200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140210

Benjamin Fulford - 10 februarie 2014 - Numărătoarea inversă începe, Secretarul Skull and Bones, Kerry, pleacă în misiune de cerşit


Numărătoarea inversă începe, Secretarul Skull and Bones, Kerry, pleacă în misiune de cerşit


Familiile deţinătoare ale Comisiei Rezervei Federale au ratat plăţi în aur, conform datei de 21 ianuarie, aşa că acum sunt forţaţi să se zbată pentru a găsi aur înainte de 27 februarie sau să se confrunte cu falimentul Corporaţiei Statele Unite Ale Americii care le aparţine. De aceea Secretarul societăţii Skull and Bones (Craniu si Oase-N.T.), John Kerry, este plecat săptămâna aceasta pentru a cerşi aur de la Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Korea de Sud şi China. Istoria de prima pagină despre Congresul US care este nevoit să crească plafonul datoriei pentru a evita falimentul guvernului nu face altceva decât să prostească un grup de morţi-trăind spălaţi pe creier, care se restrânge constant.

Când au ratat plăţi pe 31 septembrie cabaliştii erau capabil să amâne falimentul prin crearea unei înţelegeri cu Iran, vânzînd arme Chinei şi câteva alte trucuri. Să vedem dacă reuşesc să mai facă asta din nou, poate prin oferirea Chinei a Arhipelagului Okinawa sau ceva asemănător.

Altfel, Preşedintele Obama poate dovedi că este adevărat şi să pornească emiterea de valută guvernamentală a US în loc să împrumute datorie străină de la Comisia Rezervei Federale care se numesc în mod fals bancnote de dolari SUA.

Apoi, din nou, ceva complet diferit ar putea avea loc. Potrivit lojii francmasonice P2, Papa Francisco şi Obama au semnat un acord recent care a fost relaţionat cu formarea unui guvern planetar. Obama a fost forţat să semneze acordul datorită schimbării în conducerea Băncii Vaticanului unde sunt păstrate conturile de mită ale multor "lideri" ai lumii. Întâlnirea recentă dintre Papă şi Vladimir Putin precum şi întâlnirile dintre Papă şi Obama din martie şi între Papă şi Regina Elisabeta din aprilie sunt toate conectate cu aceasta, spune sursa. Ce nu e încă pe masa de lucru este o întâlnire între Preşedintele chinez Xi Jinping şi Papă.

Aceasta reflectă o ruptură fundamentală între cele două facţiuni care se bat încă pentru dreptul de a decide viitorul curs al planetei. De aceea e mare miză pe războiul financiar din prezent pentru că dreptul de a emite Dolari, Euro, Yen, etc., este practic acelaşi lucru ca dreptul de a decide ce face umanitatea în viitor.

Chinezii şi aliaţii lor spun că Vestul a condus suficient de mult şi acum este rândul Asiei să preia această sarcină. Oricum, facţiunea vestică spune că China este prea ego-centrică şi ignoră drepturile restului lumii.

În final, vreun compromis va fi atins pentru că alternativa este al treilea război mondial.

E demn de luat în seamă, precum mulţi oameni au notat deja, că multe bănci americane şi altele plănuiesc un fel de "simulare" în finalul de săptămână de pe 15 şi 16 februarie. Asta ar putea fi pentru introducerea unui nou fel de valută în SUA, dar ar putea fi, în acelaşi timp, una din acele multe date care vin şi se duc fără întâmplarea "prezisă". Oricum, doar ca o precauţie, ar putea fi o idee bună să se păstreze ceva efectiv la îndemână.

Sunt multe alte semne care arată că afacerile nu merg ca de obicei în lumea financiară. De exemplu, o curte de justiţie germană a declarat, săptămâna trecută, că achiziţionarea de acţiuni ale Băncii Centrale Europene a fost "probabil ilegală". Această cumpărare de acţiuni este ceea ce a calmat de formă temporară criza Euro. Declaraţia reflectă faptul că germanii sunt obosiţi de salvarea leneşă a ţărilor mediteraneene corupte.
Curtea germană parchează tancul pe peluza B.C.E.

