200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131207

Doom 33


Cei care ne conduc sunt foarte speriaţi.

Într-o afirmaţie recentă (ian.2013 N.T.) făcută de SK.Y.N.EWS pe portalul Yah.o.o potrivit căreia Marea Britanie va porni din nou război cu Argentina pentru controlul insulelor Falkland am postat câteva comentarii, împreună cu mulţi alţi oameni conştienţi. Toate comentariile mele au fost publicate de SK.Y.N.EWS - cu excepţia unuia singur, care urmează:

Regina noastră este în prezent în faţa unui arest pentru crime de război, trafic de copii, spălare de bani şi multe altele. Ceea ce vedem este în concret agenda Doom33 în desfăşurare. Este o agendă care crează haos cât de mult se poate cu speranţa în succesul evitării arestării ei iminente.

Am postat acest comentariu din nou, dar după câteva secunde a fost şters.

L-am postat din nou, dar n-a fost publicat. L-am postat din nou de 40 de ori... Nici o dată nu a fost publicat - cu toate că alte comentarii pe care le-am făcut între acestea, au fost publicate.

Arconii au un plan cu numele de cod Doom33 pe care îl pun în aplicare dacă arestarea lor este iminentă.

Potrivit acestui plan când aresturile în masă sunt iminente Arconii non-fizici vor da un semnal prin ritualuri oculte arconilor fizici de la vârful organizaţiei SNOM (Cavalerii de la Malta) şi printre Freemasonii de gradul 33. Atunci aceste persoane vor da ordine prin legăturile lor din interiorul militarilor negativi şi agenţiile alfabetice să creeze atât de multă distrugere şi prăpăd posibile.

Arconii (multe mulţumiri before it's news.com)

Toată Lumina Ştirilor - Luni, 18 iunie 2012

Acum 26.000 de ani, Arconii au declarat această planetă proprietatea LOR şi au declarat toate fiinţele care trăiesc pe această planetă ostatici şi sclavi. Au declarat această planetă în stare de carantină. Orice vehicol spaţial ca să intre sau să iasă de pe această planetă avea nevoie de un permis special din partea arconilor. Acesta este motivul pentru "non-interferenţă" pe care o auzim atât de mult. Rasa umană a fost menţinută ostatic de către arconi pe durata acestor milenii şi după ce a fost menţinută într-un sistem de buclă închisă de reîncarnare în acelaşi loc iar şi iar, amnezia şi letargia s-au făcut instalate.

În trecut, singura cale prin care un uman putea scăpa carantinei era prin procesul de ascensiune, pe parcursul căruia era necesar să se elibereze de toate ataşamentele realităţilor fizice, eterice, astrale şi mentale unde arconii puteau să opereze.

O opţiune alternativă pentru recâştigarea libertăţii, prin abilitatea de a călători către alt sistem stelar se va deschide umanităţii imediat ce carantina se dizolvă.

Arconii au menţinut controlul cu o tehnologie specială care se numeşte The Veil (vălul). Vălul este un "gard" (grilă) de frecvenţă electromagnetică în astralul de jos şi mai ales în planul eteric care se extinde maxim 14 Km (8.6 mile) în sus şi în jos de la suprafaţa Terrei, care previne într-o mare măsură ca Lumina să ajungă la Terra sub carantină. Vălul este operat de arconi non-fizici.

Această tehnologie ar putea cel mai bine să fie descrisă ca HAARP eteric. Această tehnologie distorsionează structura spaţiu-timp la nivel cuantic şi astfel crează mari dificultăţi pentru propulsia navelor forţelor ET pozitive.

În trecut aceasta a obstaculizat semnificativ procesul de intervenţie al forţelor ET pozitive în progresul ajutării oamenilor de pe această planetă.

Pe lângă faptul că îi ţine pe ET-ii pozitivi "în larg" Vălul are funcţia de programare/reprogramare a populaţiei umane şi să o menţină în procesul de reîncarnare/reciclare.

Câteva din principalele programe astral/eterice care se rulează în acest moment (iunie 2012 N.T.) pentru umanii încarnaţi în prezent, sunt:

1. Diminuarea conştienţei şi dezactivarea "corpului-luminos/merkaba". Acest program este menţinut prin tehnologie de rezonanţă a undelor staţionare.

2. Blocarea liberei voinţe (liberul arbitru) şi a iniţiativei pozitive. Acest program este menţinut prin tehnologie eterică de infrasunete. O parte a acestui sunet se precipită în nivelul fizic şi anumite persoane pot auzi un brum de joasă frecvenţă.

Aceasta a fost sursa multor sunete pe care oamenii le-au auzit la începutul lui 2012 şi nu distrugerea unor baze subterane aşa cum anumite surse au raportat în mod eronat.

Infrasunetele blochează anumiţi centrii din creierul fizic care duce la blocarea iniţiativei pozitive. Acest infrasunet este şi cauza oboselii neobişnuite pe care multă lume o simte fără motive aparente.

3. Scăderea inteligenţei. Aceasta este realizată prin inducţie de câmpuri magnetice puternice în creierul eteric şi în membrana dintre creierul eteric şi creierul fizic. Aceasta denaturează procesul de gândire. Acest program are ca rezultat o gândire înceţoşată, uitare şi lipsa concentrării.

4. Inducerea de neînţelegeri în relaţiile sentimentale. Asta se realizează prin manipularea chakrelor corpului eteric şi crearea de frecvenţe disonante (dezacordate, care parazitează rezonanţa, interferente N.T.) în membrana aurei, cu infrasunete eterice. Acest program are ca rezultat fabricarea artificială a separării între iubire şi sex, închiderea chakrei inimii, hiperactivitate mentală şi imbalans între rolurile feminin şi masculin.

5. Inducerea sărăciei. Aceasta se realizează prin proiecţie de imagini/holograme de sărăcie în creierul eteric.

6. Diviziune subculturală. Acest program funcţionează prin ţintirea diferitelor subculturi care au imagini holografice eterice în opoziţie şi astfel se crează divizare între ele.

7. Modele de alimentaţie. Obezitate. Acest program este indus prin proiectarea în creierul eteric de imagini cu anumite mâncăruri.

8. Ochiul a-toate-văzător. Acest program-spion operează din planul eteric şi monitorizează toată activitatea fiinţelor fizice şi raportează arconilor non-fizici.

9. Implanturi. Acestea sunt cristale eteric/astrale care au fost introduse în aura fiecărei persoane chiar înainte de reîncarnare (înainte de trecerea prin canalul de naştere N.T.) în momentele când fiinţa coboară din planurile mental/înalt-astral către jos-astral/eteric către planul fizic pentru a se încarna. Aceste implanturi suprimă memoria din încarnările anterioare şi sunt principala cauză pentru care majoritatea nu îşi amintesc vieţile trecute şi nici de entităţile arconiene care guvernează planeta. Implanturile sunt numite poetic "Vălul uitării".

Au existat şi implanturi fizice. Acestea au fost foarte populare în Atlantis, dar s-a oprit folosirea lor după ultima decădere a Atlantis. A existat o încercare de a le reintroduce după cel de-al doilea război mondial prin biochip-uri fizice care erau implantate în majoritatea oamenilor prin programe de vaccinare. Acesta este principalul motiv pentru care WHO (Organizaţia Mondială a Sănătăţii N.T.) a declarat vaccinările obligatorii.

Biochip-urile au întărit alte programe, dar au fost eliminate cu succes din oameni cu o tehnologie specială realizată de Mişcarea de Rezistenţă, tehnologie care putea fi operată de la distanţă.

De aceea frica de planurile NWO (new world order) să implanteze microchip-uri la populaţie nu are bază în realitate deoarece populaţia fusese deja implantată, iar chip-urile eliminate fără ca cineva să ştie.

Arconii au reacţionat şi au reînnoit Vălul în 1996 după ce la începutul anilor 90 populaţia devenea conştientă în masă. Aceasta a făcut posibilă în realitate intrevenţia raselor de ET pozitivi. Reactivarea vălului a fost făcută prin detonarea unor 200 de bombe atomice în planruile jos-astral şi eteric. Aceste explozii nucleare non-fizice au creat un canion (falie, şanţ) în ţesătura spaţiu-timp care a deschis găuri de vierme (tuneluri spaţiu-timp N.T.) ale întunericului. Multe entităţi reptiliene au invadat planeta Terra prin aceste wormholes (găuri de vierme) şi au infestat planurile eteric şi astral.

Vălul a fost reactivat din nou în 2004 după trezia în masă către prezenţa Zeiţei (partea energetică feminină a Creaţiei în care Dumnezeu este partea energetică masculină N.T.) care a avut loc după primul tranzit al Venus din iunie 2004, curând după ce câteva operaţii ale flotei pleiadeene de eliberare a planetei au avut succes.

Acum, după cel de-al doilea tranzit al Venus din iunie 2012, trezia se petrece din nou. De data aceasta reactivarea Vălului nu se mai poate face pentru că nu mai sunt nici ET fizici nici non-fizici negativi rămaşi în spaţiu care să ne invadeze.

Ne aflăm, deci, foarte aproape de victoria finală.

Succesul meditărilor în masă a avut asemenea succes că aproape 75% din Vălul astral şi aproape 35% din Vălul eteric este înlăturat. De aceea este foarte important să continuăm cu meditările în masă până când treaba este terminată şi Vălul este complet înlăturat. Aceasta este programat să se petreacă într-o perioadă de 7 luni care a început din data de 20-21 mai 2012, de la Reiniţializarea Grilei şi va fi completat pe 21 decembrie 2012. Arconii fizici şi restul Cabalei fizice pot fi înlăturaţi cu mult înainte ca Vălul să fie înlăturat complet.

Arconii au un plan pentru a evita arestarea - Doom33.

Planul lor se desfăşoară pe marginea Apocalipsei, a profeţiilor timpului din urmă, care sunt respectate cu sfinţenie de către arconii fizici. Ar face orice să vadă aceste profeţii împlinite. Nu e nevoie să te temi căci forţele Luminii au planuri detaliate pentru prevenirea acestor fapte.

Arconii fizici iezuiţi sunt încă în controlul inteligenţei artificiale ale logicii ceţoase a programului sistemului bancar despre care B.Fulford a vorbit adesea.

Mişcarea de Rezistenţă a reuşit să strecoare un virus în acel program la Reiniţializarea Grilei în mai 20-21 şi poate reiniţializa sistemul financiar oricând este nevoie pentru intervenţia forţelor Luminii.

Solstiţiul din 2012 este punctul de cotitură când multe aspecte ale arconilor şi ale situaţiei planetare vor fi decise. Graficul de noutate al undei de timp SHELIAK arată o scădere drastică în entropie până pe data de 21 iunie 2013 care indică acest punct de cotitură.

7 decembrie 2013: Doom33 a fost înlăturat! Verifică aici.

Victorie ACUM! Eliberare ACUM!

video original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu