200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131218

Făptaşii terorii nucleare din Japonia 2011 sunt incluşi în purificarea Asiatică a lichelelor Cabalei (16 decembrie 2013)


Execuţia numărului 2 al Koreei de Nord, Jang Song Thaek, de săptămâna trecută şi arestarea ex-şefului securităţii chineze, Zhou Yongkang, marchează începutul unei purificări a influenţei Cabalei în Asia, potrivit surselor chineze şi nord-koreene. Purificarea a fost de mult plănuită şi va conduce la eliminarea a peste 20000 de oameni, potrivit unei surse din guvernul chinez. Purificarea va include facţiunea japoneză care a sprijinit şi favorizat atacul nuclear din 11 martie (3-11), crima în masă a tsunami-ului şi atacul de teroare, potrivit grupurilor de aripă dreaptă japoneze.

O purificare similară a fost plănuită pentru Statele Unite şi Europa, potrivit surse militare şi gnostic illuminati. Problema în SUA este concentrată în New York şi Washington D.C. şi va fi necesar să se întrerupă total comunicaţiile între aceste oraşe şi cu exteriorul pentru a-i forţa să aresteze ucigaşii în masă care se ascun în interiorul lor. Toţi devenim impacientaţi. Pentru securitatea operaţiunilor sunt multe care nu se pot spune despre aceste arestări publice ale ucigaşilor în masă cunoscuţi, care vor avea loc.

În Europa, loja masonică P2 plănuieşte să trimită un oficial de vârf în Asia pentru a încerca să negocieze finalul crizei financiare actuale. I se va oferi toată securitatea şi confortul pe durata acestei călătorii în Japonia şi Filipine atât timp cât nu face nimic de natură criminală.

Înapoi în Asia, purificare Koreei de Nord este condusă potrivit unui plan detaliat lăsat de Kim Jong II înainte de moarte, potrivit surse guvernamentale chineze. Planul are ca scop înlăturarea întregii familii Rothschild şi altor influenţe ale Cabalei din această ţară. În termeni instituţionali este vorba de armată acţionînd împotriva unui grup concentrat pe ministerele de finanţe şi externe din Koreea de Nord, potrivit unor agenţi nord-koreeni şi chinezi aflaţi în Japonia. Aceste grupuri au cooperat cu Rothschild şi alte familii ale Cabalei într-un plan pentru colapsarea economiei nord-koreene pentru a elimina dinastia Kim. Articolul agenţiei oficiale de ştiri din Koreea de Nord, despre execuţia lui Jang, merită citi direct:
Articol original al agenţiei koreene, în limba engleză

Luaţi aminte în special la propoziţia: "a complotat la dirijarea economiei ţării şi nivelul de trai al poporului către o catastrofă necontrolabilă."

Complotul prăbuşirii economiei descrisă în acel articol este modus operandi tipic al Cabalei: crearea unei crize economice apoi apariţia în costum de salvator prin oferirea unei căi de ieşire. Se poate numi "Chibrit/Pompieri". Pui foc cu un chibrit şi apoi apari ca fiind eroul folosind apa să îl stingi.

În orice caz, purificarea pornită va distruge, aproape sigur, multe vieţi şi va elimina toate influenţele Rothschild/Bush din Asia de Est.

Această purificare a avut o paralelă în Koreea de Sud unde Goldman Sachs a fost evacuată din sistemul financiar pe care l-au ocupat ilegal după ingineria crizei financiare din Asia lui 1997.

Rothschild, Rockefeller şi Bush etc. continuă să cauzeze probleme în Japonia, dar anumite acţiuni puternice vor fi întreprinse împotriva agenţilor lor. Primul ministru Shinzo Abe a refuzat în repetate rânduri să se întâlnească cu reprezentanţii Familiei Dragonul Alb şi, în schimb, a continuat să îndeplinească ordinele Cabalei prin încercare de a provoca război în Asia de Est. Abe a refuzat să anunţe public o campanie umanitară extinsă pentru eliminarea sărăciei şi oprirea distrugerii mediului, în ciuda faptului că i s-a cerut să facă anunţul de către familia Imperială. Un grup puternic al aripii de dreapta din Japonia plănuieşte să îi trimită un avertizment clar că ori se aliniază, ori va fi eliminat.

