200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140618

Cobra - Activarea Zeiţei Cosmice - 14 iunie 2014


Solstiţiul din 21 iunie va marca completarea unei operaţiuni importante a Forţelor Luminii. Nu se poate spune nimic despre operaţiune încă.

De asemenea, la momentul solstiţiului de vară din 21 iunie, procesul activării arhetipului planetar al Zeiţei va începe. Acesta va fi activat de multe femei din Mişcarea de Rezistenţă şi Flota Pleiadeiană meditînd şi ghidînd energia lor de Iubire către umanitate. Soltiţiul de vară vine la ora 10:52 GMT. Asta înseamnă 12:52 PM ora locală din Egipt şi Europa Centrală, 11:52 AM BST în London, 6:52 AM EDT în New York, 5:52 CDT în Chicago, 4:52 MDT în Denver şi 3:52 PDT în Los Angeles. Puteţi vedea repatizarea orelor pentru locaţiile din întreaga lume aici:
COSMIC GODESS ACTIVATION

Vă puteţi alătura meditării în felul vostru, dar iată meditarea sugerată de Forţele Luminii:

1. Fă-te confortabil, închide ochii şi relaxează-te fiind atent la respiraţie

2. Înconjoară-te cu un ou roz plin de energia Iubirii

3. Înconjoară-i pe cei dragi ţie cu ouă roz asemănătoare, pline de energia Iubirii

4. Îmbrăţişează întreaga umanitate şi toate fiinţele vii ale planetei Terra cu un ou roz plin de energia Iubirii

Forţele Luminii au cerut să adăugăm această scurtă meditare în fiecare duminică chiar după Meditarea Săptămînală de Eliberare odată ce acest cîmp de energie al Iubirii va servi drept scut de protecţie pentru noi.


Punctul nostru de ancorare principal pentru activarea Zeiţei Cosmice va fi în Ibiza. Grupurile din Sororitatea Trandafirului vor fi principalele transmiţătoare ale energiei cosmice pentru activarea din întreaga lume. Poţi forma propriul tău grup al Sororităţii Trandafirului sau să te alături unuia deja existent aici:
SISTERHOOD-OF-THE-ROSE

La scurt timp după solstiţiu, multă informaţie care a fost reţinută anterior va fi, în sfîrşit, dezvăluită şi un nou ciclu de activitate a Forţelor Luminii va începe. Astfel eşti mai mult decît binevenit-ă să ni te alături în prima noastră victori a conferinţei Luminii din Taiwan:
Conferiţa din Taiwan

Victoria Luminii e aproape!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu