200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131217

Cobra - interviu de Alfred Lambremont Webre - 11 decembrie 2013


(Transcriere material video)
Alfred Lambremont Webre: Bine aí revenit. Sunt Alfred Lambremont Webre şi astăzi avem un invitat foarte neobişnuit şi distins. Tocmai m-am actualizat despre ultimele sale buletine şi informaţii. El este o peroană ca şi tine, ca şi mine, iar ca identitate în Internet este cunoscut sub numele de "Cobra". Rezistenţa Cobra. Şi am înţeles că "Cobra" înseamnă ceva. Bine ai venit Cobra.
Cobra: Mulţumesc, mulţumesc.
A: Mi-ai putea spune ce înseamnă pentru tine "Cobra" din punct de vedere simbolic sau din punct de vedere real?
C: "Cobra" înseamnă "Compression breakthrough" (penetrare prin compresie N.T.) şi penetrarea prin compresie este un proces când Lumina de deasupra, la suprafaţa planetei şi din interior, tot către suprafaţa planetei, iar când Lumina de deasupra şi Lumina de dedesubt se întâlnesc, aceste două Lumini, aceşti doi vectori se întâlnesc la suprafaţă, acesta este momentul penetrării prin compresie şi acesta este momentul Evenimentului. Momentul eliberării planetare. Acesta este numele de cod pe care îl folosesc care permanent evocă momentul penetrării prin compresie. Şi Cobra mai este şi simbolul antic al Kundalini, al forţei vieţii, forţa iluminării. Anumite persoane ar putea avea alte asocieri, dar nu sunt acele motive pentru care am ales acest nume de cod.
A: Înţeleg, înţeleg. Dar, acum, vorbind despre Eveniment, asta este ceva ce câţiva dintre noi din această comunitate urmărim de zeci de ani. Ştiu că în anii 80, mă refer la câteva grupuri din care făceam şi eu parte, pe acea vreme numeam asta "The Cosmic Changeover" (Comutarea Cosmică N.T.). Că ar fi o schimbare de paradigmă virtuală care vine foarte repede. Deci e un concept care a fost prezent şi îmi amintesc că se spunea: "o să se întâmple prin 70... o să se întâmple prin 80..." Deci ne-ai putea spune despre Eveniment acum, în timpurile prezente, în 2013, 2014.
C: Ok. În primul rând aş dori să explic puţin despre fond. Acest aşa numit Eveniment sau o să îi spun... cum zicei că se numea?
A: Când am auzit prima oară de acest concept, în anii 80, era "Cosmic Changeover". Nu am dat eu acest nume, dar era dat de anumite grupuri care lucrau la ceva foarte similar.
C: Ok. De fapt, asta s-a numit "The Shift of the Ages" (Comutarea Erelor N.T.) acum sute de ani, numit aşa de Şcolile Misterelor. Şi s-a ştiu permanent că va veni un moment când se va petrece o penetrare drastică a planetei Terra. Momentul exact nu s-a ştiut dar, anul simbolic despre care s-a vorbit a fost mereu anul 2000. Acesta a fost numărul simbolic care a fost dat cu sute şi sute de ani în urmă când lumea s-a aşteptat ca asta să se întâmple. Dar momentul exact când asta se petrece este imposibil de prevăzut datorită liberei voinţe a fiecăruia implicat. După al doilea război mondial Confederaţia Galactică a ales să contacteze câteva persoane la suprafaţa planetei să le dea mai multe detalii despre acel plan şi asta a avut loc mai ales după 1953 când au avut loc multe contacte. Contacte fizice au avut loc la suprafaţa planetei, iar aceste persoane au încercat apoi să faciliteze schimbarea şi mulţi doreau ca această schimbare să se petreacă cât mai curând. Bineînţeles, asta nu era posibil. Apoi, pe măsură ce se apropiau de anul 2000 credeau că sunt foarte aproape. Atunci arconii, forţele controlatoare, au realizat că eram pe cale să eliberăm planeta şi au creat ultimul blocaj posibil care a fost, aşa-numita, invazie din Congo, care a avut loc în 1996 şi mulţi dintre alienii negativi, multe rase negative de ET au invadat subteranul din nivelurile superioare ale crustei acestei planete mai ales în bazele militare de adâncime, pe plan fizic şi, de asemenea, în planurile înalte, au sosit foarte mulţi reptilieni în planurile astral şi eteric. Acest proces durează aproximativ două decade. Ajungem acum la un punct unde majoritatea consecinţelor acelei invazii au fost deja înlăturate. Aşadar chiar acum ne apropiem de punctul de vârf. De aceea putem vorbi de Eveniment ca posibil în viitorul apropiat. N-aş da nici o dată speculativă pentru că... n-ar fi decât o speculaţie.
A: Doar un detaliu tehnic, ai menţionat anul 2006 şi ai zis "o invazie de ceva..."
C: Este invazia Congo pentru că principala forţă se desfăşoară mai ales în Congo în Africa Centrală
A: Înţeleg. Şi care erau acele părţi care conduceau în acel timp?...
C: Ok. O să intru un pic în detalii pentru că cred că este timpul. La bază, toate astea au fost aranjate de către familiile Nobilimii Negre din Italia şi prin reţeaua lor Iezuită şi apoi prin Cavalerii de la Malta, iar de la Cavalerii de la Malta prin diverse contacte ale militarilor negativi de pe întreg cuprinsul planetei. Una dintre probleme este că Congo era o zonă foarte conflictivă şi de genocid. Genocidul din Rwanda a avut loc chiar înainte de 1996. Acea zonă era, aş spune, un vortex foarte negativ. Apoi, ceea ce au făcut, a fost declanşarea a, cred că au fost, 12 explozii nucleare subterane care au creat un portal energetic negativ şi ulterior, prin camere de teleportare, au intrat acele multe fiinţe reptiliene către bazele subterane din Congo şi de asemenea, prin alte locuri aflate în lume. Aşa că acele baze subterane de adâncime găsite în Australia, Area 51, Dulce (Mexic N.T.), sunt multe baze din aceastea pe întreaga planetă, erau foarte active în acel timp. Această inflitrare s-a petrecut, de asemenea, şi în planurile înalt energetic, în planurile eteric şi astral şi acesta este motivul pentru care majoritatea canalizatorilor au pierdut contactele lor cu Confederaţia Galactică şi brusc canalizau nonsensuri. Dacă se compară spiritualitatea publicată înainte de 1996 şi după vei realiza o scădere drastică a calităţii.
A: Bun. În ceea ce priveşte scena politică a dimensiunii a 3-a din acel timp, era administraţia Bill Clinton. Nu-i aşa?
C: Da. O să explic. În fapt, la început nu s-a vrut să se interfereze politic pentru că vroiau să rămână nedetectaţi de masa umană a populaţiei. Deci infiltrarea lor în sistemul politic a fost graduală şi figura pe care au ales-o a fost administraţia Bush care a venit mai târziu.
A: Înţeleg. Acum, nu vreau să fac un salt înainte, dar avem o întâlnire a 3 foşti preşedinţi ai SUA, Bush, Clinton, Jimmy Carter şi Obama acum două luni, s-au întâlnit toţi în Africa şi a fost o întrunire neobişnuită pentru că s-au întâlnit toţi acolo şi m-aş putea întreba, despre ce-o fi fost vorba. Iar acum, că motivele se conturează pentru că azi (10 dec. 2013 N.T.) toţi preşedinţii se întâlnesc în Africa de Sud pentru funeraliile lui Nelson Mandela. Eu am sot acolo în 2011, în casa lui Mandela, unde s-a născut, am văzut toate astea. Iar acum se pare că este un moment mondial orchestrat. Are ceva de-a face, pentru că e în Africa, are de-a face cu acel portal?
C: Nu, de fapt, are de face cu Cabala care are nevoie... sunt cam pe grabă, au nevoie rapid de un plan pentru că forţele Luminii au făcut progrese importante şi aveau nevoie de o scuză pentru ca toţi preşedinţii şi majoritatea politicienilor să se întâlnească, iar acest funeral al lui Mandela a venit foarte la îndemână. Cum probabil deja ştiţi, Nelson Mandela e decedat acum şase luni. Aşa că au folosit acest funeral ca o întâlnire la momnetul potrivit. Iar acest moment era acum. De aceea au putut să invite toţi politicienii de prima mână din întreaga lumea pentru ca controlul de vârf al Cabalei să impună planul lor acestora, ca apoi ei să-l implementeze în ţările lor.
A: Deci, la bază, funerariile lui Mandela sunt o operaţiune psihologică de steag fals şi parte a fazei următoare a noii ordini modiale (NWO).
C: Da, aveau nevoie de o scuză pentru a se întâlni în public şi apoi să aibă întâlnirile lor private.
A: Ok. Ai vorbit de toate acestea ce se întâmplă, de fapt ai publicat un articol despre resetarea financiară şi actualizări despre Eveniments şi despre toate aceste pregătiri ale eliminării dolarului, dolar care a fost mecanismul de control al matricei noii ardini mondiale. Ai putea să conduci audienţa prin,... începând cu portalul reptilian din 1996 şi cum se integrează asta cu dolarul şi cu Evenimentul şi ce se întâmplă acum. Dacă ai putea aşterne asta pentru noi.
C: Ok. Sunt câteva faze ale acestui proces. Prima fază a fost din 1996 până în 2001. Aceasta a fost faza silenţioasă. Această fază a fost a invaziei. Din 2001, reptilienii au devenit mai activi pe scena politică mai ales de la atentatul de steag fals din 9-11. Planul lor a fost să suprime complet populaţia umană prin stadiul de frică, dar acest plan nu a funcţionat. De fapt acel eveniment a reprezentat pentru oameni primul semn că ceva se întâmplă, că ceva e greşit. Acel atac de steag fals s-a întors împotriva lor. Şi, bineînţeles, Evenimentul şi-a urmat calea până la punctul unde ne aflăm acum. Şi mulţumită eforturilor mişcării de eliberare de pe planetă, populaţia este mult mai conştientă de acele planuri, planurile sunt prevenite pe măsură ce sunt create.
   Dezintegrarea dolarului american, ca valută mondială, este un rezultat al mai multor forţe. Câteva din ele sunt bune, altele nu sunt bune. Sunt multe agende în desfăşurare chiar acum. O facţiune a Cabalei care vrea să supravieţuiască schimbărilor ce vor veni a decis să taie toate legăturile cu facţiunea Illuminati. Facţiunea Illuminati, familia Bush, Kissinger, Rockefeller şi compania, ei sunt cei care au fost în mod real în spatele implementării sistemului financiar pe care îl avem în prezent. Ei au fost cei interesaţi în a avea dolarul american ca rezervă valutară pentru că aceasta a fost calea militarilor negativi de a păstra controlul asupra lumii. Motivul pentru care au dorit ca armata negativă să păstreze toată lumea sub control a fost pentru prevenirea oricărei intervenţii pozitive a extratereştrilor. În felul acesta, militarii negativi puteau să aibă o reţea de baze militare pe toată planeta, să monitorizeze toată activitatea extraterestră şi, astfel, să prevină orice tip de contact extraterestru pozitiv. Acum că trecem la următoarea fază a acestui scenariu unde Rothschild doresc să taie orice legătură cu această facţiune şi ei sunt cei care au infiltrat formarea noului sistem financiar. Ei sunt...
A: ...Ai spus că Rothschild vor să taie legăturile cu...
C: ...Iezuiţii... Iezuiţii vor să taie legăturile cu Illuminati, Kissinger, Bush, Rockefeller...
A: ...Înţeleg.
C: Rothschild fac acum echipă cu Iezuiţii ca să infiltreze noul sistem financiar şi să îl deturneze. Acest lucru nu le va reuşi, dar asta este ce doresc ei.
A: Ai putea acum explica audienţei de ce crezi că Iezuiţii sunt o forţă în influenţarea acestui scenariu.
C: De fapt, e mai presus de Iezuiţi. Asta merge până la familiile vechilor dinastii itlaiene din Roma, unele dintre ele avându-şi originea pe timpul Imperiului Roman care au păstrat controlul asupra Bisericii Catolice încă de la creaţia ei. Şi foloseau Biserica Catolică ca un mecanism de control mental. Biserica Catolică, de fapt, actualul cult catolic a fost creat în anul 325 de Constantin cel Mare. Aşa l-au numit şi era unul dintre principalii arconi şi un maestru în programare mentală. El a obligat de fapt toţi episcopii să semneze, forţat, anumite contracte care să propage mai departe versiunea proprie a cultului catolic. Oricine s-a opus a fost fie ucis fie şters din istorie... toate cărţile care se opuneau acestui cult...[desconectare]
A: Alo?
C: Da. Aceast cult (creat de Constantin cel Mare) făcea programare mentală generaţie după generaţie şi Iezuiţii erau doar un braţ din culise în secolul al 16-lea. Erau mai periculoşi decât alţi programaţi pentru că Papa le permisese să facă comerţ. Aşa au fost capabili să creeze braţul financiar Illuminati.
A: Deci, ceea ce spui este că Iezuiţii sunt ca o lance secretă a Imperiului Roman care a continuat de atunci transformarea în Biserica Catolică, în Iezuiţi, în Illuminati şi cu toţii ştim cât de departe au mers.
C: Exact.
A: Care sunt acum jucătorii mai importanţi care sunt relaţionaţi cu planul de a detrona dolarul, sau care sunt relaţionaţi cu Evenimentul, pentru că se pare că Evenimentul este în favoarea oamenilor, dar vor fi afectaţi oamenii de detronarea dolarului?
C: Planul forţelor Luminii nu este detronarea dolarului ci crearea unui nou sistem financiar just şi corect. Planul Cabalei este să falimenteze dolarul. Deci folosesc aceeaşi infrastructură, dar pentru scopuri diferite. De fapt este o infiltrare a Iezuiţilor în planul forţelor Luminii. Când Evenimentul va avea loc, Iezuiţii vor fi arestaţi, Rothschild vor fi incluşi în arestare, toţi acei agenţi vor fi înlăturaţi din poziţiile lor. Iar noul sistem financiar va include dolarul ca orice altă valută. E posibil ca dolarul să fie reevaluat în concordanţă cu productivitatea reală a SUA.
A: Înainte să intrăm în detaliile tehnice, poate cineva din audienţă ar putea spune, asta sună foarte bine, dar, care sunt sursele tale? Pari destul de sigur de informaţiile tale. Sunt aceste informaţii produsul multor ani de investigaţie? Provin din reţele secrete sau surse clandestine? Provine din surse interdimensionale? De unde provine?
C: Principalele surse de informaţii provin dintr-o anumită conexiune cu Mişcarea de Rezistenţă, voi vorbi de asta mai târziu dacă rămâne timp, apoi de la grupurile de interes major de pe planetă care îmi furnizează informaţii şi, de asemenea, experienţa mea fizică pe care am avut-o cu Pleiadeenii, acum ceva mai mult timp ceea ce a orientat înclinaţia mea. Deci e un amestec de toate astea ceea ce îmi dă o imagine mult mai clară despre ce se petrece pe planetă.
A: Foarte bine. Ai putea să spui care este naţionalitatea ta sau nu e relevant?
C: Nu are nici o importanţă. Nu e important.
A: Odată ce am stabilit aceste lucruri, şi am vrut să lămuresc toate astea pentru a-i linişti pe ascultători, te rog să dezvolţi ce anume înseamnă Evenimentul şi cum vezi posibilă toată această desfăşurare în timpurile ce vin?
C: Bine. Evenimentul are părţi fizice şi non-fizice. Prima parte fizică este resetarea sistemului financiar care se va face electronic. Mişcarea de Rezistenţă va pune, de fapt, a pus deja un virus de computer în reţeaua principalelor computere care conectează principalele bănci ale sistemului financiar existent acum. Ei pot deja declanşa de la distanţă oprirea sistemului bancar. Si asta vor şi face. Motivul pentru care o vor face este că astfel împiedică Cabala să mai acceseze fonduri pentru finanţarea operaţiunilor lor.
   Al doilea motiv este că tot sistemul financiar este nevoie să fie reiniţializat. Această resetare va include câteva lucruri. Primul dintre ele va fi prescrierea tuturor datoriilor acestei planete pentru că au fost o creaţie artificială. Al doilea va fi implementarea de cecuri şi balanţe pentru ca noul sistem să fie corect şi transparent. De asemenea demontarea anumitor instituţii care nu au fost în favoarea oamenilor. De exemplu, Rezerva Federală va fi demontată. Când vor fi redeschise, băncile care se vor redeschide vor sprijini noul sistem financiar. Băncile care vor colapsa, vor păstra conturile bancare, iar oamenii îşi vor primii banii din conturile colaterale. Conturile colaterale sunt, pur şi simplu, bani pe care Cabala i-a furat de la populaţia planetei. Şi sunt sume enorme de bani. Aceşti bani vor fi daţi înapoi oamenilor, o parte, altă parte vor finanţa proiecte care vor avea menirea să impulseze economiile, să introducă noi tehnologii şi creştere economică. Asta se va întâmpla în planul fizic.
   Tot în planul fizic va avea loc arestarea membrilor Cabalei. Agenţiile foreţelor de lege de pe întreaga planetă vor aresta pe aceia care au comis crime împotriva umanităţii. Mişcarea de Rezistenţă are toate dovezile a tot ceea ce s-a întâmplat. Nimic nu va fi ascuns. Oameni care au trecut peste limitele a ceea ce este uman tolerabil şi acceptabil vor trebui să răspundă la nişte întrebări foarte dure. Nu va fi o vânătoare de vrăjitoare, dar va fi nevoie de un proces corect pentru fiecare şi va fi nevoie de o evaluare echilibrată pentru ca umanitatea să se vindece şi să progreseze către noua eră.
   Pe plan non-fizic vom avea unde energetice uriaşe sosind de la Soarele Central Galactic, iar cei care sunt mai orientaţi spiritual vor ficapabili să simtă asta. Desigur, controlul centralizat al mass-media va fi înlăturat şi adevărata informaţie va apărea şi în mass-media. Asta este foarte important pentru că masele răspund mass-media. Iar când masele încep să devină conştiente atunci putem începe să avem o tranformare planetară. Acestea vor pregăti condiţiile pentru primul contact.
   Primul contact este, de fapt, o interacţiune diplomatică între rasa umană şi rase din alte părţi. Acest prim contact se poate întâmpla numai după ceva timp după Eveniment. E nevoie ca mai întâi rasa umană să fie pregătită intelectual şi emoţional pentru a înţelege şi a aprecia acea interacţiune. Sunt multe faze care vor avea loc în această interacţiune. Înainte ca contactul oficial să aibă loc, vor fi vizualizări individuale sau contacte între Pleiadeeni, în special şi acele persoane care vor fi deschise la aceste interacţiuni. Indivizi particulari. Apoi aceşti indivizi particulari vor merge şi vor spune istoriile lor şi asta va pregăti umanitatea pentru contactul oficial. Contactul oficial, va avea loc, cel ami probabil, prin Naţiunile Unite şi voi explica ceva despre această instituţie. Naţiunile Unite a pierdut un proiect al forţelor Luminii care a fost deturnat de către Cabală. Când Cabala va fi înlăturată, Naţiunile Unite vor fi restructurate în aşa fel ca să le permită să devină reprezentanţi ai umanităţii. Toate naţiunile vor putea să-şi trimită reprezentanţii la această instituţie ca să fie incluşi în procesul primului contact. Din informaţiile mele, Confederaţia Galactică a fost destul de activă prin anumite persoane din interiorul Naţiunilor Unite, pentru a prepara deja climatul acestui prim contact. [desconectare]
A: Alo?...Alo?... Sunetul tău s-a oprit. Vorbeai despre Confederaţia Galactică care a intrat în contact cu anumite persoane, deja.
C: Vorbeam despre primul contact.
A: Da, da. Aş putea să te întreb... un coleg de-al meu de aici din Canada, Stanley Fulham, a fost toată viaţa ofiţer NORAD şi în 2010 a publicat o carte în iulie în care a spus că reprezentanţi ai Consiliului Galactic, Pleiadeeni, Alfa Centaurieni vor apărea cu navele lor pe cerul New York-ului în 13 octombrie 2010 şi, de fapt, în acea zi erau OZN-uri zburătoare pe tot cerul New York-ului. A mai spus că Pleiadeenii vor ateriza la N.U. şi vor vorbi acolo în 2014-2015. Este parte din asta?
C: Da este acelaşi plan. Nu aş da o dată exactă, dar prezentarea generală este corectă. Da, există un plan pentru o navă mică pleiadeană să aterizeze la sediul Naţiunilor Unite din New York.
A: Bun. Deci, în fapt, bucăţele din acest plan au tot apărut deja. De pildă Stanley Fulham care a publicat cartea sa în vara lui 2010 şi am avut interviuri cu el şi a prezis OZN-urile din New York, din Moscova, din Londra în ianuarie 2011 şi a aşternut tot planul Pleiadeenilor să aterizeze şi să vorbească la N.U. apoi despre tehnologia acestui Guvern Regional al Consiliului Galactic să cureţe ecologia planetei să cureţe mediul, ai auzit de aşa ceva?
C: Da, da. Exact acesta este planul pe care îl au. Deci asta este o fază ulterioară Evenimentului.
A: Bun. Deci asta a ajuns la sol la diferite persoane, pe căi diferite.
C: Da, acelaşi plan şi multe părţi au recepţionat planul.
A: De asemenea, am avut un interviu cu Consiliul Andromedan prin domnul care se numeşte Tolec, care a fost un "contactat" şi a adus o informaţie cum că nave andromedane vor ateriza, la un anumit moment, ai auzit ceva de asta, sau ceva în acest sens?
C: Da. De fapt Consiliul Andromedan vor veni mai târziu, într-o fază mai târzie. Da. Asta pentru că Pleiadeenii sunt fizic şi genetic cei mai apropiaţi rasei umane şi vor fi primii, apoi, mai târziu alte rase vor urma.
A: Da, da. Ce s-a întâmplat cu Stanley Fulham, a avut un cancer agresiv foarte rapid. Am avut interviul în vara lui 2010 şi în decembrie deceda. Dar la începutul lui decembrie a mai lăsat un ultim mesaj reamintind întregul plan, mai ales pentru că erau forţe care atacau cu arme chimice. Ai avut contact cu informaţia asta?
C: Aş spune că majoritatea contactaţilor au avut soarta lui Fulham.
A: Aaa... Un lucru pe care l-am auzit indirect a fost e la tine, cum că în 23 noiembrie 2013 a avut loc o comutare în frecvenţa care vine de la Centrul Galactic. E corect? Ai putea spune mai multe?
C: Da. De fapt, a fost activarea Portalului AION. Portalul Aion a fost un moment de mare importanţă cosmică pentru că a fost momentul când un mare val de energie a venit dinspre Galaxia M87 prin centrul galaxiei noastre şi apoi prin soarele sistemului nostru solar. Acesta a fost momentul exact al cuadraturii Uranus-Pluto şi asta semnifică un moment al unei mari expansiuni ce începe să fie eliberată printr-o revoluţie a conştienţei mai ales în ceea ce priveşte sistemul financiar. Şi cum probabil ştii, la câteva ore după deschiderea acestui portal a fost dată ştirea acestui acord istoric cu Iran ceea ce fusese imposibil toţi anii dinainte. Deci este o mare penetrare.
A: Corect. Deci acordul istoric cu Iran este o penetrare, dar spui că toată adunarea în jurul funeraliilor lui Mandela e doar un paravan de fum. Asta ar fi caracterizarea pe care ai face-o?
C: Da.
A: Ai putea să ne duci mai adânc în desfăşurarea Evenimentului, cum vezi aceste forţe acţionînd până la finalul lui 2014?
C: Nu pot da date concrete pentru diverse motive şi mintea umană are tendinţa să se ataşeze anumitor momente. Este o situaţie foarte dinamică acum. Lucrurile se pot scimba în orice moment. Poate dura mai mult, dar se poate schimba şi într-un minut pentru că, de exemplu, toată evoluţia care s-a petrecut în acest final de sătpămână era aşteptată de luni de zile, ar putea dura luni dar s-a petrecut pe durata a câteva ore. Lucrurile se pot derula foarte repede. Şi eu mă aştept ca victoria finală să se deruleze foarte repede. Odată ce începe să se petreacă nimeni şi nimic nu va fi capabil să o oprească. Va lua prin surprindere pe toată lumea. Nu a fost niciodată prezisă înainte. Va fi ceva ce, e necesar să se petreacă în felul acesta, mai ales pentru motivele de a lua prin surprindere Cabala fără a i se da posibilitatea să ia contramăsuri. Vor fi luaţi complet prin surprindere. Elementul cheie, aici, este că forţele Luminii vor lua controlul asupra mass-media pentru că aceasta este cea care sfâşie conştienţa umană acum pe această planetă. Şi de abia după, fiinţa umană va fi pregătită pentru primul contact.
A: Corect. Ne-ai putea spune mai multe despre forţele Luminii? Ce se înţelege prin forţele Luminii?
C: Ok. Avem forţe ale Luminii la suprafaţa planetei, avem forţe ale Luminii sub suprafaţa planetei şi avem forţele Luminii deasupra. Dacă începem cu forţele fizice de la suprafaţa planetei, avem mai multe grupuri secrete care lucrează şi au lucrat deja de ceva timp pentru eliberarea planetei. Nu vei citi despre asta în curentul principal al mass-media, s-ar putea să fi auzit ceva din media alternativă dar majoritatea sunt sub acoperire. De exemplu sunt diverse grupuri "Dragon" unele sunt total pozitive, altele sunt mixte, iar altele sunt chiar negative. Sunt grupurile Templierilor, la fel, unele sunt extrem de pozitive, altele sunt mixte, iar altele sunt negative. Mai sunt multe alte grupuri pe care nu le voi numi care sunt de natură foarte pozitivă. Voi aminti unul singur care se numeşte "Frăţia Stelei". Sunt grupuri care lucrează în culise, spre exemplu există un grup într-un loc foarte izolat, la ore şi ore distanţă de civilizaţie fără nici un telefon, complet în afara grilei.
A: Aham.
C: Apoi avem Mişcarea de Rezistenţă sub suprafaţa planetei care trăieşte în bazele subterane fizice. Cei care sunt aşa-numiţi Reţeaua Agartha. Mişcarea de Rezistenţă sunt mai mult pe partea de eliberare, luptători mai mult pentru partea de eliberare ai Reţelei Agarthane şi reprezintă mai mult aspectul spiritual. Şi, bineînţeles deasupra scorţei terestre avem diverse rase Extraterestre (ET) care toţi împreună formează Confederaţiei Galactice.
A: Cum va fi protejată suveranitatea rasei umane în tot acest proces?
C: Practic, acesta este principalul motiv pentru care durează atât de mult. Forţele Luminii nu pot să invadeze. E nevoie ca ei să fie invitaţi şi au fost invitaţi. Şi va fi un parteneriat şi un dialog în beneficiul tuturor. Deci nimic nu va fi forţat pentru umanitate. Fiecare pas va fi negociat şi prin aceasta suveranitatea umanităţii va fi păstrată.
A: Da, corect, corect. Realizez că am intrat în detalii, dar să ne întoarcem un pic, ai putea să expui ce este Evenimentul, să-l despachetezi pentru noi. Ce este Evenimentul, mai exact, şi să-l despachetezi pentru noi.
C: Ok. Evenimentul este momentul penetrării, momentul eliberării. Pentru că suntem în stadiu de carantină de mai bine de 25.000 de ani. Acest statut ne-a fost impus de către rasele negative de ET. Am fost într-un sistem închis, în care a crescut entropia care a adus mereu mai mult haos. Şi asta este exact ceea ce avem acum pe această planetă. Dacă pui orice organism viu într-o cutie suficient de mică va începe să se deterioreze. Şi exact asta se întâmplă cu umanitatea. Am fost prinşi în această cutie mică de prea mult timp. Deci Evenimentul este momentul când această cutie începe să fie deschisă. Este începerea procesului deschiderii acestei micuţe cutii. Prima dată când Lumina începe să strălucească înăuntru şi expune ce este acolo. Apoi va trebui sortat ceea ce este în cutie. Scoaterea părţilor deviate ale umanităţii, vindecarea restului umanităţii, avem nevoie să restaurăm ecosistemele şi toate astea vor fi făcute în parteneriat cu forţele Luminii care acum sunt deasupra suprafeţei planetei. Ei vor fi în spatele scenei. Nu se vor arăta în faţă. Vor fi ca nişte sfătuitori, profesori, instructori, dar nu vor avea rolul activ în toate astea. La început. Umanitatea, va fi nevoită să înveţe lecţiile lor şi să împărtăşească propriile lecţii. Vor avea profesori, vor avea ghizi dar nu vor..., asta nu se va întâmpla fără participarea activă a fiinţelor umane.
A: Corect. Cum pot oamenii să se identifice pe sine ca Lucrători în Lumină, sau suflete conştiente sau oameni progresişti, dar, ştii, care n-ar putea fi complet sintonizaţi cu această informaţie şi de abia acum devin conştienţi că există un plan, că se pot centra în aşa ceva, că există un ţel real aici. Cum se pot implica în asta şi să stea conştienţi de toate astea, e telepatie? E meditaţie? Cum funcţionează asta?
C: Ok. Conştientizarea spirituală este un proces individual foarte unic. Se întâmplă în propriul fel pentru fiecare. Eu nu aş da nici un fel de linii de ghidare aici, dar aş spune că oricine începe să fie în trezie, începe să aibă idee de venirea noii ere. Într-un fel sau altul. Acesta este ţelul comun al Luptătorilor în Lumină, al Lucrătorilor în Lumină, oameni treziţi, iar asta poate include pentru diferiţi oameni - diferite lucruri. Asta poate fi primul contact, poate fi tehnologie nouă, poate fi o viaţă mai bună pentru fiecare, toate sunt părţi ale aceluiaşi proces. Fiecare fiinţă umană poate face orice îi stă în putinţă să ajute la realizarea acestui ţel cât mai repede posibil. Apoi sunt diferite moduri în care putem face asta. Avem blog-uri unde putem posta, avem video în You-Tube, putem crea muzică, putem deveni conştienţi şi ne putem sprijini între noi în diverse feluri.
A: De exemplu, cum te vezi tu pe tine însuţi în acest proces?
C: Pot vorbi numai despre Mişcarea de Rezistenţă, care este rolul meu, până la Eveniment. După Eveniment se poate schimba, dar înainte, pentru asta sunt aici.
A: Înţeleg. Cum putem sprijini cumva energia care conduce la Eveniment? Ce putem face?
C: Sunt multe lucruri ce se pot face. În primul rând împărtăşirea adevărului, pentru că aducerea la cunoştinţă a informaţiei adevărate împarte unde harmonioase rezonate către mintea umană. Mintea umană a fost supusă spălării de creier mult prea mult. Este prea multă dezinformare care vine prin mass-media şi de la agenţii de dezinformare prin media alternativă. Deci fiecare mică piatră preţioasă de adevăr valorează foarte mult. Şi fiecare individ care împărtăşeşte ast crează un număr de unde armonice rezonante către minţile oamenilor. Acesta e unul dintre cele mai importante lucruri pe care îl putem face. Să împărtăţim adevărul. Să extindem adevărul. Să sprijinim adevărul.
   Al doilea lucru care se poate face este participarea în meditarea săptămânală pentru eliberare pe care o facem şi care este creată special pentru a ajuta şi asista şi sprijini curăţarea planurilor non-fizice, înlăturarea acelor fiinţe despre care vorbeam înainte şi, de asemenea, pentru aducerea penetrării în planul fizic. Apoi meditările în masă au mare putere când un număr mare de persoane participă. Când o masă critică este atinsă, prin meditare de masă putem influenţa efectiv situaţia destul de mult. Aşa cum studiile ştiinţifice au dovedit-o deja.
A: Am auzit de o pagină Web care vorbeşte despre aceste meditări saptămânale. Poţi spune ceva despre asta? Unde este acea pagină Web?
C: Foarte probabil este blogul meu care se poate găsi cu uşurinţă dacă faci o căutare a textului "Cobra Portal 2012".
A: Da. Ceea ce spui este un plan integrat multi-dimensional coordonat în care entităţi inteligente din multe dimensiuni diferite, din Agartha, din straturile de sub suprafaţa planetei, Lucrătorii în Lumină din populaţia umană, Pălăriile Albe, Guvernele şi Consiliile Galactice ale ET etici şi fiinţele spirituale, fiinţele dimensionale care lucrează la el. Ceea ce spui e că aceasta este comutarea erelor, că se petrece chiar acum şi că ajungem la ăndeplinirea lui pentru că am trecut de punctul de cotitură relativ la Marele Soare Galactic în 2012. Aproximativ asta este ceea ce spui?
C: Aş putea fi de acord în totalitate cu excepţia fixării datei pentru că acesta este un proces. Poarta stelară, întreaga fereastă pentru transformare începe în 1975. Atunci a fost începutul şi se va finaliza în 2025. Este un proces creator de 50 de ani.
A: 2025
C: Este timpul aproximativ când această transformare va fi completă. Acest proces care a început în 1975, care trece prin transformare şi se împlineşte prin 2025.
A: Găsesc o anume corespondenţă cu anul 2025. Acum câţiva ani eram la o conferinţă în Mallorca, Spania şi am fost acolo cu mai mulţi vorbitori, iar o artistă, Francisca Blásquez, a avut, i s-a dat o anumită informaţie, ea apraţine Şcolii Dimensionalizmului (Escuela del DImensionalismo) şi a spus că i s-a transmis că venirea Raiului pe Pământ se va petrece în 2025. Aşa că am făcut ceva care s-a numit Strigătul Mallorcăi (El Grito de Mallorca - The Shout of Mallorca) ca un strigăt al victoriei pentru 2025. Ce s-a întâmplat în 1975?
C: A fost deschiderea unui portal foarte important pe această planetă, mai precis în 25 mai 1975, a fost un flash de energie care a pornit procesul de purificare. Acest proces de purificare a adus în mod practic la suprafaţă conştientizarea existenţei Cabalei. Înaiante de 1975, Cabala făcea aceleaşi lucruri prin culise şi nimeni nu ştia nimic despre ei cu excepţia câtorva persoane. După 1975 începem să avem apariţie de cărţi de mare inspiraţie care aduc lumină. Deci tot procesul a pornit atunci şi a continuat să accelereze. Apoi am avut un foarte important moment, anul trecut, am fost într-un moment de vârf, foarte aproape de a declanşa Evenimentul. Nu e necesar să aşteptăm până în 2025. Acesta este momentul când toată transformarea va fi completă. Acum e timpul pentru ca noi să avem penetrarea principală.
A: Ok, Corect, dar spunem audienţei care vorbesc despre fereastra de timp pozitivă 1975-2025, remarc conincidenţa aceluiaş aspect. În 25 mai 1975... este o predicţie a lui Nostradamus care vorbeşte despre "începerea luptei binelui împotriva răului" în 1973 când am avut Watergate, toate acele lucruri care s-au petrecut. E ceva pe acolo?
C: Da, da este. A fost un profet din subteran. Ceea ce s-a întâmplat în anii 60. Prin 1965-1966 au existat anumite configuraţii astrale importante, Uranus în conjuncţie cu Pluto care a adus o super-evoluţie. A fost prima ridicare masivă împotriva sistemului, împtotriva Cabalei, împotrifa înfloririi lor. Mai târziu a fost suprimată şi manipulată prin droguri introduse artificial care au deviat întreaga mişcare şi, mai târziu, pentru că nu a fost suficient, a existat o mini-invazie de forţe negative din Galaxia Andromeda prin acele baze subterane, la începutul anilor 70, iar această mini-invazie şi-a avut maximul în 1973 şi acesta a fost principalul motiv pentru care programul Apollo a fost terminat mult înaintea timpului în care era programat să ia sfârşit. Pentru că andromedanii au spus să se termine şi a fost oprit.
A: Înţeleg. Foarte, foarte interesant. Bun. Deci acum, mă uit la ultima actualizare a ta, şi ceri oamenilor să voteze şi spui că există o opţiune pentru că una dintre căile de pregătire a Evenimentului este că nu va avea loc până ce toate entităţile din astralul de jos vor fi curăţate. E corect?
C: Da. Da. Aproximativ.
A: Da. Apoi spui că prima opţiune este declanşarea Evenimentului cât de curând se poate pentru că Trupe Speciale au cerut să fie făcut un sondaj pentru determinarea opiniei populaţiei de la suprafaţă, e vorba de planul echipei de la sol. Rezultatele sondajului nu vor determina producerea Evenimentului, dar le vor furniza date de ecou foarte preţioase fiind astfel preveniţi să-şi poată ajusta planul conform cu necesităţile populaţiei umane de la suprafaţă. Prim opţiune declanşarea Evenimentului fără întârziere, dar asta ar ridica un risc grav pentru viaţă, siguranţa personală sau a celor apropiaţi. A doua opţiune este aşteptarea unui moment mai sigur pentru declanşarea Evenimentului chiar dacă asta înseamnă o aşteptare mai lungă. De ce ar dori cineva declanşarea Evenimentului cât mai curând posibil?
C: Pentru că multe fiinţe umane suferă foarte tare în sistemul actual al Cabalei. Nimic din toate asta nu îi ajută.
A: Înţeleg.
C: Sunt mulţi oameni cu boli terminale. Şi în acelaşi timp avem medicină pentru toate aceste boli, iar Cabala le suprimă. Şi putem continua aşa la nesfârşit. Copiii mor de foame. Când Evenimentul va avea loc se va avea grijă de toate astea. Acestea sunt motive foarte bune pentru care Evenimentul se poate petrece cât mai curând posibil.
A: Corect. Şi ce simţi despre toate acestea?
C: Opinia mea este că e nevoie să se petreacă la momentul optim şi asta este exact înainte ca planul non-fizic să fie curăţat. Poate nu exact în acel moment, dar când toţi factorii luaţi împreună. Lumea are nevoie să fie foarte curând. Deci eu sprijin această Trupă Specială în determinarea lor. S-ar putea să nu fim complet pregătiţi, dar putem fi gata foarte curând.
A: Corect. Unul dintre ecourile care le aud în continuu şi pe care sunt sigur că l-ai auzit şi tu este "oo... tot timpul vorbesc despre asta şi nu se întâmplă niciodată". Consider că e o medie dar e o medie destul de comună şi este destul de descurajant pentru cineva chiar de la a mai posta informaţie. Cum se descurcă cineva cu această medie?
C: De fapt, e foarte simplu. Este un răspuns psihologic la ceva care nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. Absolut tot ce s-a petrecut în istoria umanităţii a trebuit să se petreacă pentru prima dată. De exemplu, înainte ca Muntele Everest să fie escaladat a fost imposibil până când cineva a făcut-o. Acelaşi adevăr este valabil şi pentru Eveniment. De fiecare dată când trecem peste o anumită barieră psihologică, o imposibilitate şi un sistem de credinţe, creăm o penetrare.
   Nu pot să dau o dovadă a Evenimentului pentru că nu s-a petrecut încă. Dovada va fi Evenimentul însuşi când are loc. La fel este de adevărat pentru fiecare mare împlinire pe care oricine a avut-o în viţa lui. Până când eşti acolo, nu eşti acolo şi nu o poţi dovedi. Este un joc psihologic al minţii pe care lumea îl joacă. Nu e important. Ce este important este să ne centrăm noi înşine pe ţel, să luăm o decizie şi există multe căi specifice de a-l manifesta. Decizia noastră, dedicarea noastră şi o repetare a procesului va rezulta în manifestarea ţelului. Acesta este un fapt ştiinţific. Dar durează ceva timp. Asta e tot.
A: Doar ca descriere, mi se pare mie că este o situaţie foarte dinamică în desfăşurare. De exemplu, tocmai ai descris evenimentele din finalul de săptămână trecut şi ai spus "Au fost nişte evoluţii drastice privind Evenimentul în weekend-ul trecut. O Trupă Specială a Rezistenţei, cu numele de cod RM2m a fost la 45 de minute distanţă să declanşeze Evenimentul, sâmbătă, după ce Arconii (fizici şi non-fizici) a mers cam departe cu unele din acţiunile lor- Arconii s-au retras în ultimul moment pentru a preveni declanşarea Evenimentului şi au fost forţaţi sp negocieze propria lor securitate şi supravieţuire. Pentru a supravieţui un pic mai mult, au fost forţaţi să dezactiveze Doom33, planul lor de represalii pentru când Evenimentul ar avea loc." E vorba de declanşarea celui de-al treilea război mondial?
C: Nu. Al treilea război mondial nu va avea loc. A fost prevenit.
A: Deci ceea ce spun este "dezactivarea Doom33, planul lor de represalii când Evenimentul are loc". Asta sună destul de drastic. Ai putea să ne lămureşti un pic?
C: Doom33a fost planul lor să creeze cât de multă distrugere posibilă. Acest plan includea şi al 3-lea război mondial acum câţiva ani, dar Mişcarea de Rezistenţă a eliminat accesul lor la armele nucleare. Nu voi discuta cum au făcut-o dar au făcut-o. În acest an ei şi-au ciuntit şi posibilitatea de a porni un război în Siria sau Iran. Deci acum tot planul a fost dezactivat.
A: Şi mai spui şi că "au fost forţaţi să predea protecţia toatală a oamenilor din nivelele de vârf ale Cabalei care au fost capabili până acum să conducă faptele lor cu Arconii fizici acoperindu-le spatele" deci sună cum că sfera Cabalei se micşorează.
C: Exact.
A: Deci asta se referă la sferele de putere ale Luminii, ale Întunericului. Ai putea vorbi despre cum ai monitorizat asta în câţiva ani, cum ai văzut Cabala restrângîndu-se pe măsură ce lupta se mişca înainte şi înapoi?
C: Este un proces gradual. Puterea Cablei e scăzută zilnic de acţiunea Forţelor Luminii. Merge în corespondenţă directă cu mărimea conştienţei care este prezentă la suprafaţa planetei despre acţiunile Cabalei şi prezenţa Forţelor Luminii. De fiecare dată când are loc o activare planetară majoră apare o descreştere în puterea Cabalei. Şi, bineînţeles, sunt evenimente neaşteptate, ca cel care a avut loc weekend-ul trecut.
A: Pare că ai nevoie să îţi odihneşti vocea.
C: Exact.
A: Bun, suntem foarte, foarte recunoscători că ai venit astăzi şi pentru împărtăşirea acestor informaţii şi sper că pe viitor, pe măsură ce alte evenimente au loc ne vom reîntâlni.
C: Ok. Mulţumesc pentru această oportunitate şi le doresc tuturor victoria Luminii!
A: Mulţumesc foarte mult. La revedere.
C: Ok. La revedere.

Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu