200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140403

Benjamin Fulford - 31 martie 2014 - Monoteismul este în criză în timp ce din interior, persoane de vîrf susţin că Coranul şi Noul Testament au fost propagandă a lojii P2 a Vaticanului


Ca semn că traversăm timpuri istorice, persoane de vîrf din interior au început să susţină că Iisus Hristos a fost un caracter fictiv şi Coranul a fost scris de experţi în propagandă ai Vaticanului. Aceasta stă mărturie că planul roman, vechi de 2000 de ani, de a crea un guvern mondial, mono-cultural, şi fascist este dezvăluit şi, ca rezultat, secrete antice se scurg către lumină. Detaliile acestor noi revelaţii pot fi văzute la finalul acestui articol.

Între timp ameninţări teroriste nucleare şi de cutremur sînt făcute de complexul militar industrial SUA, Rusia, Israel, gnostic Illuminati, Nord-Korea şi alţii ca picătura de susţinere a negocierilor ţintite să formeze federaţia mondială a statelor libere şi oamenilor suverani.

În timpul săptămînii trecute, Ruşii, gnostic Illuminati, federaţia societăţilor de arte marţiale, Britanicii, Nord-Koreenii şi alţii au contactat Societatea Dragonul Alb pentru a oferi suport pentru planul acesteia de a termina cu sărăcia şi a opri distrugerea de mediu înconjurător.

Tot săptămîna trecută, un bărbat care susţinea că reprezintă "Televiziunea Rusă" a trimis un reporter să înregistreze un documentar special de o oră despre Societatea Dragonul Alb. Individul a eşuat în a prezenta vreo probă că ar reprezenta vreo televiziune rusă, dar oricum i s-a arătat proba că WDS are capabilitatea, dacă este necesar, să ridice o armată de 200 de milioane de persoane împotriva Cabalei.

Cabala, prin loja liber-masonică P2, a contactat şi ea WDS să spună ca preşedintele Putin al Rusiei a căzut de acord să participe în federaţia mondială plănuită, dar numai cu condiţia ca Preşedintele Barack Obama să dezvăluie lumii "dovada finală" a ceea ce ştie guvernul SUA despre extratereştrii.

Societăţii Dragonul Alb i s-au cerut multe detalii în întrebările puse de omul de la "televiziunea rusă" despre subiecte ezoterice. Una a fost întrebarea despre ce s-a întîmplat cu bazele subterane SUA. Ce ştie WDS de la inteligenţa proprie este că bazele au fost închise de la suprafaţa planetei prin jurul anului 2011. De asemenea, experimente umane groaznice şi umani captivi în cuşti au fost descoperiţi de pălăriile albe care au preluat bazele subterane înainte de închiderea intrărilor de la suprafaţă. Intrările au fost închise pentru a se asigura că seniorii cabalişti nu vor avea adăpost în eventualitatea că încearcă să poarte mai departe planurile lor de a distruge 90% din umanitate.

Totodată, WDS a spus că omul pe numele de Cobra a susţinut că a călătorit cu un tren supersonic subteran din Londra pînă la New York înainte ca bazele să fie închise. Aceasta coroborează înregistrările intensive scrise despre aceste reţele subterane de tren. Ruşilor li s-a spus că WDS i s-au arătat fotografii cu cîmpuri de cereale subterane.

În plus, WDS a explicat că membri ai grupului Majestic 12 sau MJ12 pregătit de Preşedintele Eisenhower să gestioneze contactele cu extratereştrii au ajuns la concluzia că aveau de-a face cu o inteligenţă artificială de pungaşi care fusese capabilă să suprascrie şi să controleze minţile umane, în special pe cele ale oficialilor de vîrf din guvern. P2 susţine că aceasta este "soarele negru" şi că este rezidentă în spectrul radiaţiilor gamma.

Omul "TV Rusia" a fost prezentat şi lui Chodoin Daikaku. Daikaku este şeful unei federaţii mondiale de şapte grupuri de arte marţiale inclusiv Karate, Judo şi AIkido. Împreună ei au dojo-uri în 190 de ţări şi au reprezentanţi la toate nivelurile forţelor armate ale lumii. I s-au arătat probe ale alianţei WDS cu societăţile secrete asiatice precum familiile Dragonul Albastru şi Dragonul Roşu.

Aceste grupuri sprijină ţelurile WDS de a crea o federaţie mondială pentru pace urmată de o campanie de a termina sărăcia şi opri distrugerea mediului înconjurător. Cum s-a spus şi mai sus, în combinaţie cu societăţile secrete vestice precum Masonii Liberi şi Gnostic Illuminati, grupurile au potenţialul, dacă este ncesar, să adune o armată puternică de cel puţin 200 de milioane.

Pe măsură ce negocierile pentru pacea lumii continuă, la fel şi agitarea săbiei cam peste tot. Gnostic Illuminati au ameninţat şi ei că distrug "mila pătrată Iudaică" din Londra precum şi Ierusalemul şi New York-ul, "săptămîna asta" în cazul în care Cabala nu predă controlul sistemului financiar bazat pe dolar.