În Anglia, investigatorii spun nu numai că au fost dobânzi mondiale aranjate în scandalul Libor ci şi că Banca Angliei a fos direct implicată în manipularea pieţelor de schimb străine.
B.o.E. declară că a tolerat comportamentul negociatorilor de valută

O masă critică de persoane ştie deja că însuşi sistemul financiar este o fraudă şi e numai o chestiune de timp până ce dreptul de a emite valută este luat din mâinile Cabalei şi redat oamenilor. Încă un alt semn că timpul e pe sfârşite pentru Cabală, în Bosnia, săptămâna trecută, demonstraţii masive au cerut exact aceasta.

Între timp, exact precum soldaţii japonezi pierduţi în junglă care continuau să lupte ani după ce al doilea război mondial se terminase, agenţii cabalişti continuă cu aceleaşi trucuri antice şi puerile în multe locuri din lume.

În Japonia, aservitul Cabalei, Primul Ministru Shinzo Abe şi amicii săi, servili ai Cabalei, continuă să urmeze ordinele încercînd să fabrice o criză cu China. Cele mai recente manevre de genul acesta implică a avea directori ai agenţiilor de ştiri ale statului care regurgitează provocări fabricate de Cabală precum istoria cu confortul femeii, negarea masacrului de la Nanjing, etc.

Alegerea lui Yoichi Masuzoe ca primar al Tokyo nu este ceva ce Cabala se aştepta. De altfel, Masuzoe este sprijinit de Abe şi şi el promite să repornească reactoarele nucleare, într-o mişcare care va reduce plăţile japonezilor pentru generarea de electricitate produsă cu petrol şi controlată de Cabală.

Şi Abe a dispărut pentru câteva zile după Forumul Mondial de la Davos şi se pare că a avut parte de ceva "re-educare", pe undeva. Spre deosebire de alţi lideri ai Cabalei din vest, el merge la Olimpiada din Sochi şi guvernul său curtează relaţii bune cu Vladimir Putin al Rusiei.

Prezentarea negativă a Olimpiadei din Sochi în presa vestică controlată de Cabală este un exemplu bun, într-un fel demn de milă faţă de nivelul josnic şi antic la care au ajuns agenţii cabalişti ai războiului psihologic. În loc să se bucure de sporturile de iarnă într-o manieră apolitică ei fabrică crize ale drepturilor gay-lor sau insultă instalaţiile într-un fel care se răsfrânge negativ asupra Cabalei mult mai mult decât asupra Rusiei.

Din păcate, Cabala nu se limitează la dezinformare ci continuă şi cu crime şi ameninţări de teroare.

Nici pe acest front Cabala nu stă prea bine. Un atac terorist nuclear plănuit împotriva Sochi a fost stopat, potrivit Gonstic Illuminati. De asemenea, cel puţin 10 posibili bombardatori sinucigaşi au fost deţinuţi. Sperăm că Jocurile Olimpice vor fi depoliticizate acum.

Şi în Afganistan, talibanii au rămas fără bani şi operaţiunile cabalistice de producere a heroinei în acea zonă sunt închise.
Strâmtoare de bani talibană datorită căilor de finanţare blocate

Ce înseamnă aceasta este că pe lângă operaţiunile închise ale cocainei şi amfetaminelor, veniturile heroinei Cabalei sunt şi ele tăiate. Combinat cu legalizarea crescîndă a marijuana înseamnă că mult mai puţini bani vor fi disponibili pentru plata asasinilor şi mercenarilor.

Date fiind toate aceste ştiri proaste pentru Cabală, nu este deloc surprinzător că oficialii de vârf de la Davos au contactat Societatea Dragonul Alb, săptămâna trecută, şi au spus că "poate este timpul să apese butonul de reset pentru planeta Terra". Este exact ce Societatea Dragonul Alb spunea.

Deci, putem începe cu o reziliere planetară a tuturor datoriilor, publice sau private şi o redistribuire a bunăstării obţinute ilegal. După aceasta, putem conduce o campanie masivă de eradicare a sărăciei şi oprirea distrugerii mediului ambiental. Odată ce am făcut şi asta (şi s-ar putea face în câteva luni dacă se dă cantitatea de putere colectivă corectă), în final, putem începe Era de Aur pentru umanitate. Ce aşteptăm?


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu