fel de proces secvenţial.
AB: Foarte secvenţial.
LW: Pentru că unul cîte unul e necesar să fie puşi jos efectiv...
AB: În era informaţiei.
LW: Corect. Şi deci, într-un fel e ceva liniar...
AB: E liniar numai pentru cei care vor să privească liniar.
LW: Ok.
AB: Ok?
LW: Are sens.
AB: Vor fi alţii care vor dori să ştie doar care sînt rezultatele şi nu vor fi...
LW: "Mie spune-mi direct rezultatul!" "Cine-a cîştigat?" "Eu am plecat de-aici..."
AB: Asta e. Cine va fi trimis la reciclare şi cine nu?
LW: Şi cîţi jucători există în acest moment care au cărţi? Ai putea face o estimare cine are o bucată în rezultat?
AB: Îmi ceri să separ în Avatari individuali, sau toate piesele-părţi care inter-funcţionează?
LW: Amîndouă.
AB: Dacă e după toate piesele-părţi inter-funcţionale, ar fi cam 65 de milioane. Dacă e doar după Avatari, cam 17 milioane.
LW: Deci aceştia sînt cei care...
AB: Vor fi scoşi.
LW: Ok... bun... Şi apoi sînt scoşi către o Curte de...
AB: O Curte Spirituală de Echitate supravegheată de Terra cu ceilalţi Galactici, Universuri şi Galaxii şi Consilii ca Curte de Echitate.
LW: Ok. Deci ar fi între ghilimele şi fără ghilimele "justiţie" la un moment dat...
AB: Justiţie fiind un cuvînt limitat uman pentru că justiţia e oarbă - există lingvistică în spatele acestui cuvînt, dar va fi echitate. Va exista echitate.
LW: Deci toate faptele "copiilor care greşesc" vor fi...
AB: Citite din Registrele Akashice.
LW: Şi toată viaţa simţitoare va fi capabilă să...
AB: Înveţe din acel registru.
LW: Şi apoi să ia o decizie despre ce se va întîmpla cu acele Fiinţe. Şi cred că ai amintit mai devreme că una dintre opţiuni este a doua moarte care este (mersul înapoi) reîntoarcerea la Energia Sursă şi este de fapt un proces de pierdere a amintirilor - aşa că pot tehnic să afle o bună parte din ce aveau în farfurie.
AB: Într-o altă lume de dominare şi control. Corect.
LW: Deci vor ieşi sub dominare şi control?
AB: Ei vor fi o parte a sistemului - adus la conducere - şi li se va da alegerea să desfacă conducerea şi să redea lumii libertatea. Se vor întoarce imediat la ceea ce făceau, cu alegerea să termine în alt punct. Astfel îşi vor vindeca Karma şi acea specie.
LW: Pot să renege acest lucru? Ar putea fi un truc care să-l aplice?
AB: Nu vor renega. Pentru că chiar dacă reneagă, au fost scoşi odată. Ce ar împiedica să îi scoată din nou?
LW: Bun, corect... întîrzierea inevitabilului.
AB: Exact. Odată ce te-au avut, şi dacă îţi dau o şansă să alegi într-un univers de liberă voinţă, o faci sau nu! Ego-ul va determina dacă nu o fac.
LW: Şi astfel cei care nu o vor face, practic, au desfăcut recilarea.
AB: Va fi nevoie să iertăm pe mulţi dintre ei.
LW: Şi mulţi vor continua, pentru că sînt parte a familiei-de-suflete a noastră şi mulţi vor alege să se vindece şi să corecteze greşelile care au fost...
AB: Doar pentru că Mătuşa Maria sau Unchiul Bob a fost un frate rău asta nu înseamnă că Vărul Ion este şi el.
LW: Corect. Şi asta aduce cîteva lucruri: despre care e necesar să fim foarte atenţi în judecarea celorlalţi, dar avem nevoie să ne permitem ca mînia şi judecata să se manifeste, pentru că avem nevoie să fim capabil să discernem ce este influenţă coruptă care nu mai e necesară unei societăţi sănătoase.
AB: Odată ce sateliţii eterici au fost eliminaţi, vom privi cu adevărat înapoi şi vom realiza cît de multă influenţă psihică au avut asupra lumii noastre. Ţi-am spus despre Modelul Predictiv. Sateliţii eterici dau un întreg nou nivel de Model Predictiv.
LW: Cum lucrează - şi cine i-a pus acolo?
AB: Camerele de Control operează sateliţii eterici. Asta e calea prin care Camerele de Control observă toate schimbările la nivel de ADN ale societăţii, al fiecărei fiinţe care există şi totul e pus în date informaţionale şi aceste date pot fi căutate după diverse criterii. Dacă vor să vadă cum avansează în conştienţă speciile sau învaţă despre propriul corp, pot să localizeze individual diverse zone ale unei tări, sau să privească întreaga lume ca pe un singur grafic. Şi cînd văd întreaga lume într-un singur grafic, micile lucruri pe care le fac pot schimba modul în care graficul se modifică... deci cu folosirea acestori sateliţi eterici şi prin utilizarea altor instrumente cu braţele guvernului.
LW: Deci guvernul este complice la punerea acelor lucruri acolo.
AB: E doar parte a maşinii şi este complice cu conceptul de maşină la cele mai înalte niveluri. Totuşi, mulţi din Congres (SUA) şi Senat nu ştiu, dar au fost controlaţi mental să nu le pese.
LW: Corect... e destul de evident: nu le pasă.
AB: Pentru că nu le pasă. Iar cei cărora le pasă în particular, aici e şansa ta să faci diferenţa: pune-o pe masă sau taci - dacă nu, ieşi din lumea noastră!
LW: Deci, cu adevărat li s-a dat un ultimatum pentru că lucrurile nu mai sînt "business as usual" (afaceri obişnuite-N.T.).
AB: Corect.
LW: Sînt vremuri cînd conştienţa va avea nevoie, cu adevărat, să permită manifestarea publică şi cei care...
AB: Şi să înflorească precum o Floare în Soare.
LW: Da. Da. Şi cei care vor să îmbobocească şi să înflorească o vor face şi ceilalţi vor...
AB: Se vor întoarce la sămînţă/somn.
LW: Da. Într-un fel e ca o parabolă, şti, despre seminţele care au fost împrăştiate... Vorbind despre parabole şi lucruri care vin din textele antice şi Biblie, potrivit lui Barbara Marciniak, materialul pleiadean canalizat, şi al altora, religiile au fost toate însămînţate aici holografic şi insertate - ca o hologramă.
AB: Corect: În cerneală.
LW: Corect... deci textele antice - Vedele şi Biblia - toate...
AB: Toate au fost scrise de fiinţe multi-dimensionale care făceau salturi în timp şi care au avut modelele predictive pe care tocmai le-am descris.
LW: Corect.
AB: Deci cînd au scris texte care erau hiper-dimensionale, multi-dimensionale, autografice, modul în care au fost introduse în această curgere de timp a fost prin născocirea numerelor în acele momente pentru a avea ca rezultat numerele pe care le doreşti în final. Aşadar toate acele cărţi au fost menite să influenţeze oamenii acestei generaţii şi atunci această generaţie va interpreta totul în acest fel, şi au prezis asta, şi ulterior această generaţie îşi va clădi calea pentru 7 generaţii şi cea de acum o va schimba, şi au avut predicţii despre toate acestea şi au fost capabili să păstreze sursa originală. De aceea Torah spune că poate fi tradus doar în felul ăsta. În chineză se poate traduce doar în felul ăsta.
LW: Există documentele sursă originale care nu au fost măsluite?
AB: Da.
LW: Unde există acestea?
AB: Peste tot în societăţile secrete. Pentru că acelea sînt textele pe care le-au folosit să facă Controlatorii - Cei Valoroşi din Final.
LW: Ah. Şi Controlatorii sînt implicaţi în Camerele de Control?
AB: Da.
LW: Şi cîte Camere de Control sînt? 20?
AB: Patru zeci (40). Dar 21 dintre ele au fost găsite, 19 nu au fost găsite.
LW: Ahh... acuma se ştie dacă cele 19 sînt...
AB: Am vorbit despre asta în episodul despre Lemuria şi Terra Interioară. Terra Interioară are acces la celelalte 19. Acestea sînt sistemul primar defensiv şi ofensiv al Terrei şi s-au sigurat că acestea nu vor fi prinse niciodată în sistemul de armament.
LW: Minunat.
AB: Armele conduc controlul.
LW: Bine. Ca şi cum nu ar fi suficiente arme cu sateliţii eterici şi toate astea. Ce fel de tehnologie a distrus Turnurile Gemene?
AB: Asta e o întrebare cu adevărat bună. Evenimentul Turnurilor Gemene a avut loc din mai multe motive. Ah... nu prea vorbesc mult despre asta, dar voi vorbi pentru că e timpul potrivit să o fac. Momentul Turnurilor Gemene a fost de 27 de straturi din războaiele călătoriei în timp; toate au coincis în exact acelaşi moment cînd primul avion - a fost declarat/s-a presupus - că era terorist. Şi noi în acel moment am avut şase realităţi locale toate intersectîndu-se în manifestarea liniei temporale. Au fost 5200 de rase care au încercat să contracareze şi 15 Fiinţe-Multi-Dimensionale cu 200 de milioane de părţi-de-sine în influenţare psihică, toţi încercînd în exact acelaşi moment să îl creeze, în timp ce existau milioane care încercau să îl oprească. Şi a avut loc din două motive. Unu: a spart cîteva duzini de linii de timp camuflate, pentru că şi-au arătat cărţile realizînd această distrugere şi acele duzini de linii de timp le-a permis să închidă alte sute şi mii de linii de timp, pentru a reduce enorma undă ca o plasă de păianjen de linii de timp care erau false, la un model previzibil.


AB: Deci au arătat cărţile prin crearea de frică pentru 10 ani de energie. Ceea ce le-a dat contra-forţa unuei mai mari abilităţi de modele predictive pentru ce avea să se întîmple în continuare. A fost prevăzut 9-11? A fost şi n-a fost. Au fost oameni care ştiau că va veni - şi au fost alţii care au fost de acord că va veni, dar nu înţelegeau cu adevărat ce anume va fi.
LW: Aşa cum înţeleg eu, din propria informaţie, a fost un evneiment multi-dimensional care a avut loc, de pildă a fost implicată pirotehnica şi ar fi fost un gen de...
AB: De fapt, totul a avut loc. Turnurile Gemene au existat în toate liniile de timp şi au fost atacate în toate liniile de timp în exact acelaşi moment, şi apărate în toate liniile de timp în acelaşi moment. Şi cînd liniile de timp au început să se destrame, şi să se destrame am ajuns înapoi la Linia de Timp de Absolvire - care îi afectează pe toţi ceilalţi. Dar suma rezultantă a ceea ce avem este o gaură în pămînt. Indiferent ce s-a prăbuşit, "a arătat pe faţă" cît de fals era.
LW: Corect, ce a fost dedesubt? Am văzut că exista un duplicat al Turnurilor Gemene dedesubt (la nivelul solului o imagine în oglindă) şi era un fel de Civilizaţie Galactică mult mai avansată care de fapt a plănuit totul, în afara timpului, într-un fel artistic. Am văzut un show de televiziune şi realizatorul era o femeie dintr-un fel de civilizaţie avansată şi era într-un muzeu şi explica cum au fost create Turnurile Gemene şi au fost folosite să simbolizeze spargerea dualităţii. Era unul dintre mesaje. A fost o Chemare la Trezie pentru umanitate şi s-a lucrat la acest eveniment, iar în acest muzeu erau oameni din papier-mâché care intrau în frică - erau albi complet - în mărime naturală şi mişcau camera printre ei şi era un asiatic care ajutase cu grafica. Şi apoi oamenii care s-au încarnat pentru acel proces erau menţinuţi inconştienţi pînă cînd erau scoşi la momentul cînd au fost mutaţi într-o fracţiune de secundă în vehicole.
AB: Ţi-ai dat seama. Vezi acesta este Timpul-Visare al post-Evenimentului, care permite acestor oameni care nu erau pregătiţi să plece să se întoarcă la acel timp... să îl repare... pentru a putea absolvi în viitor.
LW: E cumva paradoxal.
AB: ESTE un paradox. Tocmai asta e. Este un paradox proiectat.
LW: Dar a fost realizat cu iubire...
AB: Eee... treaba e că sistemul trebuie să răspundă paradoxului.
LW: Corect.
AB: Au creat conceptul unui eveniment-de-frică-în-direct la televizor. Şi toată lumea a spus "Ok. Deci o să pui în direct un eveniment-de-frică mondial - asta e un paradox - să creştem miza şi punem 10 milioane de oameni toţi călători în timp să încerce să îl oprească."
LW: Uau, exact. Marfă! Şi să vedem ce s-ar întîmpla.
AB: Aruncă zarurile...
LW: Şi care a fost efectul net la toate astea?
AB: Zece ani de frică şi un Moment de Adevăr - care nu a mai existat niciodată: în întreaga lume în Era Internet-ului.
LW: Mişcarea Adevărului e în creştere. Şi desigur pentru Controlatori, a fost o victorie pe mai departe, scoţînd aur şi manipulînd...
AB: Eu îi spun "în loc de biciul cel scurt de la căruţă au trecut la biciul cel lung"... Tot în căruţă sînt.
LW: Ok, bine... sîntem la finalul acestui segment, care a zburat din nou ca acea mică insectă care zbura pe aici... deci vom reveni în partea zece şi staţi pe recepţie!
AB: Staţi pe recepţie! Minunat!

Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe, subscrie la acest blog şi fă un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citit aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţinute contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.


Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.04 :: Ep.05 :: Ep.06 :: Ep.07 :: Ep.08 :: Ep.10


2 comentarii:

  1. Este foarte sigur ca informatiile primite pana acum trebuie sa fie , pe de o parte "recitite" din episoadele anterioare iar , pe de alta parte , trebuie completate cu "noi date" . SA ASTEPTAM CU INTERES SI ALTE EPISOADE !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu cat mai repede ne informam , cu atat mai repede sa speram ca... ne si desteptam . In cazul de fata , cu conditia sa mai primim in traducere si urmatoarele ( cate vor mai fi ? ) episoade . Daca vor veni si intr-un timp mai scurt , va fi cu adevarat mare bucurie .

    RăspundețiȘtergere