Israeliţii, pe partea lor, au închis toate ambasadele din lume, cum s-a informat săptămîna trecută, şi acum ni se spune de către oameni precum Gordon Duff că fiecare din aceste ambasade conţine cîte o armă nucleară.

Nord-Koreenii, ca să-şi aducă şi ei grăunţa de participare, au făcut ameninţări publice că pregătesc "un nou tip de bombă nucleară". Ei vorbesc şi despre forţarea unificării cu Sudul.

Cel care a prevenit din timp despre incidentul zborului Malaezian şi problemele din Ukraina (presupus complexul militar industrial) a mai emis un avertizment proaspăt şi îndrăzneţ: "următoarea operaţiune va fi în Moldova, în Belarus şi apoi să-l ucidă pe Obama în 16 aprilie şi să bombardeze un oraş american".

Sînt o mulţime de discuţii despre arme de cutremure care sînt instalate împotriva Japoniei, Californiei, Parcul Naţional Yellowstone (cu marele său vulcan adormit), împotriva La Palma (pentru a declanşa un tsunami) etc.

Toate aceste discuţii sînt informate de sursele primare ale WDS şi sînt coroborate de o grămadă de material postat pe net.

Cu aceste ameninţări, numeroase grupuri continuă să călărească situaţia pentru controlul sistemului financiar. Ultima manevră de săptămîna trecută, un agent cabal a contactat WDS să spună că vor înmîna acţiuni în valoare de triliarde de dolari Preşedintelui Obama cînd va vizita Japonia în aprilie precum şi Fundaţiei Keshe şi rezistenţei Cobra.

I s-a spus că indiferent ce grup secret ar reprezenta oricum nu are dreptul să creeze triliarde de dolari din nimic, chiar dacă ar încerca subit să facă lucruri bune. WDS consideră corect să se emită monedă, şi în consecinţă dreptul de a decide viitorul planetei aparţine umanităţii ca întreg şi nu vreunei societăţi secrete care se auto-numeşte grup de gangsteri.

Odată ce umanitatea este eliberată de silul babilonian al sclaviei datoriei şi de fascismul global, atunci grupuri precum Cobra, şi Keshe vor fi finanţate în mod generos căci s-a dovedit că sînt adevărate.

În asemenea circumstanţe membri la nivel înalt ai cabalei încep să dezvăluie ceea ce ar fi secrete adînci şi întunecate ale monoteismului.

De pildă, membru de nivel înalt al lojii P2 care a controlat Vaticanul pînă mai acum susţine că Iisus Hristos a fost un caracter fictiv creat pentru scopurile guvernului, care este latinul de la control (govern) al minţilor (ments).

Afirmaţiile potrivit cărora Coranul a fost scris de Vatican sînt făcute sub jurămînt legal prezentate unei curţi din Londra de avocatul Michael Shrimpton. Iată textul celor afirmate:

20. Acuzatul a apreciat în mod corect că Osama bin Laden nu a fost o personalitate religioasă, şi anume că imaginea sa publică a fost o faţadă. Ca sprijin la acea concluzie a fost informat de cunoaşterea sa, dobîndită în parte prin contactele sale de nivel înalt, directe sau indirecte, incluzînd recentul H.E. Prinţ Mohamed, Guvernator al PRovinciei de Est, care înainte de asasinarea sa sprijină o acţiune de Client-Cumpără de licitare pentru Rolls-Royce şi Bentley Motors, coordonate de Acuzat în 1997/1998, fără dorinţa de a aduce vreo ofensă vreunui Musulman, că Islamul a fost o religie fraudulentă. Aceasta din cauză că Coranul nu a fost dictat de învăţaţi vorbitori de Latină. Acuzatul a înţeles şi faptul că primul autor al Coranului a murit înainte ca lucrarea sa să fie terminată, explicînd diferenţa dintre capitolele scrise mai înainte şi cele de apoi. Asta, în schimb ajută explicarea divizării adînci dintre Sufi şi Musulmanii Salafişti, care în schimb are o inţelegere importantă a organizaţiilor Islamo-fasciste teroriste precum al Quaeda.

Înţelegerea faptului că bin Laden a purtat o haină religioasă doar cînd era în public (de pildă cînd a înregistrat propaganda pe video) a ajutat la urmărirea sa. Această analiză a fost de interes printre altele pentru NSA şi FBI, care ar putea ajuta la a explica de ce materialul sechestrat ilegal includea un nume în secţiunea de inteligenţă din Peninsula Arabică a FBI.
Articol relaţionat...

Asemenea afirmaţii şochează pe mulţi în lumea monoteistă. Oricum, ele pot fi ignorate ca parte a mult plănuitei campanii a Noii Ordini Mondiale pentru a pavoaza noul drum către o religie mondială a noii ere (New Age).

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu