200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140106

Codul Galactic


Acest cod este numit Codul Galactic şi reprezintă baza legală pentru toate acţiunile Confederaţiei în această şi în alte galaxii. Acest Cod nu este un set rigid de reguli externe ci un cod sistematizat de etică internă a tuturor sufletelor Luminii pe care fiinţele Luminii îl acceptă cu libera lor voinţă pentru că reflectă adevărul lor interior.

Vom enunţa Codul Galactic într-o formă care să fie înţeleasă pentru fiinţa mediu-conştientă dintr-o societate umană.

Secţiunea I: Legea Graţiei Divine

Orice fiinţă sensibilă are dreptul inalienabil şi necondiţionat la o experienţă de viaţă pozitivă.

Pentru a explica Seccţiunea I avem nevoie să înţelegem că durerea şi suferinţa nu au valoare în societatea iluminată Galactică eliberată de influenţa Forţelor Obscure şi alte aspecte de anomalie cosmică. A preţui durerea, suferinţa şi sacrificiul ca parte a unei experienţe îmbogăţitoare a făcut parte din programarea Forţelor Obscure care a căutat să sclavizeze populaţiile planetelor ocupate mai uşor.

Experienţa de viaţă pozitivă şi necondiţionată a fiecărei fiinţe senzitive în universul eliberat este garantată de la conexiunea internă a fiecărei fiinţe vii cu Sursa centrală şi împuternicită de puterea Maeştrilor Ridicaţi deasupra materiei, care le permite să ajute toate fiinţele vii în aspiraţia lor către Sursa centrală şi să le furnizeze necesităţile vieţii. Viaţa nu a fost menită niciodată să însemne muncă silnică şi luptă ci mai degrabă o călătorie de bucurie şi creativitate. Diferitele sub-secţiuni ale Secţiunii I regulează toată viaţa dintr-un univers eliberat şi toate relaţiile între fiinţele Luminii aşa încât conflictele nu au nevoie să apară niciodată.

Permiteţi-ne să explicăm sub-secţiunile:

Secţiunea I/1: Orice fiinţă sensibilă are dreptul inalienabil şi necondiţionat la abundenţă fizică şi spirituală.

Această sub-secţiune garantează o experienţă de viaţă pozitivă pentru fiecare fiinţă din universul eliberat. Maeştrii Ridicaţi furnizează toate ale necesităţilor vieţii, bogăţiei, frumuseţii fizice şi spirituale folosind puterea care o au asupra materiei răscumpărate din universul eliberat.

Secţiunea I/2: Orice fiinţă sensibilă are dreptul inalienabil şi necondiţionat la Ascensiune.

Această sub-secţiune explică cum Maeştrii Ascensionaţi ultilizează înţelegerea lor avansată referitoare la tehnologia spirituală a Ascensiunii şi folosind Focul Electric al eliberării asistă toate fiinţele care, din liberă voinţă, aleg Ascensiunea.

Secţiunea I/3: Orice fiinţă sensibilă are dreptul inalienabil şi necondiţionat să se integreze cu alte fiinţe în proporţie cu poziţia sa în Familia de Suflete.

Această sub-secţiune este un instrument de regularizare pentru toate relaţiile interne ale unei Familii de Suflete. Aceasta garantează integrarea fiinţelor cu polaritate opusă (suflete gemene, parteneri de suflet) şi alinierea oricărei alte fiinţe indiferent de stadiul de dezvoltare şi condiţii externe.

Secţiunea I/4: Orice fiinţă sensibilă are dreptul inalienabil şi necondiţionat să primească toată informaţia.

Această sub-secţiune este o garanţie a faptului că toate fiinţele primesc toate părţile de informaţie care le necesită pentru a înţelege rolul lor în Univers, o perspectivă mai largă de evoluţie şi orice altă parte necesară în deciziile lor, creştere şi bunăstare. Toată această informaţie este oferită de Maeştrii Ridicaţi şi alte fiinţe care supervizează evoluţiile diferitelor rase şi civilizaţii.

Secţiunea I/5: Orice fiinţă sensibilă are dreptul inalienabil şi necondiţionat la libertate.

Această sub-secţiune exprimă că orice fiinţă deţine un potenţial nelimitat de creştere şi experimentare vitală. Cum toate fiinţele din universul liber crează doar pozitivism, libertatea lor nu se opune niciodată libertăţii altor fiinţe.

Secţiunea II: Legea Divizării Părţilor Conflictive

Orice fiinţă simţitoare are dreptul inalienabil şi necondiţionat să fie divizat şi protejat de acţiunile negative ale altor fiinţe sensibile.

Această secţiune regulează condiţiile în acele sectoare ale Universului care au fost eliberate de influenţa Forţelor Întunericului, dar încă nu au fost acceptate în Confederaţie. Este necesar ca Forţele Luminii să dividă întotdeauna părţile în conflict pentru a le proteja să nu-şi producă răni reciproc. Apoi Forţele Luminii mediază conflictul până la rezolvarea sa. Această secţiune este folosită deseori pentru finalizarea războaielor şi altor conflicte armate.

Secţiunea III: Legea Echilibrului

Orice fiinţă senzitivă care a ales să trăiască şi să acţioneze contra principiilor Codului Galactic şi refuză să, sau, nu e capabilă să le accepte şi să măsoare consecinţele acţiunilor trecute, va fi transportată în Soarele Central, restructurată la esenţa ei bazică şi elementală pentru a începe un nou ciclu de evoluţie.

Această secţiune regulează relaţiile dintre Forţele Luminii şi Forţele Obscure. Când sunt învinse, fiinţele care aparţin Forţelor Întunericului au posibilitatea să accepte Codul Galactic, să facă tot ce le stă în putinţă pentru corectarea erorilor care le-au comis şi să trăiască mai departe o viaţă pozitivă. Dacă acceptă, sunt iertaţi şi se alătură Confederaţiei. Dacă nu pot sau nu vor să accepte, sunt trasnportaţi în Soarele Central, personalităţile şi esenţele sufleteşti ale lor sunt restructurate cu Focul Electric şi scânteia lor divină începe un nou ciclu de evoluţie.

Secţiunea IV: Legea Intervenţiei

Confederaţia Galactică are dreptul inalienabil şi necondiţionat să intervină în toate acele situaţii care implică violarea Codului Galactic, independent de legile locale.

Această secţiune descrie politica Forţelor Luminii cu referire la planetele ocupate. Confederaţia îşi rezervă dreptul să intervină în toate acele civilizaţii, planete sau sisteme solare unde Codul Galactic a fost violat. Are dreptul de a o face indiferent de poziţia civilizaţiilor locale referitoare la intervenţie. Permanent are dreptul de a utiliza orice formă pacifică de educare şi regularizare. Dacă un număr critic de principii ale Codului Galactic a fost violat are dreptul să folosească forţa militară. Cazuri speciale sunt planetele sub ocupaţie directă a Forţelor Întunericului. De obicei, Forţele Obscure iau ostatici populaţia locală pentru a împiedica progresul Forţelor Luminii. Pe Terra, au ameninţat cu război nuclear în cazul intervenţiei Forţelor Luminii. Acesta este motivul principal pentru care Forţele Luminii nu au eliberat încă această planetă (şi nu pentru că nu-intervenim-datorită-liberei-voinţe sau stăm-şi-privim-cum-suferiţi, asta e non-sens). Ca în orice situaţie de ostatici se necesită o negociere înalt calificată şi abordare tactică. Această situaţie este pe cale de rezolvare şi planeta Terra va fi curând eliberată.

Secţiunea IV/1: Orice fiinţă sensibilă are dreptul inalienabil şi necondiţionat să cheme Confederaţia Galactică când simte necesar şi Confederaţia Galactică are dreptul de a ajuta, fără importanţa exprimată de legile locale.

Această sub-secţiune conferă o bază legală intervenţiei şi asistenţei tuturor ostaticilor Forţelor Obscure. Forţele Luminii fact tot posibilul întotdeauna pentru a asista şi îmbunătăţii condiţiile de viaţă ale tuturor fiinţelor simţitoare, inclusiv ale celor de pe Terra. Situaţia planetei Terra arată cantitatea de putere pe care o are întunericul asupra Luminii pe această planetă. Din fericire, e pe cale de a se schimba. *)

Secţiunea IV/2: Confederaţia Galactică are dreptul inalienabil şi necondiţionat să implementeze Codul Galactic şi la cucerirea zonelor în care s-a violat Codul Galactic cu forţă militară, dacă este necesar.

Această sub-secţiune le dă o bază legală pentru eliberarea planetelor ocupate cu forţa militară. Forţele militare ale Confederaţiei Galactica înlătură sau ajută la înlăturarea reprezentanţilor Forţelor Obscure şi eliberează ostaticii. Apoi, alte forţe ale Confederaţiei ghidează procesul de incluziune al planetei în Confederaţie, educînd populaţia locală.

Posibil, unii umani nu simt dreptul Confederaţiei de a interveni şi că umanitatea are dreptul de a-şi rezolva problemele singură. Această idee nu este adevărată. Multe războaie de pe planetă şi abuzuri constante ale drepturilor omului au demonstrat că umanitatea nu este capabilă să mânuiască propriile situaţii. Aşa că este mai bine să primească gardieni înţelepţi pentru a o călăuzi. Confederaţia va asista în înlocuirea actualilor maeştrii păpuşari pe care umanitatea i-a invitat cu mult timp în urmă pe timpul Atlantis. După aceasta, Codul Galactic se va converti, în sfârşit, în codul universal de etică în tot Universul şi întunericul va înceta să existe.


*) Nota Blogului: Pentru cine nu a aflat încă, la data acestei postări, riscul de război nuclear este zero şi va rămâne aşa. Din păcate, multe dintre figurile politice încă nu s-au conştientizat de acest fapt real. Din această cauză aceştia pot fi în continuare şantajaţi de către agenţii cabalei să execute acţiuni obligaţi de ameninţarea unui război nuclear. Dacă ştii vreo figură politică despre care crezi că nu a aflat acest lucru, caută să îi aduci la cunoştiinţă şi să-l conştientizezi să nu se lase şantajat pe acest motiv. Indiferent de ţara în care trăieşti poţi trimite o scrisoare anonimă. De pildă, îţi poţi face o idee de cine ştie şi cine nu a aflat din felul în care se comportă la televizor.

simţitor = sensibil = senzitiv
obscure = ale întunericul


Sursa

2 comentarii:

  1. Deosebita aceasta postare!!! Ar trebui trimisa pe toate blogurile astfel sa fie citita de cat mai multi. Dar din pacate am observat ca multe din asa zisele bloguri cu caracter spiritual fac "joc dublu"...

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE !!! VEZI TU MAYA CUM GRĂBIŢI A ETIKETA FORŢELE DEOCAMDATĂ NEVĂZUTE,A FI AGRESORI,CHIAR ŞI CEI CARE SE PRETIND ŞI PRETIND A CUNOAŞTE FENOMENUL U.F.O. ,SĂ-I CATALOGHEZE A FI DUŞMĂNOŞI. DACĂ NOI LE-AM PUNE SUB NAS ACEST "COD GALACTIC" ÎŢI IMAGINEZI CE FAŢĂ AR FACE ??? SĂ NU UITĂM CĂ FĂRĂ DIRECTUL LOR APORT PE DATA DE 13 FEBRUARIE 2013 AM FI VORBIT DESPRE PĂMÎNTUL NOSTRU ŞI AM FI CONJUGAT VERBUL -A FI- LA TRECUT !!! DAR ASPECTUL ĂSTA EXISTENŢIAL PENTRU CARE EU PERSONAL MĂ ÎNCLIN CU RECUNOŞTINŢĂ ÎN FAŢA LOR ŞI LE M.U.L.Ţ.U.M.E.S.C. !!! -EI DEŞI ÎL CUNOSC SE FAC,CĂ PLOUĂ.

    RăspundețiȘtergere