Neil Keenan informează că vice-preşedintele SUA, Biden, a fost în Koreea de Sud reclamînd drepturile asupra aurului care se află acolo. Nu îl va primi. Scriitorul acestor rânduri a fost trimis de către un magnat japonez într-o misiune în Korea de Sud să afle despre acel aur. S-a dovedit că acel magnat era un agent al lui David Rockefeller. Sud-koreenii au văzut acest şiretlic şi au refuzat accesul la aurul dinastiei imperiale koreene ascuns în acea ţară.

În China, de asemenea, eliminarea fost-şefului securităţii chineze Zhou Yongkang este un semn al desfăşurării purificării influenţei Cabale/Maoiste, potrivit unei surse guvernamentale chineze.

Între timp, pe măsură ce timpul trece, situaţia regiunilor controlate de Cabală, Europa şi Washington D.C. devine din ce în ce mai rea.

Săptămâna trecută Secretarul General al Naţiunilor Unite şi iscoada cabală Ban Ki Moon au promis că loja masonică P2 va livra 400 miliarde USD pentru salvarea sistemului financiar italian, potrivit unei surse din P2. A venit cu mâna goală. În schimb, revolte se răspândesc pe tot teritoriul Italiei şi tot mai mulţi italieni se trezesc împotriva fraudei fasciste cunoscută sub numele de Banca Centrală Europeană.

O sursă din Olanda a spus că săptămâna trecută angajaţilor danezi de la Centrul Uniunii Europene li s-a spus că serviciul lor va fi terminat la finalul lui 2014 iar Euro va fi dizolvat.

În Marea Britanie, Goldman Sachs a ameninţat cu închiderea operaţiunilor în Londra dacă M.B. nu se aliniază cu planurile fasciste ale U.E. Mesaj către Goldman Sachs: "bună eliberare, îţi vom da un şut în curb pe drumul de plecare."

În Statele Unite sunt semne bune şi rele. Un semn bun este apariţia în New York Post a unui articol care prezintă probe detaliate şi specifice inplicării guvernului Arabiei Saudite în uciderea de masă din 11 septembrie (9-11).
Din interiorul operaţiei sub acoperire din 9-11

Faptul că a apărut acest lucru într-un instrument al mass-media tradiţional este foarte important pentru că pentru ceea ce publică se fac responsabili legal. Asta înseamnă că avem acum pe masă un motiv valid şi legal pentru ca Pentagonul să întreprindă acţiune militară împotriva regimului saudit. Ruşii au o justificare similară. Arestarea regimului saudit va distruge influenţa familiei Bush şi îi va da o suflare mortală facţiunii Nazi/Zioniste.

Unul dintre semnele rele este o mare mişcare a forţelor zioniste să destrame tratatul de pace cu Iran. Alta este continua apariţie publică şi cinică a atât de multor criminali cunoscuţi pentru asocierea lor cu atacul de teroare din 9-11 şi alte incidente de crimă în masă a civilor inocenţi. De ce nu sunt aceste persoane încătuşate public în faţa camerelor de TV? Ce este în dezordine cu Statele Unite şi forţele lor de lege şi ordine?

S-ar putea să fie necesară trimiterea de forţe militare în New York şi Washington D.C. pentru arestarea tuturor criminalilor cunoscuţi chiar la faţa locului. Poate guvernele Canadian, Britanic, Japonez, Rus şi Chinez pot emite un ultimatum asociat oficialilor armatei şi justiţiei americane: "arestaţi ucigaşii sau o vom face noi pentru voi".

Va exista necesitatea să fie închise toate computerele mega-băncilor pentru a putea şterge numerele astronomice (catralioane sau mai mult) de dolari fraudulenţi pe care îi conţin.

Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu